Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 20:46:22
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Najlepsie ceny hardware-u  (Prečítané 8994 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #15 kedy: 17. Marec , 2009, 11:39:30 »

Co spravi ked sa pokusis defragmentovat disk?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #16 kedy: 17. Marec , 2009, 11:54:55 »

Co spravi ked sa pokusis defragmentovat disk?
Dost to blbne, zrazu zacal mrznut PC.
Zaznamenané

Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #17 kedy: 17. Marec , 2009, 12:13:45 »

Cecko sa moze kontrolovat po restarte, tak isto aj scan disk disku kde je system ti nespusti hned, ale naplanuje kontrolu pri dalsom zapnuti.
Urcite vies ze nemozes mat chybne cedecko s win, treba skusit ine. Ked nechces pchat do svojho kompu cracky tak skus nainstalovat linux - ubuntu, .iso cd najdes na nete. Je zadarmo a legalne.
« Posledná zmena: 17. Marec , 2009, 12:14:35 od Milos1 » Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #18 kedy: 17. Marec , 2009, 12:22:00 »

Cecko sa moze kontrolovat po restarte, tak isto aj scan disk disku kde je system ti nespusti hned, ale naplanuje kontrolu pri dalsom zapnuti.
Urcite vies ze nemozes mat chybne cedecko s win, treba skusit ine. Ked nechces pchat do svojho kompu cracky tak skus nainstalovat linux - ubuntu, .iso cd najdes na nete. Je zadarmo a legalne.

Tu Ubuntu nepomoze, kedze Branko mal funkcny OS a vypisuje mu ze ma vadny hardware.

Branko skus teda nastavit scan disku po restarte.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #19 kedy: 19. Marec , 2009, 21:35:09 »

Takze bude asi HDD v pici, lebo pise mi, ze niektore segmenty su necitatelne. Este mi aj presne vypise, ze ktore. (cisla)
Prave som na notebooku, preinstaluvam opat win, prekopirujem veci a dam uplny format, som zvedavy, ci sa to vylepsi. Ak nie, tak kupim HDD.

...skurvene pocitace... Neser ma! Neser ma! Neser ma! Neser ma! Neser ma!
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #20 kedy: 20. Marec , 2009, 00:46:08 »

...skurvene pocitace... Neser ma! Neser ma! Neser ma! Neser ma! Neser ma!
s tymto vela krat suhlasim..
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #21 kedy: 20. Marec , 2009, 17:52:11 »

Takze kupil som dnes novy HDD. Vsetko klape jak svina, krasne, cisto, bez problemu. WD 640 GB. Konecne viac priestoru. :)
Nechapem stale, co sa deje so starym diskom, kedze skusal som vseliake mozne utilitky na kontrolu, opravu, atd.. disku a nic. Vsetko je OK, bezproblemove. Len win sa aj tak neda instalnut a stale pise, ze niektore fragmenty su poskodene - ale toto pise len pri instalacii. A dokonca mi neslo naistalovat bezne programy ako Skype, a pod. Takze neviem, kde je chyba. Dal som aj pomaly format a nic nenaslo, ziadna chyba... nerozumiem tomu...

Pritom kopirovat nan mozem, aj dokonca z neho. Este ho spojim dokopy a tak dam format, uvidim.  Zdravíčko
 Na zdravie!
« Posledná zmena: 20. Marec , 2009, 17:53:17 od Branko » Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #22 kedy: 20. Marec , 2009, 17:54:30 »

Na HDD je zvacsa zaruka 5 rokov... ak mas blocek...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #23 kedy: 21. Apríl , 2009, 06:29:01 »

To aj ja chcem 5 rokov záruku, ja mám na väčšinu diskov 2 roky záruku a na niektoré 3. A moja skúsenosť za 15 rokov čo robím s PC, disk väčšinou odíde buď do mesiaca alebo presne po 2 rokoch.  Ja som čert..
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #24 kedy: 21. Apríl , 2009, 07:10:13 »

To aj ja chcem 5 rokov záruku, ja mám na väčšinu diskov 2 roky záruku a na niektoré 3. A moja skúsenosť za 15 rokov čo robím s PC, disk väčšinou odíde buď do mesiaca alebo presne po 2 rokoch.  Ja som čert..
ja mam skusenosti so seagate baracuda, aj dost starinky (10 a mozno viac rokov stary 2GB model, 20GB) a nevysral sa ani jeden pocas sluzby a boli spolahlive  Zdravíčko
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #25 kedy: 21. Apríl , 2009, 09:22:40 »

tiez mi disky vzdy drzli... akurat teraz mam prvy raz nejaky 160GB maxtor, co ked na neho nahravam, tak obcas narafim na nejake zle sektory ci co a vypisuje blbosti a vytuhuje z toho system... uz mam na nom vyceleneny specialny folder, kde tie poskodene subory docasne ukladam (nech sa na ten flek znovu nezapisuje), je toho zatial asi 200 MB... musim si niekedy spravit cas na nejaky format alebo co, snad to pomoze...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #26 kedy: 21. Apríl , 2009, 09:48:29 »

Vsak tie sektory oznac ako zle a nech sa nepouzivaju. Inak klobuk dole pred tym tvojim riesenim Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 21. Apríl , 2009, 10:02:37 »

jake sektory a jak ich mam oznacit ? ja nemam totiz cas na nejake skendisky a formaty a cojaviem co... dam to do poriadku, len si musim na to vyhradit termin   :) sa mi stane pri jednom z 50 tejkov, ze je ulozeny subor z casti necitatelny (zvacsa sa da zreparovat), predpokladam, ze je to poskodeny disk na jednom mieste.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #28 kedy: 21. Apríl , 2009, 10:08:42 »

No tak ked nemas cas, tak si kaz tejky Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 21. Apríl , 2009, 10:16:11 »

No tak ked nemas cas, tak si kaz tejky Žmurk

no nemam, no  Je mi do plaču neuveris, ale doteraz sa to stalo vzdy zasadne iba pri Sign  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 23 otázok.