Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 18:07:01
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa Boogie Dual Rectifier - versatility  (Prečítané 23909 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #120 kedy: 04. Apríl , 2010, 19:33:10 »

gratulujem, Robo!  Na zdravie!
Zaznamenané

. . .
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #121 kedy: 20. Jún , 2010, 12:49:34 »

Bol som si vcera tam u vas tuknut v Muzikeri do roznych aparatov, zacal som Orange Rocker 30 - zvuk parada, hlavne skreslenie, cisty ma nezaujimal, bol dost tichy oproti skreslenemu, ale cisty sa da este krajsi spravit zo skresleneho stiahnutim gainu, pripadne potaku na gitare. :) Super aparat.
Z Rockerverba 50 som mal zmiesane pocity - skreslenie sa mi nepacilo velmi, ale o to lepsi cisty zvuk, tucny, konkretny, vela farieb, atd.. Je pravda, ze som to skusal na Tele, Gibson a potom som si chytil aj ten Fendrik za nejakych 3200 €. Parada nastroj.  Nechajte ma vydýchať

Poskusal som aj rozne Marshalliky - zdalo sa mi vsetko na jedno kopyto, co rada, to dost podobne.
Kdesi v kute stal Dual Recto, ze reku opáčim, co to da. Neviem ako to je mozne, ale zatial som nehral na lepsom Recte. To hra uplne inak, nez vsetky Recta, na ktorych som hral... Clean Pushed mod ma uplne dostal a s Tele to je jedna baaasen. Skoda, ze stoji 2200 €.  Smútim

Vsetky aparaty som skusal pochopitelne na Orange boxe (zatial pre mna lepsi neexistuje) a poriadne doprava, az taky ten tlstejsi pan na mna zazeral spoza pokladne. Zasa sa mi potvrdilo, ze Mesa DUAL Rectifier je najlepsi do Orange boxu. (opat moj subjektivny dojem)

Na zdravie!
« Posledná zmena: 20. Jún , 2010, 12:50:37 od Branko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #122 kedy: 20. Jún , 2010, 13:00:05 »

to je to nove recto.. hra to fakt ppci.. inak, super koncert!!
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #123 kedy: 20. Jún , 2010, 13:01:43 »

doteraz chcel kazdi stary dual lebo hral najlepsie a teraz to bude novy dual ktory je naj?  :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #124 kedy: 20. Jún , 2010, 13:15:55 »

Som rad, ze si dosiel !  Na zdravie! Zdravíčko

Nove Recto ? Klasicky 3kanal.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #125 kedy: 20. Jún , 2010, 13:23:42 »

Som rad, ze si dosiel !  Na zdravie! Zdravíčko

Nove Recto ? Klasicky 3kanal.
nove recto 3ch, reborn ci jak to volaju, malo by to byt identicke so starym 3ch rectom, ale ma to vylepseny clean a nejake picovinky naviac. niektori to prezyvaju 3ch roadster
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #126 kedy: 20. Jún , 2010, 13:24:11 »

no myslim tym akoze nove recto..  chalanisko jeden to dotiahol k r2d do skusobne hned jak to kupil a na orange to hralo masakralne, vzivote mi recto zvuk nic extra nehovoril ale hento bol koniec, tlak jak svina, krv z usi.. na mesa boxy sa mi to nepacilo ani nahodou ale tie orange jedna radost.. aj cisty super, aj vitage aj modern
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #127 kedy: 20. Jún , 2010, 13:25:57 »

no myslim tym akoze nove recto..  chalanisko jeden to dotiahol k r2d do skusobne hned jak to kupil a na orange to hralo masakralne, vzivote mi recto zvuk nic extra nehovoril ale hento bol koniec, tlak jak svina, krv z usi.. na mesa boxy sa mi to nepacilo ani nahodou ale tie orange jedna radost.. aj cisty super, aj vitage aj modern
Ja som uplne plakal z toho. Bol som s technikom, tak ten mi celu cestu rozpraval, aby som si to kupil...  ?§!. Bavím sa skvele
Hraje to nehorazne super ! JT amp a tento Dual ma zatial najviac presvedcili vo variabilite.
Tie stare Recta len rezali vo vyskach, nic moc. Toto je uplny brutal.
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #128 kedy: 20. Jún , 2010, 14:28:30 »

