olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314
\m/
|
|
« kedy: 26. Marec , 2009, 14:36:16 » |
|
ahojte rad by som sa opytal na rozdiely medzi Cort X-1 a Cort X-2 pretoze cena je vlmi odlisna a na ich stranke som nerozumel tomu niezebysom anglinu neovladal ale nechapem ten rozdiel
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
Prog is Love, Prog is Life.
Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 26. Marec , 2009, 14:53:51 » |
|
pošli linku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 26. Marec , 2009, 14:59:43 » |
|
Ine telo dreva, ine mechaniky a ine tremolo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 26. Marec , 2009, 22:14:49 » |
|
tak ja mam Cort X-1 a som s nim spokojny... az na to ze mi praskla struna.... a potom zas..... a potom sa mi zlomila..... musim zajtra kupit nove
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 27. Marec , 2009, 09:35:23 » |
|
tak ja mam Cort X-1 a som s nim spokojny... az na to ze mi praskla struna.... a potom zas..... a potom sa mi zlomila..... musim zajtra kupit nove Co sa Ti zlomila? Gitara ? Ci struna ? Neviem neviem, ci to je dobra gitara ked tam jebla struna...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 27. Marec , 2009, 12:58:40 » |
|
Hej, to chce spravit nieco s kobylkou, lebo sa mu to bude stale trhat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 27. Marec , 2009, 15:53:27 » |
|
som pri "ladeni to trosku dost prehnal :D a struna sa mi zlomila (stara) pretoze tam mala taku slucku mali8mnkuy a ked som ju "vyrovnal tak sa zlomila ale dneska som bol v made a kupil zas ove struny a uz v poho :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 15. Apríl , 2009, 21:52:31 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
Daemonion
nováčik
Príspevkov: 6
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 26. Apríl , 2009, 15:17:37 » |
|
ahojte..co vravite na X-6??..som zaciatocnik, styl rock, metal...pocul som na nu vela chvaly..neviem ako je to s floyom...ked to zablokujem dvoma hranolmi tak by to malo byt v poho ne??
|
|
|
Zaznamenané
|
junkies...i shit them..
|
|
|
Drvic
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 28. Apríl , 2009, 09:07:19 » |
|
ahojte..co vravite na X-6??..som zaciatocnik, styl rock, metal...pocul som na nu vela chvaly..neviem ako je to s floyom...ked to zablokujem dvoma hranolmi tak by to malo byt v poho ne??
A naco ho chces blokovat? Ten floyd je slusny a dobre drzi ladenie. Ja tu gitku mam uz styri alebo pat rokov a je uplne do pohody. Treba sice vymenit kobylkovy snimac, ale to je vsetko. Hra slusne. V pomere cena vykon je na tom tato gitara vyborne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 28. Apríl , 2009, 09:38:50 » |
|
ked ides do toho stymto tak si kup inu cortu co bude mat pevnu kobylku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 28. Apríl , 2009, 10:01:51 » |
|
pokial hladas X-ovy model Cort s pevnou kobylkou, tak skus pozriet X5 je vyhodnejsie mat pevnu kobylku, ako blokovat Floyd hranolom a aj povrchovky su na tomto modeli pekne - OPB
pripadne KX5 je tiez s pevnou kobylkou je tvarovo ina ako rada X, ale tiez pekna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 28. Apríl , 2009, 13:01:42 » |
|
Konecne sedmicka od Cort? Dufam, ze spravia aj nejaku KX vyssi model sedmickovy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 07. November , 2010, 00:05:42 » |
|
tak vykopavam tuto temu, pretoze som narazil na nieco zaujimave, a to novu seriu TS - http://kytary.cz/kytary/cort/elektricke-kytary/ts-serie/ - vyzera ako klasicke LP ale zaujimalo by ma ci je kvalitne rovnako viac alebo menej nez epiphone niekto nejake skusenosti ma? alebo je to pre kadzdeho novinka ako pre mna?
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
|