Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 09:45:20
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 20 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mamay MassRiot Tour  (Prečítané 48824 krát)
0 užívateľov a 30 Hostí prehliada túto tému.
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #75 kedy: 20. Apríl , 2009, 11:36:01 »

btw, sice nerozumiem jak funguje organizovanie koncertov a veci stym suvisiace, ale preco s timito rusmi su taketo financne a dalsie problemy? to, ze su z daleka neberem ako argument, kedze sa tu objavuju na turne aj americke kapely a nepotrebuju davat pred seba "popstars" ktore zachrania snuru vdaka sponzorom. ja sa nad tim nepohorsujem, ale mohlo by to byt lepsie v spojeni s nejakou dalsou dobrou metalovou kapelou.

V prvom rade musim napisat, ze to nie kvoli nejakym rozmarom a zbytocnostiam.Z Ruska sem pricestuje 6 ludi a ja chcem aby sme boli dobri hostitelia.Aby chalani mali dobre ubytovanie a nie nejaky intrak.(tym nemyslim interhotel, ale slusne standardne ubytovanie).kedze sa bude stale castovat, tak sa musi riesit stravovanie v retauraciach co je dalsia velka polozka...vezmi 6 ludi do restauracie a skus to zaplatit...a  to 3x denne 10 dni v kuse.Nezda sa to, ale je to nevyhnutne zabezpecit....a v neposlednom rade doprava a propagacia...a veci ako brutal vela telefonatov a postovych ci DHL a podobnych nakladov uz ani neriesim.A co sa tyka Tvojho argumentu s Americkymi kapelami - mas pravdu.Niekedy nebol problem zohnat zopar eur aj na neznamu kapelu....ale zohnat peniaze na metalovu kulturu v tejto krize.....hadam to nemusim dalej rozoberat.Mna sa to nepodarilo - Massriotom ano.

Ja velmi rad dam sancu aj neznamej  dobrej metalovej kapele.Napr. koncerty v BA, LV, alebo Vrabloch su toho dokazom, ale organizacna ekonomika nepusti a to v tejto dobe obzvlast.Je mi jasne, ze sa Ti  Massriot nepaci, ale v tomto ppripade ozaj velmi pomohli a myslim si ze si zasluzia prilezitost opatovne sa postavit pred metaloveho divaka.
« Posledná zmena: 20. Apríl , 2009, 11:42:09 od Jimi Cimbala » Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #76 kedy: 20. Apríl , 2009, 11:36:24 »

rudo teba niekto nuti prispevat na forum?
teba niekto nuti stale do mna jebat ?
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #77 kedy: 20. Apríl , 2009, 11:41:14 »

rudy to si fakt myslis ze chalani co sa takemuto zanru venuju maju tak chaby prehlad ze musia pozivat za kuuurevske peniaze kapelu z ruska?
Ale ja neviem prečo pozvali kapelu z Ruska ani čo je za tym všetkym. Ved som sa len zamyslel či to stoji za to vzhladom k tomu,čo bolo napisane.  Opakujem- je to vec organizatora koho zobrali. / ja napr. by som to robil inač/
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #78 kedy: 20. Apríl , 2009, 11:44:30 »

teba niekto nuti stale do mna jebat ?

nik do teba nejebe, normalne sa ta pytam... to ze si si to ty vylozil ako koko*t je tvoja vec

v poslednej dobe ta vsetko otravuje, kazdy ta musi prosit o nejaku odpoved.... ked pride na argumenty, nemas chut nikomu nic vysvetlovat. preto mam pocit, ze ta niekto nuti pisat... vsak ked nemas cas, chut pisat tak nepis
« Posledná zmena: 20. Apríl , 2009, 11:50:45 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #79 kedy: 20. Apríl , 2009, 11:56:22 »

kapela je vyborna a pokial počujem spieva po rusky a to sa mi pači neznašam ked naše kapely kvakaju angelsky a strašnou angličtinou,hned to ma iny šmrnc s rustinou...sme slovania treba si pomahat a jebat na ameriku Zdravíčko
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #80 kedy: 20. Apríl , 2009, 11:58:49 »

nik do teba nejebe, normalne sa ta pytam... to ze si si to ty vylozil ako koko*t je tvoja vec

v poslednej dobe ta vsetko otravuje, kazdy ta musi prosit o nejaku odpoved.... ked pride na argumenty, nemas chut nikomu nic vysvetlovat. preto mam pocit, ze ta niekto nuti pisat... vsak ked nemas cas, chut pisat tak nepis
Čo to tu pišeš za chujoviny?  čo koho otravuje ? kto koho prosi ? kto ma nuti?  Čo ti už uplne ..... ?  Šak  normalne čitaj prispevky,zamysli sa a reaguj. Ak nechapeš o čo ide,tak nepiš nič.   Si prečitaj po sebe čo si napisal v tejto teme a chod si dat sprchu.
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #81 kedy: 20. Apríl , 2009, 12:01:35 »

podla mna je to super napad a otvory sa trh aj pre niektore neše kapely na vychod,len keby tu boli viac autenticke bandy a nie trapne kopie z poza mlaky a zo severu Zdravíčko
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #82 kedy: 20. Apríl , 2009, 12:07:24 »