na mesa boxy sa mi to nepacilo ani nahodou
Prečo sa ti to na mese vôbec nepáčilo? (a na akom mesa cabe?) Všade a odjakživa sa vychaluje do nebies spojenie mesa a mesa a vy to tu behom chvíľky úplne vyvrátite  Fuuha zíram
« Posledná zmena: 20. Jún , 2010, 14:36:42 od pelko » Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #129 kedy: 20. Jún , 2010, 14:42:05 »

Prečo sa ti to na mese vôbec nepáčilo? (a na akom mesa cabe?) Všade a odjakživa sa vychaluje do nebies spojenie mesa a mesa a vy to tu behom chvíľky úplne vyvrátite  Fuuha zíram
Mesa boxy su pre mna osobne velmi zive, vela vysok a su agresivne - bavime sa o Recto boxe, tom najvacsom. Basy su nekonkretne, blatne, co je aj celkom logicke vzhladom na jeho objem. Je to podla mna cisto metalovy box. Stiletto box hra uplne inak a prave tento by som si od Mesy kupil.

Orange hraje stredobasovo - cize je to pre Recto uplne najlepsia kombinacia, kedze tie rezave vysky Recto soundu uhladi a tym padom je to 100%tne vyvazeny zvuk.

Tot moje dojmy.
« Posledná zmena: 20. Jún , 2010, 14:45:15 od Branko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #130 kedy: 20. Jún , 2010, 14:55:43 »

Mesa boxy su pre mna osobne velmi zive, vela vysok a su agresivne - bavime sa o Recto boxe, tom najvacsom. Basy su nekonkretne, blatne, co je aj celkom logicke vzhladom na jeho objem. Je to podla mna cisto metalovy box. Stiletto box hra uplne inak a prave tento by som si od Mesy kupil.

Orange hraje stredobasovo - cize je to pre Recto uplne najlepsia kombinacia, kedze tie rezave vysky Recto soundu uhladi a tym padom je to 100%tne vyvazeny zvuk.

Tot moje dojmy.

s tym suhlasim.. mne sa to tiez presne hentak zdalo ze je to makke az blatne v basoch a vysky boli ako ked nafukas balon a tries ho holou rukou taky ten trhavy zvuk, proste mi to hralo neprijemne na posluch do hlavy (mozno je to ppci ked to nazvucia na stagei) ale mne sa pacila viac kombinacia dual/orange pPC412 (dve rovno)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #131 kedy: 20. Jún , 2010, 15:04:36 »

A dalsia vec, ktoru by mohli povedat aj chlapci z R2D, ze kombinacia Orange a Mesa je ta najlepsia v kapele. Za seba to mozem tvrdit na 100% ! :)
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #132 kedy: 20. Jún , 2010, 15:07:21 »

šak Dndro hrá na hote, nie?
Kua, čo by som dal zato počuť vedla seba orange 412 a mesu oversized... Smútim
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #133 kedy: 20. Jún , 2010, 15:11:17 »

šak Dndro hrá na hote, nie?
Kua, čo by som dal zato počuť vedla seba orange 412 a mesu oversized... Smútim
Bavime sa o boxoch...

Sak dojdi na vychod, mame tu barsco.  Zdravíčko
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #134 kedy: 20. Jún , 2010, 15:17:33 »

jaj kua, už mi nedopaluje...
Najskôr si musím postaviť plťku  Bavím sa skvele  :)

Totiž ja by som chcel duala trošku ukludniť. Jasné, tá chlpatosť, to je rectifier... ale trebars tento chalanisko

má roadstera ktorý je pekne saturovaný a kompozitný... Takže chcel by som dačo podobné, a neviem ktorý box by mi ktomu dopomohol...
Ja som mal engl 212 bednu, ale to bolo tolko chlpov že som si pripadal jak v riti orangutana  ha ha ha
Zaznamenané
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.034 sekund, 23 otázok.