Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 19:59:36
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa Boogie Dual Rectifier - versatility  (Prečítané 23959 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #75 kedy: 08. Marec , 2010, 14:53:52 »

Staci mi co viem  Cmuk chlapci
Aj mne staci, co viem. :)  Cmuk chlapci
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #76 kedy: 08. Marec , 2010, 14:55:36 »

Tak to je parada.. hlavne, ze si spokojny  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #77 kedy: 08. Marec , 2010, 14:56:08 »

Tak to je parada.. hlavne, ze si spokojny  Bavím sa skvele
Som.  Na zdravie!
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #78 kedy: 08. Marec , 2010, 14:59:13 »

to je ono?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #79 kedy: 08. Marec , 2010, 14:59:48 »

to je ono?
Nie, to je novy TROJkanalovy.  Zdravíčko
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #80 kedy: 08. Marec , 2010, 15:01:36 »

Tu mas dvojkanal Triple.

Vsimni si nastavenia, napravo v texte.  Žmurk
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #81 kedy: 08. Marec , 2010, 15:06:46 »

nojo to som nasiel aj ja len sa mi nechce verit ze sa tam neda cisty zvuk spravit, ale tak hral som len na ten 3kanal takze nevim
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #82 kedy: 08. Marec , 2010, 15:12:20 »

nojo to som nasiel aj ja len sa mi nechce verit ze sa tam neda cisty zvuk spravit, ale tak hral som len na ten 3kanal takze nevim
Vsak CISTY sa da spravit, ale bude to cisty zvuk na skreslenom kanale. Nehovorim, ze tam nema napisane CLEAN, ale oba kanale rychlo nakresluju. Nie je to vyslovene cisty kanal.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #83 kedy: 08. Marec , 2010, 15:12:51 »

Stretne sa dedulo, teoretik, co nema aparat a predavac z hudobnin. Snad lepsej kombinacie si neviem predstavit.  Bavím sa skvele

Ozaj, videli ste stary Triple a jeho ovladacie prvky ?

http://www.mesaboogie.com/manuals/2chRecto.pdf

Ma to cisty zvuk sice (napisany), ale pracuje ako jednokanal, cize cisty zvuk je tam ozaj tazko dostat. To ako ked na skreslenom kanali stiahnes gain, asi tak hraje "cisty zvuk" STAREHO dvojkanaloveho Tripla.
Kedze som to mal moznost skusat, tak viem, o com hovorim.  Žmurk
ma to take iste ovladacie prvky ako stary 2ch dual, akurat je rozdiel vo wattazi a na vlastne oci som pocul a na vlastne usi hral, ze z toho ide dostat aj clean..neni to ani ultimate fender zvuk, ani axe fx, ale je to celkom fajn clean.  zapisnicu dufam, ze nechces, ty... ty.... velky pan umelec Cmuk chlapci

ze je stary 2kanal technicky rieseny ako prakticky jednokanal s dvojitymi korekciami a jednotlive mody maju na lampach nastavne ine zosilnenie a urovne skreslenia, je uz druha vec.
« Posledná zmena: 08. Marec , 2010, 15:17:39 od styrioci » Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #84 kedy: 08. Marec , 2010, 15:16:57 »

"STARY" 2 kanal DUAL/ 2 kanal TRIPLE: 1 kanal sa da switchom vzadu nastaviť na CLEAN, HI-GAIN. čiže ho môžeš používať ako CLEAN, po prepnutí do 2 modu ako skreslený..
2. kanál RED, je skreslený.

Použitie v praxi: buď jeden čistý a druhý skreslený, alebo obidva skreslené. K tomu máš možnosť tzv. CHANELL CLONING. To znamená, že 1-VINTAGE kanál si môže "naklonovať" do módu RED, aby znel agresívnejšie, a naopak RED kanál do módu VINTAGE, ktorý znie uhladenejšie.

SINGLE RECTO: ma 2 kanaly, prvy ma moznosti CLEAN/RAW, druhy VINTAGE a MODERN, v podstate ale máš len čistý + sreslený, resp CRUNCH +skreslený.

3KANáL RECTO: 3 nezávislé kanály, s možnosťami RAX, VINTAGE, MODERN. v praxi čistý+2 skreslené, resp, crunch+crunch+lead...

Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #85 kedy: 08. Marec , 2010, 15:37:48 »

Díki Robko, no furt som z toho k*kot  Bavím sa skvele inžinieri v mese museli dlho také dačo vymýšlať... čiže si môžem "naklonovať" aj dvojicu clean/modern?

A keďže som si istý že ty máš ošahaný aj starý, aj nový dual, je to teda len mýtus že 3kanál hrá horšie? Bavím sa skvele ono, ja by som aj veril joeovi že je to chujovina, ale zas jimi cimbala hovoril že starý fakt hrá lepšie...  Popiskujem si
Ale vlastne ani neviem čo riešim, zoženiem novy lebo asi len ten mi ponúkne to čo všetko chcem  Na zdravie!
« Posledná zmena: 08. Marec , 2010, 15:38:05 od pelko » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #86 kedy: 08. Marec , 2010, 15:38:17 »

dobre ale teraz vazne.. ja chcem vediet kto je chudak a preco..
cize zhrnme si to -

-branko je chudak lebo nahraval na CD jarosovi, teplemu zidovi co nevie spievat a nevie argumentovat inak nez 'axe'  Bavím sa skvele
-MMM je chudak lebo vraj pracuje len za kasou a nikto ho z nas ani moc nepozna lebo vacsinou prispieva do inzercie
-styrioci je chudak lebo hra doma v obyvacke a nevie co je to triple recto, nevie ani co je to menopauza a veceru si zohrieva vacsinou ako clark kent tak ze si spusti okuliare a laserom zohreje fazole..

vsetko nam sedi? nikto nema namietky?
ak chcem byt chudak aj ja viete mi nieco pekne vymysliet? dakujem vopred..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #87 kedy: 08. Marec , 2010, 15:41:29 »

mna skor trapi inak to ze nuno bettencourt hra na live koncertoch rihanne ale tak co uz s vami  Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #88 kedy: 08. Marec , 2010, 15:42:05 »

A keďže som si istý že ty máš ošahaný aj starý, aj nový dual, je to teda len mýtus že 3kanál hrá horšie? Bavím sa skvele ono, ja by som aj veril joeovi že je to chujovina, ale zas jimi cimbala hovoril že starý fakt hrá lepšie...  Popiskujem si
horsie/lepsie, spravny vyraz je skor inak. podstatne je inšô
Zaznamenané
Mlha
pravidelný návštevník
Príspevkov: 169

« Odpoveď #89 kedy: 08. Marec , 2010, 15:43:51 »

Tu mas dvojkanal Triple.

Vsimni si nastavenia, napravo v texte.  Žmurk
Tento nemá zapnutý clean mód - lebo mu nesvieti svetielko naľavo, ale iba napravo (to je to čo ukazuje ktorý kanál je zapnutý). Preto má gain o deviatej aby z toho nejaký čistý zvuk dostal - to sa dá aj na novom Recte.
Zato tento

má zapnutý clean mód - svietia mu obe svetielka. A aj mu to pekne čisto hrá hoci má gitaru s HB.

* dual_front.GIF (7.77 KB, 796x100 - prehliadnuté 217 krát.)
Zaznamenané

Rock it!
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.074 sekund, 23 otázok.