Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 09:25:43
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mamay MassRiot Tour  (Prečítané 48703 krát)
0 užívateľov a 17 Hostí prehliada túto tému.
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #60 kedy: 20. Apríl , 2009, 10:54:24 »

prečo ruská kapela?... dnes ja Tebe..zajtra ty mne....výmenné a pod.koncerty..každý kontakt smerom von je super, Rusko je obrovský trh s možnosťami hrania..ešte niečo ?..do čiech nie je problém... Na zdravie! Na zdravie!
« Posledná zmena: 20. Apríl , 2009, 10:57:28 od RobG » Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #61 kedy: 20. Apríl , 2009, 10:55:27 »

Netrpiš dakou "chorobou" ? Čo je na to rypave,ked položim otazku,či tato kapela stoji za to,aby boli na nu vynaložene kuuuurevske financie,starosi a namaha.  Ja si proste myslim,že nestoji za to. Zda sa ti tomto mojom nazore niečo rypave?  Alebo maš ešte daky iny problem?

ze napises o tom kolko X kapiel z blizkeho okolia je lepsich a ked sa ta niekto seriozne opyta ze ktore su to, tak ziadnu nenapises. prepac ale z mojho pohladu je to iba rypanie.
ked som sa ta opytal na tie recenzie, tak si normalne konstruktivne odpovedal. nechapem preco je to problem teraz. aspon by si dal chalanom typ na zaujimave kapely s ktorymi by mohli spolupracovat  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #62 kedy: 20. Apríl , 2009, 10:56:53 »

jeidna na urovni ceska kapela co fakt poznam je asi len Split Bearing.. potom je tam kopec jednakeho powerspeedu,  pivny trash a vcelku slubne HC.. inak je to skoro to iste co u nas 
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #63 kedy: 20. Apríl , 2009, 10:57:09 »

No mali si ho pozvat na nahravanie. Vylet na tyzden do ruska za "beautiful russian girls", urcite by siel aj zadarmo Som metlak

presne tak. keby bol aj pri nahravani by im dal cenne rady.  skoda ze ho nenahovorili na devocky z piteru  :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #64 kedy: 20. Apríl , 2009, 10:57:56 »

Netrpiš dakou "chorobou" ? Čo je na to rypave,ked položim otazku,či tato kapela stoji za to,aby boli na nu vynaložene kuuuurevske financie,starosi a namaha.  Ja si proste myslim,že nestoji za to. Zda sa ti tomto mojom nazore niečo rypave?  Alebo maš ešte daky iny problem?

ja sa tvojej poznamke absolutne necudujem.. stretavam sa s takym pohladom velmi casto. mozno ti postaci ako argument fakt, ze niektory ludia ako jimi ci napr. nas spevak vnimaju cosi podobne ako OSVETU.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #65 kedy: 20. Apríl , 2009, 11:04:54 »

ze napises o tom kolko X kapiel z blizkeho okolia je lepsich a ked sa ta niekto seriozne opyta ze ktore su to, tak ziadnu nenapises. prepac ale z mojho pohladu je to iba rypanie.
ked som sa ta opytal na tie recenzie, tak si normalne konstruktivne odpovedal. nechapem preco je to problem teraz. aspon by si dal chalanom typ na zaujimave kapely s ktorymi by mohli spolupracovat  Na zdravie!
Je problem napr. www.bandzone.cz  ?  Ved tam najdeš kapiel kolko len chceš. Aj dobre aj zle. Kto chce -najde.  Ja nemam vytypovanu daku kapelu,ktoru by som "žral". Ani nie som zaryty fanušik tohto štylu. Aj kebu som niečo dal,tak zas to bude o ničom resp. o debate to je slabe-hento je lepšie.
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #66 kedy: 20. Apríl , 2009, 11:09:35 »

rudo tie tvoje alibisticke vyjadrenia  Bleee Bleee
Zaznamenané

stoka!
udry
Hosť
« Odpoveď #67 kedy: 20. Apríl , 2009, 11:09:46 »

ja sa tvojej poznamke absolutne necudujem.. stretavam sa s takym pohladom velmi casto. mozno ti postaci ako argument fakt, ze niektory ludia ako jimi ci napr. nas spevak vnimaju cosi podobne ako OSVETU.
To je šlachetné. OSVETA metalu?. Na zdravie!
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #68 kedy: 20. Apríl , 2009, 11:10:57 »

rudo tie tvoje alibisticke vyjadrenia  Bleee Bleee
Už som mal obavu,že neprispeješ. Ale ako vždy,zas pičovinou. Bleee Bleee
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #69 kedy: 20. Apríl , 2009, 11:12:28 »

Už som mal obavu,že neprispeješ. Ale ako vždy,zas pičovinou. Bleee Bleee

mas pravdu, ako vzdy
Zaznamenané

stoka!
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #70 kedy: 20. Apríl , 2009, 11:14:13 »

rudo teba niekto nuti prispevat na forum?
Zaznamenané

stoka!
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #71 kedy: 20. Apríl , 2009, 11:15:18 »

rudy to si fakt myslis ze chalani co sa takemuto zanru venuju maju tak chaby prehlad ze musia pozivat za kuuurevske peniaze kapelu z ruska?
Zaznamenané

o-yep sro
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #72 kedy: 20. Apríl , 2009, 11:23:06 »

btw, sice nerozumiem jak funguje organizovanie koncertov a veci stym suvisiace, ale preco s timito rusmi su taketo financne a dalsie problemy? to, ze su z daleka neberem ako argument, kedze sa tu objavuju na turne aj americke kapely a nepotrebuju davat pred seba "popstars" ktore zachrania snuru vdaka sponzorom. ja sa nad tim nepohorsujem, ale mohlo by to byt lepsie v spojeni s nejakou dalsou dobrou metalovou kapelou.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #73 kedy: 20. Apríl , 2009, 11:26:46 »

Ked ide americka kapela cez vychodny blok, tak je jasne, ze jednodnova odbocka na Slovensko nebude az taka draha.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #74 kedy: 20. Apríl , 2009, 11:34:31 »

Ja proste nechapem,čo ma tu vlasne furt rozoberate. Napisal som príspevok,kde som si položil otazku ohladom zabezpečania turne kapely. A vyjadril nazor či je to k danej kapele/ v podstate neznamej/ adekvatne. Eto vsjo. Mne osobne je jedno kolko to stalo,čo to obnašalo,ake to bude,čo z toho bude. Ale zaroven si myslim,že sa da za tie "prostriedky" spravit možno rozsiahlejšie alebo viac turne s inou kapelou lepšou,horšou ?/ a tiež robit osvetu  :)/.  Lebo si nemyslim,že ta kapela je až tak "super"alebo niečo extra. Ale to je vec organizatora a ja mu do toho vobec nechcem kecat. . Proste som len napisal čo si o tom myslim a dostalo sa mi len obvinenia z rypania a alibizmu. / ale som na to zvyknuty od istych userov./. Dakujem za pochopenie ....... atd.       ...ak niektorí vôbec pochopili. Zdravíčko
« Posledná zmena: 20. Apríl , 2009, 11:43:16 od udry » Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.