Dakujem vsetkym za komenty...vsetko beriem do uvahy.
Viaceri ste vraveli, ze je to v jednej rovine. Asi je to pravda, ked je to postrehom viacerych ludi.
Rozmyslal som nad nejakymi aranzami, ktore by to trochu spestrili, ale nejak som tomu nevenoval cas,
lebo som povazoval za dostacujuce to solo ktore to malo trochu vygradovat a potom rovny sek tou tichou pasazou...
A trochu to gradujem aj frazovanim spevu...aspon som mal taky pocit
.
aaa moj mikulassky bratr :D je to pekne az na tie midi bicie. A cvazi v jednej rovine...nema to ziadny priebeh, vrchol a tak. A sa to potom nijak inak nedalo ukoncit ako fade-om :D ale inak je to pekne pripapajam sa k fanusikom :D
jj, tie bicie su trochu o nicom, ale v tomto sa moc nevyznam, chcelo by nad tym posediet dlhsie
Chcel som to ukoncit fade outom, lebo lepsie mi neprislo vhod.
vyborny vokal, myslim farba hlasu a celkovo spev, akurat, ze som skoro nic nerozumel z toho spevu
..ale celkovo take dost nudne na moj vkus
popracuj na vyslovnosti a bude z teba slovensky bon jovi.. je to super..
Ved vyslovnost mam dobru
. Urcite je mi lepsie rozumiet ako ktoremukolvek americanovi.
ozaj len tak ma napadlo... "neinspiroval" ta v nazve Gary moore? v jednej jeho pesnicke sa spieva... "another time, another place"
celkom fajn, len mi to pride take dake suche... mozno by to bodlo nejako inac nahrat
ale inac fajn
Nebol som inspirovany Gary Moorom...to je vlastne cela myslienka skladby zhrnuta do vety.