hate_me
|
|
« Odpoveď #180 kedy: 27. August , 2007, 16:34:16 » |
|
ehm...no...ja len ze
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #181 kedy: 27. August , 2007, 17:42:31 » |
|
je to fajn, len skoda ze je to vykradnuty Theese Walls od Dreamu Aj symfonicka pasaz je uz znamy motiv, ktory som neraz niekde pocul. Ale ak sa to komercne uchyti, budem rad. viacej sa mi pacil ten duet s tou babou co si daval nedavno
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #182 kedy: 28. August , 2007, 07:31:28 » |
|
vypočul som a píšem: tu nie je čo vytknúť, čo radiť, čo kritizovať. Hudba, ktorá teraz letí a aj keď zrovna takúto nepočúvam (aj napriek rockovým prvkom a skresleným gitarám pôsobí na mňa príliš romanticky a "mäkko" - mám radšej typický hard-rock , je veľmi profesionálne urobená...Držím palce.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #183 kedy: 28. August , 2007, 08:54:26 » |
|
Imbus: nerobili sme to podla niecoho, ani nevykradali, viacej prvkami to mozno pripomina, ale najskjor bola melodia, az potom aranzman, ktory sa podoba na tu skladbu... All: vdaka:) ... na finalnej podobe sa este pracuje...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #184 kedy: 30. August , 2007, 00:46:25 » |
|
príjemná vec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #185 kedy: 30. August , 2007, 10:28:28 » |
|
Zneje to dost "zahranicne", ale pripada mi to uplne neoriginalne a takyto typ hudby mi priznam sa vobec nesedi. Pripada mi to chladne a neuprimne. Zvuk nahravky mi tiez celkovo nesedi, moc je to uhladene na moj vkus, nema to smrnc.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #187 kedy: 30. August , 2007, 19:32:37 » |
|
mne sa to paci,spev je fajn,aj zvukovo sa mi to paci. Akurat sa mi zda,ze to malo tlaci zospodu..to bude asi tym,ze dneska pocuvam cely den Metlu a tym gitaram by som dal viac drive,lebo cele mi to pripomina napr. Evanesence /ci ako sa to pise/,len v takom popovejsom vydani.
|
|
« Posledná zmena: 30. August , 2007, 19:34:32 od vlado hudec »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #188 kedy: 30. August , 2007, 20:23:38 » |
|
jasne, tiez mi tam chyba tlak zo spodu, este upravime, diky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #189 kedy: 02. September , 2007, 01:01:06 » |
|
pesnicka je velmi mnam, paci sa mi vsetkymi desiatimi. Len to solo by som odlisil od vsetkych tychto pseudosol co hraju melodiu v oktavach aspon jednym peknym, dlhym vytiahnutym tonom, nech to je rock. Inak bicie dost portnoyacke...to su len naprogramovane, ci real? Gitary nech maju viac gule a mozete ist do radia.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #190 kedy: 02. September , 2007, 05:58:03 » |
|
jeej a ja som myslel ze si jazzman asi by som mal viac chodit na to forum hmm. ale pekne pesnicky nahodou sa mi to paci. Chybal mi tam sice este trosku taky nejaky silny melodicky napad vies co sa ho potom nevies tri dni zbavit ale je to pekne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #191 kedy: 02. September , 2007, 13:03:51 » |
|
Imbus: jasne, budeme sa snazit to dotiahnut, dakujem za nazory... a tie bicie su real, ale trochu menene zvuky... Lubo: no, studujem jazz, aj sa snazim do neho nejak preniknut, ale snazim sa o sirsi zaber, aby to nebol cisto len jeden zaner ... toto je projekt, na ktorom robime s kamaratom(spevakom), snazime sa robit vlastne veci a ucit sa na tom...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #192 kedy: 05. September , 2007, 00:26:21 » |
|
Dam to rovno na tunajsie ftp: http://gitaristi.sk/files/stagemaster/Unheeded_4_1.mp3Hudobne je to na velmi vysokej urovni. Smelo to moze konkurovat akejkolvek americkej muzike tohto stylu, aj ked nutno suhlasit, ze je to az prilis "americke", na ukor originality. Ale pekne zato. Na zvuku je este vela vela co popracovat, hudba je oproti zvuku na ovela vyssej priecke.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #193 kedy: 05. September , 2007, 00:33:23 » |
|
A druhu som si ani nevsimol . Dam ju tiez sem: http://gitaristi.sk/files/stagemaster/burn.mp3Vyborny spev, aj zvuk je trochu lepsi, aj ked este lepsie by to urcite slo. Gitary mi zneju ako POD alebo nieco podobne - skoda toho. Hudobne zase vysoka latka nie len na tunajsie pomery (s tou istou vytkou, co v predchadzajucom prispevku ). V kazdom pripade pekne a klobuk dole .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #194 kedy: 06. September , 2007, 00:37:11 » |
|
Duri a aky to ma vlastne zamer? Je to moc dobre len na to ze si skusate nahravat pesnicky vo volnom case. Tusim si vravel kedysi nieco o nejakom producentovi, tak nam prezrad kedy sa planuje utok na spicu hitparady, ak to nieje tajomstvo samozrejme.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|