musicman
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 31. Marec , 2011, 13:36:15 » |
|
to je nieco strasne pocuvam to prvy raz v zivote ale urcite aj posledny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 31. Marec , 2011, 13:48:16 » |
|
pustil som si to.. neviem preco ale najprv som si myslel ze toto je predatorov univerzum a majster cas.. ale potom kukam ze nie.. moja otazka je ze preco nahra niekto nieco kde harmonia nesedi s melodiou.. preco to ma ist von? inak spevak ma dobry hlas.. akoze nevravim ze vie spievat ale ma rozpoznatelny hlas, znie trochu ako Timko najprv som myslel ze tam hostuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 31. Marec , 2011, 16:01:06 » |
|
pice ale ste nalozili. kaolko co nesedi s harmoniou ? viem, ze to neni zaspievane uplne profi, mozno to je tym nahodne vybranym zborom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 01. Apríl , 2011, 10:23:40 » |
|
mario, cele je to zle. neber to osobne. nastroje su zahrate krivo, captavo, ma to otrasny zvuk (kazdy jeden nastroj) a dokonca aj ten akoze master na tom je uplne zly. a koniec koncov je to uplne bez napadu, tvari sa to byt groteskne (ci ironicke) ale je to skor trapne. a spev vobec ale vobec neladi a aj to frazovanie je uplne mimo, neni to ani detinske....
ja by som nabuduce zvazil, co zavesim na internet a s cim sa budem chvalit, lebo toto len a len poskodi image vasej kapely.
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 01. Apríl , 2011, 11:11:27 » |
|
ok dakujeme za pripomienky, kazdopadne aj kritika je dobra. Zvuk je taky aky je, to ze to je captave to je tiez, ale to bolo myslim aj tie pesnicky predtym. ten spev ano, to si uvedomujeme...zvazime ci to neprerobime. dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 16. Máj , 2011, 21:47:33 » |
|
caute vsetci, pls mozte zahlasovat tu za nas ? http://sps-fekt.cz/hudba/hlasovanijedna sa o festival nasej fakulty, postupuje prvych 5, diky moc. netreba sa vobec registrovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 16. Máj , 2011, 21:50:38 » |
|
za tu veroniku sa neda hlasovat nevies?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 16. Máj , 2011, 21:57:29 » |
|
asi ee skus jej napisat maila, nech sa tam doplni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 17. Máj , 2011, 03:57:28 » |
|
to je cez drupal spravena stranka ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 17. Máj , 2011, 09:39:16 » |
|
chalani hlasujte kurnik ja neviem, ja som to nerobil. a nedal som to sem, ze ohodnodte stranku a uhadnite cez co bola spravena
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 17. Máj , 2011, 17:44:15 » |
|
chalani hlasujte kurnik ja neviem, ja som to nerobil. a nedal som to sem, ze ohodnodte stranku a uhadnite cez co bola spravena a to za tu Veřejnú bezpečnosť som mal hlasovať?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 17. Máj , 2011, 20:11:35 » |
|
v zivote by som za vas nehlasoval ani keby mi platili je to otrasne co hrate, jak jazz kazdy hra nieco ine... spravne nehlasuj a radsej venuj energiu k hladaniu spevaka do vasej kapely ci co to je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 17. Máj , 2011, 20:26:28 » |
|
narozdiel od vas vieme aspon hrat ale co z toho ze ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 17. Máj , 2011, 20:48:10 » |
|
v zivote by som za vas nehlasoval ani keby mi platili je to otrasne co hrate, jak jazz kazdy hra nieco ine... mne sa to tiež nepači a zahlasoval som ved tu nejde o to či sa ti to pači alebo ne.. ale či chceš alebo nechceš pomocť... typujem že ked vyhraju zahraju si dakde... čo je natom zle ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 17. Máj , 2011, 20:55:01 » |
|
mne sa zas nepacia ine styly a to mozu slapat rytmicky presne a ladit, nepaci sa mi to... mne sa to tiež nepači a zahlasoval som ved tu nejde o to či sa ti to pači alebo ne.. ale či chceš alebo nechceš pomocť... typujem že ked vyhraju zahraju si dakde... čo je natom zle ? dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|