...mam kombo H&K metroverb, v ktorom je celestion nejaky G12 F- 60 . . .reku skusim jak bude hrat do tohto repra dsl401 . . .tak som na zadny panel toho komba H&K namontoval samicu 6.3, taku rozopinatelnu a urobil som to tak, ze ked tam neni nic pichnute, tak je reprak v kombe normalne pripojeny a ked do tej samice pichnem jack, tak sa repro od zosika v kombe odpoji a do repraka ide signal z nejakeho externeho zdroja, v tomto pripade dsl401 . . . tak som teda na dsl401 ten povodny reprak odpojil a pripojil tam ten G12 z H&K a zostal som milo prekvapeny, zneje to pekne, konkretnejsie v basoch a jak bola ta dsl401 predtym nachylna nato, ze ked sa zle natocila tak zvlastne "sypala" vysky, tak teraz celkom pekne vysky zvonia a "nesypu"
. . . som predpokladal, ze ten sypavy charakter ma na svedomi zosik dsl nie repro . . . uz uz som toho H&K niekomu chcel darovat, ale nie nie, vyuzijem ho ako box . . . ., ale mam 100 chuti este tu g12 z toho H&K vymontovat a namontovat ju do tej dsl401, ktora ma vacsiu bednu ako ten H&K, hlavne prednu dosku . . . aky ma vo vseobecnosti vplyv na zvuk vacsia bedna? a aj to, ze ten H&K je zo zadu zavrety a ma taky kvazi "bassreflexovi" otvor alebo co to chce byt a ta dsl401 je zo zadu v podstate otvorena . . ., mohol by byt nejaky vyrazny rozdiel vo zvuku ked to repro namontujem priamo do bedne dsl401 alebo ho budem pouzivat tak jak som opisal vyssie? . . . aby som zbytocne nekutil viac jak treba