Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 14. Apríl , 2009, 18:35:54 » |
|
Pitu - ja tam ani nejdem ale hrať tam aj tak zakážeš..
|
|
« Posledná zmena: 14. Apríl , 2009, 19:01:59 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 14. Apríl , 2009, 18:55:05 » |
|
ale duchonka bude najlepšiea ako napísal musicman... húúkať sa dá koľko hlasivky znesú a pri prebytku energie je možnosť pobitia sa s diskáčmi na miestnej diskotéke Presne, uz som to tam absolvoval,. aj nasledne nocne clnkovanie na jazere.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 14. Apríl , 2009, 18:55:44 » |
|
Presne, uz som to tam absolvoval, aj nasledne nocne clnkovanie na jazere.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 14. Apríl , 2009, 18:56:22 » |
|
To mi príde ako chata pre dvoch najebancov - Rastisa a progrockera. A len sa tu chcú pochváliť, kde sa poriadne sprasia.. No keby sme isli niekam na Hawai, tak nepoviem. Ale ist na chatu na Duchonke zrovna nie je az tak na chvalenie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 14. Apríl , 2009, 20:14:23 » |
|
my mame v tatrach 11 lozok ( posteli ), teplu/studenu vodu, vanu, splachovaci zachod, plyn, elektriku a satelit ( vsetky slovenske, ceske a UPC )...ale je to v prdeli no
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 14. Apríl , 2009, 20:34:26 » |
|
my mame v tatrach 11 lozok ( posteli ), teplu/studenu vodu, vanu, splachovaci zachod, plyn, elektriku a satelit ( vsetky slovenske, ceske a UPC )...ale je to v prdeli no A kde presne? Inak to by si sa nebal si dat zhumplovat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 14. Apríl , 2009, 20:35:41 » |
|
A kde presne? Inak to by si sa nebal si dat zhumplovat? dobre ze Ta vidim. chata bude samozrejme fajciarska
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 14. Apríl , 2009, 20:36:28 » |
|
jako, sak tam idu inteligentni ludia hadam a nie hovada - sice najebani ked sme a vies kde ? poznas Niznu Bocu ? blizko liptovskeho hradku. tak tam v tej chatovej oblasti smerom na rovnu holu tusim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 14. Apríl , 2009, 20:42:00 » |
|
Tam je veru dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 14. Apríl , 2009, 20:58:10 » |
|
dobre ze Ta vidim. chata bude samozrejme fajciarska OK, cize ty so Zakkym mate vlastnu izbu. Ja to respektujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 14. Apríl , 2009, 20:58:55 » |
|
a vies kde ? poznas Niznu Bocu ? blizko liptovskeho hradku. tak tam v tej chatovej oblasti smerom na rovnu holu tusim. Nizna Boca... jasne, Nizke Tatry.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 14. Apríl , 2009, 21:55:02 » |
|
nizna boca je popic. tam ma bratranec chatu. (tym nechcem naznacit, ze sa tam da ist, len ze tam je pekne )
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 14. Apríl , 2009, 21:57:14 » |
|
na zaklade rastisa doplnujem podmienky : - telka nemusi byt, skor neziaduca - do kopca moze byt - krcma musi byt do 200m od chaty (tu neni ziadna metafora. 200m je maximum) - vyraz "!=" znamena "nerovna sa" (po rastisovom prispevku som si uvedomil, ze mnohi mohli nepochopit) - kde na slovensku to je, je mi totalne jedno. ked uz sedim v aute, tak 20 a 200 km neni rozdiel EDIT: som za mariovu chatu. aspon nastartujem auto na jedenkrat a splni to hned dva ucely
|
|
« Posledná zmena: 14. Apríl , 2009, 21:58:34 od Iggy »
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 14. Apríl , 2009, 22:00:10 » |
|
naco krcma na chate? mne to pripada ako nosenie dreva do lesa
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 16. Apríl , 2009, 23:44:56 » |
|
naco krcma na chate? mne to pripada ako nosenie dreva do lesa
ne na chate - 200 m od chaty. ma to pocetne vyhody: 1. v krcme maju pivo 2. v krcme capuju pivo 3. v krcme sa da pit pivo 4. v krcme ti donesu pivo 5. v krcme mozes pit pivo vobec mi nevadi ocividna suvislost medzi bodmi a mozem takto pokracovat donekonecna, az kym nepochopis, ze nosenie dreva do lesa je jedine o spotenom chrbte a hlupej hlave, zatialco krcma pri chate je o tych najzakladnejsich potrebach. Aby som nezabudol:
|
|
« Posledná zmena: 16. Apríl , 2009, 23:45:13 od Iggy »
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|