Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 19:34:40
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ľaváci gitaristi  (Prečítané 40970 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #180 kedy: 23. Apríl , 2009, 09:10:50 »

na zaciatku som si aj ja otacal gitaru naopak, slo to lahsie atd... ale po tyzdni som zistil ze to nema vyznam, trosku viac pocvicis a hotovo, po mesiaci ked som si otocil gitaru pre lavaka som usudil ze ostanem pri pravackej, je to vyhodnejsie po vsetkych strankach, cize nelutujem  Zdravíčko to ze ti to vobec neslo nezvaluj na to ze si lavak.

Nemáš pravdu. Ale škoda to tu už rozoberať... Každý, čo píše, že je jedno na ktorú stranu gitarista hrá, by si mal vidieť trocha ďalej, než má svoj kábel k aparátu. Je to proste sprostosť!!! Viem o ľavákoch veľa, lebo som sám veľmi silný ľavák. Že niektorí túto debatu pochopili, ako priestor na to, ako tu budú ľaváci vyplakávať a z tohto predpokladu aj písali svoje príspevky je mi ľúto, ale mýlite sa. Chcel som túto tému otvoriť preto, lebo tu proste chýbala. Nie je všetko len o tom, kto má aký aparát a kto má akú gitarku. Čo nie je v hlave a v prstoch, to už ďalej nehľadajte... 
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #181 kedy: 23. Apríl , 2009, 09:18:11 »

...Že niektorí túto debatu pochopili, ako priestor na to, ako tu budú ľaváci vyplakávať a z tohto predpokladu aj písali svoje príspevky je mi ľúto, ale mýlite sa. ...

lenze tak vyzera to, co tu pises - "pravak nedokaze lavacku gitaru nastelovat" "som silny lavak, viem o com pisem" ... atd + vymyslene prispevky o Hendrixovom sposobe hrania co tu ktosi popisal... divna tema, cela ako je. este raz sa spytam - preco neexistuju lavacke klavire ? len tak zo zvedavosti ma to zaujima...
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #182 kedy: 23. Apríl , 2009, 11:31:58 »

este raz sa spytam - preco neexistuju lavacke klavire ? len tak zo zvedavosti ma to zaujima...
  http://www.lefthandedpiano.com/
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #183 kedy: 23. Apríl , 2009, 12:14:59 »

lenze tak vyzera to, co tu pises - "pravak nedokaze lavacku gitaru nastelovat" "som silny lavak, viem o com pisem" ... atd + vymyslene prispevky o Hendrixovom sposobe hrania co tu ktosi popisal... divna tema, cela ako je. este raz sa spytam - preco neexistuju lavacke klavire ? len tak zo zvedavosti ma to zaujima...

Lebo spôsob hry na piáno je z pohľadu využívania pravej a ľavej hemisféry mozgu diametrálne odlišný od spôsobu hry na gitaru. Prečo potom existujú bubeníci, ktorí hrajú s naopak rozostavenými sadami bicích nástrojov???

K tým vymysleným príspevkom... Nevymyslel som si to a vôbec nemám potrebu si niečo vymýšlať. Čítal som to a basta. Je mi jedno, či Ti to vyhovuje, alebo nie. Akurát si neodkladám všetky fragmenty a výstrižky z novín, ktoré prečítam. Môžeš ma za to nenávidieť. Keď Ťa tak strašne irituje debata v tejto téme, tak máš hneď dve možnosti. Jedna je tému ignorovať, druhá je tému zrušiť ( zdá sa mi, že si píšeš niekde admin...).

Každopádne si stojím za všetkým, čo som tu napísal, len neviem, či sem ešte vôbec niečo napíšem.

Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #184 kedy: 23. Apríl , 2009, 12:23:50 »

ty si nejaky militantny s tym lavactvom  Žmurk X ludi Ti tu napisalo, ze Hendrix hral na pravackej gitare s otocenymi strunami bezohladu na to, co si niekde kedysi cital. nemam dovod Ta nenavidiet a Teba nema co vytacat, co sem napisem ako nazor na tuto temu Žmurk
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #185 kedy: 23. Apríl , 2009, 12:35:33 »

ty si nejaky militantny s tym lavactvom  Žmurk X ludi Ti tu napisalo, ze Hendrix hral na pravackej gitare s otocenymi strunami bezohladu na to, co si niekde kedysi cital. nemam dovod Ta nenavidiet a Teba nema co vytacat, co sem napisem ako nazor na tuto temu Žmurk

Tak píš názory a nehodnoť, či je to blbosť alebo nie. Militantný vôbec nie som. Ja Tebe Tvoje názory nehodnotím, ale argumentujem. A prepáč, ale musím skonštatovať, že o živote ľaváka vieš hovno. Píšem to preto, lebo sa tu objavili aj príspevky, ktoré sa celkom podobali mojim názorom. Tak neviem, neviem...

