kaolko
|
|
« Odpoveď #1380 kedy: 07. November , 2010, 21:42:54 » |
|
Ok, budem rad na takom teste. Ale ak budeme mat pravdu, tak nam vsetkym postavis aparat. Ok ?
ja tam pridem ale aparat nechcem.. naozaj nie.. boze chran
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1382 kedy: 07. November , 2010, 21:46:49 » |
|
Ok, budem rad na takom teste. Ale ak budeme mat pravdu, tak nam vsetkym postavis aparat. Ok ?
haha ked to nahraš a daš do nahravky tak to bude furt to iste nerozoznaš ake maš kde lampy ak to rozoznaš tak chod cvičit sovy chytat myši do lesa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #1383 kedy: 07. November , 2010, 21:49:37 » |
|
haha ked to nahraš a daš do nahravky tak to bude furt to iste nerozoznaš ake maš kde lampy ak to rozoznaš tak chod cvičit sovy chytat myši do lesa Opäť môj človek, ďakujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1384 kedy: 07. November , 2010, 21:52:40 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1385 kedy: 07. November , 2010, 21:53:24 » |
|
henty nezmyselne testy mam davno za sebou je to strata času samozrejme hovorime o funkčnych lampach nie starych vypálenych
|
|
« Posledná zmena: 07. November , 2010, 21:54:05 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #1386 kedy: 07. November , 2010, 21:56:14 » |
|
Dobre, urobme testík, bol by som rád, keby pri ňom boli aj Progi aj Branko Aj Janko...
rad by som dosiel, dali by sme daky pokec a gitarach a aparatoch, kapelach a tak.... normalne rozmyslam, teraz ci namiesto Krakowa neist do Viedne na jeden kocnert a sa stavim v BA na nejake pivo.
|
|
« Posledná zmena: 07. November , 2010, 22:06:54 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1387 kedy: 07. November , 2010, 21:57:47 » |
|
chujina.. to by potom vsetky 6L6tky s rovnakymi parametrami hrali rovnako a nehraju.. vsetky 12AX7 by s rovnakymi tech. parametrami hrali rovnako a nehraju.. a preco? lebo kazda firma ma svoj vyrobny postup, vlastne materialy z ktorych tie veci vyraba.. vsetko to dokaze ovplyvnit.. moja otazka je - ktory parameter pri lampach potom teda udava harmonicky obsah? a tym myslim to ze ako je mozne ze jedna lampa hra uplne rozsypane v spodkoch a hrozne neprijemne ostro v danom zosiku, pritom technicky je uplne v poriadku a ma rovnake parametre ako jej sestra od druhej firmy.. sak 12AX7 jak 12AX7 nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1388 kedy: 07. November , 2010, 21:57:54 » |
|
rozdieli su na našej planete medzi všetkym ,otazky či su podstatne alebo nie ... nahraj si do pesničky gitaru a men lampy potom si to pusti a uvidiš... raz som to tu aj puštal a každy povedal že počuje furt to iste...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #1389 kedy: 07. November , 2010, 21:58:29 » |
|
Nechcem sa vam do toho pliest lebo lampovu hlavu som nazivo videl tak v predajni, ale nerobi sa selekcia koli biasu, aby clovek nic nemusel menit? Vymeni lampy a hra to ako cakal..
ps Andrej: ty nevybijas nicd? tak to nie :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1391 kedy: 07. November , 2010, 22:07:59 » |
|
Hovori sa, ze cim clovek starsi, tym horsie pocuje... Aspon som sa presvedcil, ze som este mlady... Odpovedz mi na otazku či to rozoznaš v nahravke a už vobec na živaku..nezavadzaj s kokotinami hlavne každy je stary ako sa citi niekto sa už rodi stary...ja len na pi.......y nemam čas a mindraky ked neviem hrat neriešim že su npču lampy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1392 kedy: 07. November , 2010, 22:15:20 » |
|
Odpovedz mi na otazku či to rozoznaš v nahravke a už vobec na živaku..nezavadzaj s kokotinami hlavne každy je stary ako sa citi niekto sa už rodi stary...ja len na pi.......y nemam čas a mindraky ked neviem hrat neriešim že su npču lampy
Nahravka je tak diskutabilny pojem, az zbytocne reagovat. Mna v prvom rade zaujima ako hra aparat na ucho, az potom na mikrofon.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1393 kedy: 07. November , 2010, 22:21:21 » |
|
ja to neriešim mna zaujima len ako to hra v kapele ....ked hra niečo ostrejšie mam tam taky gombik že to uberie vyšky a naopak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1394 kedy: 07. November , 2010, 22:57:40 » |
|
vsak to je uplne jasne, ze v nahravke nikto neuhadne, resp velmi tazko, co je co, resp ci sa nieco zmeni lebo tie detaily su z pohladu celkoveho zvuku nahravky male az zanedbatelne. no ked si postavis cisto iba gitarovy zvuk a v tom retazci nieco zmeni, tak tie detaily vylezu napovrch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|