Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 09:53:28
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chiki Liki Tu-a  (Prečítané 74947 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #90 kedy: 06. December , 2004, 10:50:08 »

No, Kubriel zalezi z akeho pohladu sa na to pozries. Vypaluje sa asi vsetko, ale hity su hity a tak sa udrzia aj napriek smazeniu cdcok.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Hosť
« Odpoveď #91 kedy: 06. December , 2004, 21:17:39 »

ja som niekde cital ze ak slovensky interpret vyda cedecko a ma cenu ludovych 300sk tak ze ma stoho dost smiesny podiel penazi...hmmmmmmm....ale neviem nemam osobnu skusenost
Zaznamenané
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #92 kedy: 07. December , 2004, 12:21:02 »

Katka ked si budes tocit cd na prste a niekto ti k tomu cd prilozi ohen zo zapalovaca, tak TO je napalovanie.
Zaznamenané
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #93 kedy: 08. December , 2004, 23:56:41 »

Ahaaa, tak to je to napalovanie...xi.Nuz, co sa tyka tej predajnosti cd na Slovensku, podla mna vsetko zavisi od zivotnej urovne. Tu si nemoze kazdy dovolit kupit si kazdy tyzden nove original CD. Ani ja...:-(((
Zaznamenané

Gunner
pravidelný návštevník
Príspevkov: 575

« Odpoveď #94 kedy: 09. December , 2004, 16:52:46 »

A ten kto si to dovolit moze, tak ten si just orig. nekupi:P:
Zaznamenané

Keep rockin´
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #95 kedy: 09. December , 2004, 17:00:14 »

vela ludi na original cd nema, ale na alkohol a cigarety si vzdy najdu.
Zaznamenané

katarina
pravidelný návštevník

spanilá deva

« Odpoveď #96 kedy: 10. December , 2004, 01:33:29 »

Nuz, to mas pravdu, ale zavislost je zavislost...Aj ja sas priznam, ze radsej idem do mesta s kamaratmi, nez by som mala setrit na CD...
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #97 kedy: 10. December , 2004, 14:43:15 »

tak ja mam par veci kupenych, ktore som naozaj chcel mat origos. Stalo to casto tazke peniaze, ale nelutujem to.. Holt, niektore veci sa inak pocuvaju ked su original :)
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #98 kedy: 10. December , 2004, 15:56:58 »

tak to ja som si kedysi tiez kupoval originaly - Queen. a zarabal som si na to na brigadach. vtedy to malo pre mna vyznam, lebo som bol na tom zavisly. hovorim si dva dni na brigade a kupim si hento. tak mam asi polovicu ich tvorby na originaloch a uz som sa dalej nedostal a uz aj na to kaslem. jednak po desiatich rokoch pocuvania tej kapely som sa toho uz presytil a jednak uz konzumujem hudbu vo vecsich kvantach a ani pomysliet ze by som si kupoval cd po 700,- Sk. Na DVD by som este pristal predsalen tam je aj obraz a nejake bonusy k tomu. ale to uz skor si kupim nejaku knizku mozno. napriklad o nejakej kapele. a ze napalovanie zabija hudbu - co sa tyka anglickych a americkych interpretov tak sa nad tym nemienim zamyslat, ved to je uplne ina zivotna uroven aj iny biznis. a zo slovenskych interpretov je toho velmi malo o co by som mal vobec zaujem. paci sa mi tublatanka - ale aj to je v podstate kopia zahranicnych kapiel. v niektorych skladbach mozno najst uplne identicke pasaze ake su v tvorbe niektorych svetovo-znamych interpretov.ale konecny vysleok nie az tak ocividny a tvari sa ako original. nie ako nasi susedia cesi, ktory naspievaju v cestine kazdu znamu anglicku pesnicku a stavaju na tom svoju karieru. jak tu bol teraz chodelka nazivo tak sa mi to celkom zapacilo, to by som si kludne kupil original.im by som tie peniaze odsrdca doprial.
Zaznamenané
katarina
pravidelný návštevník

spanilá deva

« Odpoveď #99 kedy: 13. December , 2004, 14:03:56 »

To, ze chodim von s kamaratmi ale neznamena, ze som si nikdy nekupila original cd. Teraz som si zaumienila, ze si postupne pokupujem celu diskografiu Mr.Big a tie napalene dam do drazby na charitativne ucely...XI :-))) Uz niektore albumy mam, ale zohnat to tu je vazne problem, vacsinou len v second-handoch...
Zaznamenané

Viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #100 kedy: 13. December , 2004, 16:33:27 »

neni problem objednat cokolvek v roxy music. kamarati si tam bezne objednavaju a aj dostanu.
Zaznamenané
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #101 kedy: 09. Jún , 2005, 09:40:39 »

visnak ma novu basu... co nanu vravite?
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
Viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #102 kedy: 09. Jún , 2005, 10:01:17 »

na takej by mohli hrat LEGO-PANDRLACI
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #103 kedy: 09. Jún , 2005, 10:51:52 »

od grebena.tak ako aj predoslu a tak ako aj gitarta gitary. super zvuk ma,videl som ho na nej hrat ked predskakovali kollerbadnu v babylone. zaujimavy koncept
Zaznamenané

o-yep sro
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #104 kedy: 09. Jún , 2005, 12:15:06 »

Keď mám komentovať len vzhžad, tak ako recesia je to fajn, ako umenie je to strašné. :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.