Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 17:59:35
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Hrdzavejuce struny  (Prečítané 6198 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #15 kedy: 30. Júl , 2009, 13:45:23 »

To mas tak vseobecne alebo len teraz? Lebo je proste teplo, viac sa potis..ale nieco by uz mohli vymysliet cim potres struny a hotovo, kto ma stale kupovat nove Smútim.
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #16 kedy: 30. Júl , 2009, 14:19:15 »

treba si po malej potrebe aj umyvať ruky chlapci  Bavím sa skvele moč je slaba kyselina  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #17 kedy: 30. Júl , 2009, 14:26:26 »

Aj Vám poviem svoje-život je na p*ču nech robíš čo chceš.Zhrdzavie všetko-nielen struny.Ale tie stačí vymenit.Život nevymeníš.Vymente všetko čo sa vám zdá že hrdzavie.Ja sa idem do šrotu odobrať-tam mi lepšie bude.Meňte struny alebo sa nepoťte:).Rišovi aj elixírky hrdzaveli a tie niečo vydržia.Pot-žiravina a ked neutre a nenamastí aspoň kačacím tukom tak tiež odídu  Smútim  Ja som čert..  Som za vodou kámo
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #18 kedy: 30. Júl , 2009, 14:55:17 »

Aj Vám poviem svoje-život je na p*ču nech robíš čo chceš.Zhrdzavie všetko-nielen struny.Ale tie stačí vymenit.Život nevymeníš.Vymente všetko čo sa vám zdá že hrdzavie.Ja sa idem do šrotu odobrať-tam mi lepšie bude.Meňte struny alebo sa nepoťte:).Rišovi aj elixírky hrdzaveli a tie niečo vydržia.Pot-žiravina a ked neutre a nenamastí aspoň kačacím tukom tak tiež odídu  Smútim  Ja som čert..  Som za vodou kámo

treba len veci pravidelne  pouzivat, premazavat a bude fungovat vsetko.. z toho plynie ponaucenie: do suchej neleziem!
Zaznamenané

marowak
Hosť
« Odpoveď #19 kedy: 30. Júl , 2009, 15:08:50 »

...do suchej neleziem!
Kto maze, ten jede.  Na zdravie!
Sorry za preklep  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 30. Júl , 2009, 15:09:22 od marowak » Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník

lenivy cvicit

« Odpoveď #20 kedy: 30. Júl , 2009, 15:14:22 »

treba si po malej potrebe aj umyvať ruky chlapci  Bavím sa skvele moč je slaba kyselina  Bavím sa skvele
Ty si na malej potrebe stis na ruky?  ?§!.

Citácia
treba len veci pravidelne  pouzivat, premazavat a bude fungovat vsetko..
kiez by...
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #21 kedy: 30. Júl , 2009, 15:14:37 »

co ti jebe? podla mna to je kyselina z ruk

bez srandy hej. ja neutieram struny nikdy a niekedy nehram na gitare aj 2 tyzdne a kupujem lacne Dadaria a nemam hrdzavy problem... je to o agresivite potu z ruk si myslim.
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #22 kedy: 30. Júl , 2009, 15:17:22 »

Si to napisal ako keby sisi ty na velkej sral na ruky Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #23 kedy: 30. Júl , 2009, 15:23:37 »

bez srandy hej. ja neutieram struny nikdy a niekedy nehram na gitare aj 2 tyzdne a kupujem lacne Dadaria a nemam hrdzavy problem... je to o agresivite potu z ruk si myslim.

inak ani ja neutieram vobec.. ernie ball.. a po 4 tyzdnoch ide proste dole a je mi jedno v akom su stave..
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #24 kedy: 30. Júl , 2009, 15:25:02 »

... a po 4 tyzdnoch ide proste dole a je mi jedno v akom su stave..

este si mlady nadrzany... pockaj par rokov a pochopis, ze za pivo sa utraca vdacnejsie  :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #25 kedy: 30. Júl , 2009, 15:26:02 »

23.. nadrzany ani moc nie..  ha ha ha sedave zamestnanie spravi s libidom hotove divy..alkohol nepijem, tak aspon do strun to investujem.. este by som nahodou mal niekedy prachy nazvys..
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #26 kedy: 30. Júl , 2009, 15:47:01 »

Keby len na ruky...  Bavím sa skvele

Taktiež používam lacne dadaria, a keby rok nemením, nieje nanich naznak hrdze... samozrejme zadrbane od humusu hej, ale hrdza proste nikde
« Posledná zmena: 30. Júl , 2009, 15:47:38 od pelko » Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník

lenivy cvicit

« Odpoveď #27 kedy: 30. Júl , 2009, 16:21:47 »

Si to napisal ako keby sisi ty na velkej sral na ruky Bavím sa skvele
Tak to si vytieram rit, to je ine.. (ale citam to po sebe teraz a hej, vyzera to tak :D )
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #28 kedy: 30. Júl , 2009, 16:47:31 »

je to o agresivite potu a o starostlivosti o struny.ale krajšie stejne hrat nikto nebude nech tam má nové struny aj každý den.obdivujem Rastisa aké nádherné veci nahral na tej zamarasenej a špinavej gitare-viď foto  Žmurk Rastis klobúk dole- aj ja som zamaresený ale nejako mi to nejde aj tak.A ked to nejde-treba to zrušit a hotovka.Aj u teba to nie v gitare ale v tom čo je v tebe.Je to nádhera čo hráš-sám.
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #29 kedy: 31. Júl , 2009, 09:32:47 »

Tak. Ja ich bohuzial likvidujem dost rychlo, teraz v lete a v zaparenej dusnej skusobni zdochnu po tyzdni.  Smútim
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.062 sekund, 24 otázok.