Čo to tu pišeš za chujoviny?  čo koho otravuje ? kto koho prosi ? kto ma nuti?  Čo ti už uplne ..... ?  Šak  normalne čitaj prispevky,zamysli sa a reaguj. Ak nechapeš o čo ide,tak nepiš nič.   Si prečitaj po sebe čo si napisal v tejto teme a chod si dat sprchu.

ty si precitaj co TY pises... v jednej teme o VHT si na moju otazku reagovat konkretne napisal ze nik ta o nic neprosti tak nebudes pisat, v tejto teme si na otazku napisat aspon 3 ceske kapely odpovedal podobne...
takze komu tu jebe rudo???
Zaznamenané

stoka!
udry
Hosť
« Odpoveď #83 kedy: 20. Apríl , 2009, 12:17:44 »

ty si precitaj co TY pises... v jednej teme o VHT si na moju otazku reagovat konkretne napisal ze nik ta o nic neprosti tak nebudes pisat, v tejto teme si na otazku napisat aspon 3 ceske kapely odpovedal podobne...
takze komu tu jebe rudo???
Nemienim tu s Tebou zasierat temu.  / vytrhavaš z kontextu vid. VHT-prečitaj si pozorne Tvoj a môj prispevok, vid. česke kapely: je tam odkaz a zaroven aj moje vysvetlenie/ .
 Maj sa.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #84 kedy: 20. Apríl , 2009, 12:28:47 »

Ale ja neviem prečo pozvali kapelu z Ruska ani čo je za tym všetkym. Ved som sa len zamyslel či to stoji za to vzhladom k tomu,čo bolo napisane.  Opakujem- je to vec organizatora koho zobrali. / ja napr. by som to robil inač/

jasne ze to nestoji za to - bude s tym kopec natahovania a problemov a nezarobi sa ani koko*t. ale bude z toho kopec zazitkov, ruska kapela je exotika, bude kopec srandy... v pohode, preco nie ? ocakavat od toho otvorenie ruskeho trhu nasim kapelam je samozrejme krajne naivne... inak kamosi nedavno hrali par koncertov na Ukrajine (Aborrence) - velmi vesele razpravanie, ale osobne by som tam hrat radsej ani nesiel, jedine na otocku lietadlom :)

zanrova pribuznost / nepripustnost (Massriot) - to su vsetko blbosti, bezne spolu jazdievaju turne vsakovate kapelove zmesky... ak je niekto fanusik jednej z kapel, urcite ho neodradi od navstevy to, ze tam bude este nejaka ina odlisna kapela...
« Posledná zmena: 20. Apríl , 2009, 12:29:25 od rastis » Zaznamenané
buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #85 kedy: 20. Apríl , 2009, 12:44:53 »

jj, to je prúser. slováci si spravia zas hanbu, jak na slayeri...  Je mi do plaču

Nebol som takže neviem  ha ha ha Ale tak ja som narazal skor na to ze tunajsie publikum je orientovane na iné štýly.
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #86 kedy: 20. Apríl , 2009, 13:35:22 »

....."Jimi".....toho 9.5. Slovan Mamay a Rumburax to vyzerá celkom zaujímavo.....  Zdravíčko
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #87 kedy: 20. Apríl , 2009, 15:10:02 »

....."Jimi".....toho 9.5. Slovan Mamay a Rumburax to vyzerá celkom zaujímavo.....  Zdravíčko

my ta tam aj velmi radi uvidime, Garde :-) a zavolaj aj kamaratky teenagerky :-) aby sme vsetkym ukazali, ze aj na starsich panov sa chodia dievcatka pozerat :D :D :D
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #88 kedy: 20. Apríl , 2009, 15:19:43 »

my ta tam aj velmi radi uvidime, Garde :-) a zavolaj aj kamaratky teenagerky :-) aby sme vsetkym ukazali, ze aj na starsich panov sa chodia dievcatka pozerat :D :D :D

veru kym budete hrat tak technici ich vyriesia  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #89 kedy: 20. Apríl , 2009, 15:32:43 »

odkedy sa bednakom hovori tak vznesene, ze technici ?  Fuuha zíram
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 20 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.