super recenzia aj ukazky.... skoda ze su tak drahe tie pedaliky vsetky.. ale zas.. boutique je boutique..
mna vzdy zaujimaju nasledovne veci pri tych driveoch
- ci to nepotlaca charakter gitary a teda nezneju vsetky HB a SC gitary rovnako vo svojej podskupine
- ako sa chova dynamika pri stiahnuti volume ci to neostane len strapate a chrcave
- ako to prelieza v kapele a ci to neni skor do situacie ze jedna gitara v kapele
- aky je tracking pod rukou, nemam rad ked to ide az moc lahko jak line 6 p*čovina
Zaujimave je, ze presne tieto naroky musi splnat drive pedal aj u mna + min a max hodnoty gainu este.
- V tomto pripade je brutalny rozdiel ci hras na HB alebo SC. Prave na SC ma bavi ten overdrive, co som spominal. HB je zas metal pre tento efekt.
- Dynamika uplny luxus, o tom sa pri jednom z najdrahsich drive pedalov nemusime ani bavit.
- To neviem, zatial som neskusal, ale mam skusenosti, ze tieto crunche su dost pouzivane na podkladove gitary, pripadne ten lead neznie nejak, zeby nepreliezal. Je to dost maso, ale viem, co myslis. Tento problem som mal s Marshall Vintage/Modern. Samo to hralo vyborne, akonahle dosla druha gitara, cely Marshall VM bol v pecku.
- Hra sa na tom skoro ako na aparate a taktiez zalezi, ktory drive pouzivas. To je zas subjektivna zalezitost, tazko sa k tomu vyjadrit, mne to pekne taha za rukou, o nieco viac, nez PlexiTone.
Treba brat fakt do uvahy, ze tato firma (v pocte 7? ludi) by zrejme nepustila do sveta picovinu. V stredu si idem dat znovu refresh tohto pedalu, aby som zistil, ci ide o emocie alebo pravdu.