Táto téma totižto nie je o Hendrixovi, aj keď sem jeho meno určite patrí.

Hudbu a hru na gitare mám ako relax a preto mi je ukradnuté, či niekoho vytočí, že som niekde niečo čítal a dovolil som si to sem napísať. Rovnako mi je fuk, či niekto číta moje názory, alebo nie.

Čiže ja sa teraz vrátim k hudbe a gitare a toto diskusné fórum opustím. Len by si mi mohol poradiť, ako zruším môj profil...
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #186 kedy: 23. Apríl , 2009, 12:39:08 »

rastis- vedieš si štatistiku,kolkym ludom si už "znechutil" toto forum ? Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #187 kedy: 23. Apríl , 2009, 12:39:58 »

ked je niekto samonasieracia citlivka, nepotrebuje mna, aby sa samonasrala.

ale na Teba Rudy raz recept najdem, neboj  :)
« Posledná zmena: 23. Apríl , 2009, 12:41:01 od rastis » Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #188 kedy: 23. Apríl , 2009, 12:46:55 »

V tom maš "trošku" pravdu. Netreba sa dat znechutit. Treba sa hadat,občas niekomu vynadat a človek si zvykne. Bavím sa skvele

ale na Teba Rudy raz recept najdem, neboj  :) - možno-ale mi sa už pozname,takže: "Nebude to take lahké drah..... mna sa nezbaviš ...... Bavím sa skvele
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #189 kedy: 23. Apríl , 2009, 13:07:54 »

ale na Teba Rudy raz recept najdem, neboj  :)

Mýliš sa, ale to je ľudské. Ja navštevujem fóra, kde je zábava a nie boj. Tu som sa trocha sklamal... Len bojuj ďalej a prajem všetko dobré.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #190 kedy: 23. Apríl , 2009, 13:18:58 »

Tebe nedochadza, ze bojujes ty ? ja sem grafomansky vypisujem litanie uz 5 rokov. ty si sem prisiel s lavackou temou presviedcat pravakov o svojich tazkostiach a ked Ti niekto argumentuje (stelovanie lavackej gitary pravakmi), vytacas sa... a este mas pocit, ze Ta chcem nenavidiet... hm...
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #191 kedy: 23. Apríl , 2009, 13:23:21 »

Rasto je dobrak ,take dvoka maslo ,nechapem ako može on niekoho nasrat..naše forum je najlepšie inak by som sem nechodil už sa tu ani neriešia kokotiny tipu stara gitara lepšia a stary aparat ....lebo je to jedno a lavak nech hra na lavo ,alebo na pravo je to zbitočna debata Bavím sa skvele
Zaznamenané

Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #192 kedy: 23. Apríl , 2009, 13:26:07 »

Tebe nedochadza, ze bojujes ty ? ja sem grafomansky vypisujem litanie uz 5 rokov. ty si sem prisiel s lavackou temou presviedcat pravakov o svojich tazkostiach a ked Ti niekto argumentuje (stelovanie lavackej gitary pravakmi), vytacas sa... a este mas pocit, ze Ta chcem nenavidiet... hm...

Rasťo. Veď ja som ani náznakom nevydával môj názor za jediný správny a jediný pravdivý. Len som trocha provokoval a oponoval. Hlavne Tebe, lebo si to bol Ty, kto písal, že sú to blbosti, že určite nemám pravdu, že všetko je tak, ako si to myslíš Ty.

Ale už to nemienim preberať.

Na záver to trocha odľahčím. Musím Ťa pochváliť. Fotíš veľmi pekne.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #193 kedy: 23. Apríl , 2009, 13:27:37 »

a teraz sa citim ako koko*t  Bleee
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #194 kedy: 23. Apríl , 2009, 13:28:24 »

Rasto je dobrak ,take dvoka maslo ,nechapem ako može on niekoho nasrat..naše forum je najlepšie inak by som sem nechodil už sa tu ani neriešia kokotiny tipu stara gitara lepšia a stary aparat ....lebo je to jedno a lavak nech hra na lavo ,alebo na pravo je to zbitočna debata Bavím sa skvele

Rasťo ma nenasral, len si to myslí a nemôžem mu to nejak vyvrátiť. Budeš tento rok na Topfeste?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.