Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 05:07:00
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ako ste sa naucili hrat  (Prečítané 17869 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #30 kedy: 07. Apríl , 2009, 21:11:28 »

vela ludia zacina ako rockeri. Ked na sebe pracuju dostavaju sa dalej aj hamonickym aj rytmickym myslenim. A zrazu zisita ze ten bezny rock je vlaste dost o nicom a idu dalej a dalej az mozno skoncia na hudbe ktore je o kilometer dalej(napr jazz). Nuz ale na to sa treba dosat na nejaku uroven.... ako sluchom aj vkusom.  Zdravíčko
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #31 kedy: 07. Apríl , 2009, 21:16:22 »

pre mna je len jeden pojem a to hudba,nemusim ju nazyvat nijak a ked je to jazz nech je to jazz,hlavne neexistuje lahka hudba ,kopec jazzmanov vživote nezahra dobru rokovu vec dobre a naopak Zdravíčko tak ako aj zahrat prši prši je tažke ked to ma byt naozaj dobre
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2009, 21:19:24 od joe » Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #32 kedy: 07. Apríl , 2009, 21:18:30 »

vela ludia zacina ako rockeri. Ked na sebe pracuju dostavaju sa dalej aj hamonickym aj rytmickym myslenim. A zrazu zisita ze ten bezny rock je vlaste dost o nicom a idu dalej a dalej az mozno skoncia na hudbe ktore je o kilometer dalej(napr jazz). Nuz ale na to sa treba dosat na nejaku uroven.... ako sluchom aj vkusom.  Zdravíčko
Bleee Bleee Bleee ?§!. ?§!. ?§!....dost onicom?..co je bezny rock?...kto povedla ze jazz je o kilometer dalej?...ked sa niekto venuje rocku tak je akoze na nizsej urovni ako jazzmani?
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2009, 21:19:57 od lacrosse » Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #33 kedy: 07. Apríl , 2009, 21:21:05 »

nech hras hocico treba sa dostat hlavne muzikantsky na nejaku uroven. kolko je takych muzikantov, ci rockovych, alebo jazzovych, ale aj inych, co vypletaju ostosest, aj to sedi rytmicky ci teoreticky, ale povies si, ze to znie akoby tam hral hocico, co ho napadne bez nejakeho rozmyslu. ja by som sa radsej vyhol nejakemu porovnavaniu nejakych zanrov, ze tento ma vyssiu uroven ako iny. pretoze kazda hudba sa da robit na urovni a nie je to ani tak o zanri ako o muzikantovi Zdravíčko
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2009, 21:22:11 od styrioci » Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #34 kedy: 07. Apríl , 2009, 21:23:27 »

Bleee Bleee Bleee ?§!. ?§!. ?§!....dost onicom?..co je bezny rock?...kto povedla ze jazz je o kilometer dalej?...
to je nezmysel nič nieje o kilak dalej to si len myslia umelci vždy o tom čo nerobia ,zahrat peknu folkovu vec na španelke a zaspievat je tak naročne ako barzčo ine akože tažke ,podstata je urobit to dobre a či to je dobre ukaže čas Zdravíčko
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #35 kedy: 07. Apríl , 2009, 21:24:43 »

Lubo porovnaval na horizontalnej urovni.. nie na vertikalnej
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #36 kedy: 07. Apríl , 2009, 21:25:14 »

to je nezmysel nič nieje o kilak dalej to si len myslia umelci vždy o tom čo nerobia ,zahrat peknu folkovu vec na španelke a zaspievat je tak naročne ako barzčo ine akože tažke ,podstata je urobit to dobre a či to je dobre ukaže čas Zdravíčko
jasne..kazda hudba sa da robit ako na zlej urovni tak aj na vysokej...premna su niektore rockove kapely ovela viac rytmickejsie harmonickejsie a neviem co...ako...jazz
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #37 kedy: 07. Apríl , 2009, 21:26:37 »

doteraz si pamatam, uz je to par rokov dozadu, co mali No Name koncert nejaky vianocny to bol,ci co,hrali tam s orchestrom a nestor jazzovej gitary na slovensku p. Jakabcic im tam hral gitaru. A jak dodrbal solo vo Vode co ma drzi nad vodou, to sa fakt len tak lahko nevidi, videli ste to niekto? :)
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #38 kedy: 07. Apríl , 2009, 21:26:40 »

no vidis a pre Luba su niektore jazzove standardy ovela harmonickejsi a rytmickejsie a chytlavejsie .. podme sa o tom teraz hadat do 1:20 :D
inak musim povedat jednu vec.. ze jazzmani medzi gitaristami sa spravaju rovnako ako studujuci pravnici medzi rovesnikmi vysokoskolakmi..  ha ha ha
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2009, 21:28:13 od kaolko » Zaznamenané

Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #39 kedy: 07. Apríl , 2009, 21:27:36 »

mna iba dojimaju vyroky ze hram barco a teraz mi to znie ako jazz. To moze povedat fakt len hluchy. Ja mam rad dobru hudbu mam rad kopu rockovych kapiel.
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2009, 21:32:38 od Lubo » Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #40 kedy: 07. Apríl , 2009, 21:28:36 »

jasne..kazda hudba sa da robit ako na zlej urovni tak aj na vysokej...premna su niektore rockove kapely ovela viac rytmickejsie harmonickejsie a neviem co...ako...jazz
videl som hrat kopec jazzmenov a bola to strašna otrava a bol som na koncerte Nedveda a saom mal pekny zažitok
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #41 kedy: 07. Apríl , 2009, 21:29:24 »

videl som hrat kopec jazzmenov a bola to strašna otrava a bol som na koncerte Nedveda a saom mal pekny zažitok

ktoreho? toho viac pedofilneho alebo toho menej?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 07. Apríl , 2009, 21:29:31 »

no vidis a pre Luba su niektore jazzove standardy ovela harmonickejsi a rytmickejsie a chytlavejsie .. podme sa o tom teraz hadat do 1:20 :D
inak musim povedat jednu vec.. ze jazzmani medzi gitaristami sa spravaju rovnako ako studujuci pravnici medzi rovesnikmi vysokoskolakmi..  ha ha ha
tomu wer karol..to si zabil teraz Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele...
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #43 kedy: 07. Apríl , 2009, 21:31:09 »

mna iba dojimaju vyroky ze hram barco a teraz mi to znie ako jazz. To moze povedat fakt len hluchy.

alebo este aj koko*t  :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #44 kedy: 07. Apríl , 2009, 21:32:00 »

tomu wer karol..to si zabil teraz Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele...

uz aj ty? pane boze..  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.