pelko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 25. August , 2009, 11:07:11 » |
|
Každopadne tá hlava je super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 25. August , 2009, 11:07:59 » |
|
Urcite by som siel za Kellerom, aby mi spravil taku mašinu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 25. August , 2009, 11:09:41 » |
|
Fuuu ta F8 to je dačo brutálne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 25. August , 2009, 11:11:53 » |
|
Fuuu ta F8 to je dačo brutálne tá je tak strašne celá krivá, že som sa až lakol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 25. August , 2009, 11:14:34 » |
|
Inak, nehorazne sa mi paci to, ked struna prechadza celou gitarou pekne rovno, od mechanik po kobylku. To zarucuje spravnu tuhost struny. A to mne osobne velmi vyhovuje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 25. August , 2009, 11:27:15 » |
|
Neni to zbytocna firma. no a teraz mi povedz preco nieje, ked by si si dal postavit taku zverinu u kellera.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 25. August , 2009, 11:28:45 » |
|
no a teraz mi povedz preco nieje, ked by si si dal postavit taku zverinu u kellera.
To, zeby som si dal postavit, tak preto, lebo sa mi to paci a nemam prachy na origo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 25. August , 2009, 11:31:31 » |
|
aha cize inspiracia...z tej si anglican chleba nekupi, esteze ho nezivi slovac. na toto som nejako narazal v suvislosti s dotiahnutym konceptom vs. slovensky gitarar - tu sa tomu jednoducho gitarari nevenuju - nieje trh? a ked sa uz venuju, tak malokedy su to vlastne koncepty. to si myslim ze je deviza toho anglicana.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 25. August , 2009, 11:33:37 » |
|
aha cize inspiracia...z tej si anglican chleba nekupi, esteze ho nezivi slovac. na toto som nejako narazal v suvislosti s dotiahnutym konceptom vs. slovensky gitarar - tu sa tomu jednoducho gitarari nevenuju - nieje trh? a ked sa uz venuju, tak malokedy su to vlastne koncepty. to si myslim ze je deviza toho anglicana.
Aaaale no... Raz si od neho kupim taku gitaru. Nepojebem sa teraz, ze nemam x tisic € na gitaru.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 25. August , 2009, 11:36:40 » |
|
...nieje trh? ...
no vsak a co ine ? keby tu boli ludia, co si to dokazu kupit, tak si myslim, ze kazdy gitarar by bol stastim bez seba, ze si moze pracovat na "vlastnych novych" koncepciach... len tunajsi trh je asi taky level, ze ludia si akurat dokazu slintat nad internetovymi strankami zamorskeho handmade a to je tak cele...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 25. August , 2009, 11:41:56 » |
|
no vsak a co ine ? keby tu boli ludia, co si to dokazu kupit, tak si myslim, ze kazdy gitarar by bol stastim bez seba, ze si moze pracovat na "vlastnych novych" koncepciach... len tunajsi trh je asi taky level, ze ludia si akurat dokazu slintat nad internetovymi strankami zamorskeho handmade a to je tak cele...
to bola basnicka otazka 100 % suhlasim
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 25. August , 2009, 11:43:03 » |
|
Jaaaaaaaj...chlapci chlapci... Preco kazda tema musi obsahovat nepodstatnu zlozku chujovin, blbych reci, podrypov, zbytocnych lamentovani nad vecou... Tema je jasna, zrozumitelna. Ked niet co z vasej strany dodat ku konkretnemu produktu, tak jebem na to a temu obidem... Je to tak tazke ? Mne sa nepaci x veci tu na fore, vratane gitar, ampov, ... ale jebem na to a vyjadrim sa RADSEJ k tomu, co sa mi paci, alebo co ma oslovi... Aspon o to vacsi poriadok a nie kopec kokotin. Rastis: Dakujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 25. August , 2009, 11:44:51 » |
|
inac nechapem tomu oznacovaniu, resp jeden model sa tomu vymyka B8 - osemstrunova, B7 - sedem strunova, B6 - seststrunova, ale ta B2 sa tomu znacne vymyka !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 25. August , 2009, 11:46:46 » |
|
preco by malo mat forum len ospevovaci charakter ? vsak diskutujeme a piseme si nazory, nie ? sam za seba, aj ked je to len prudko hypoteticka uvaha, tak ked nie zabehnutu seriovku, tak radsej domaci handmade, ako nejaky iny, a nie preto, ze si myslim, zeby to bolo lacnejsie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 25. August , 2009, 11:49:03 » |
|
preco by malo mat forum len ospevovaci charakter ? vsak diskutujeme a piseme si nazory, nie ? sam za seba, aj ked je to len prudko hypoteticka uvaha, tak ked nie zabehnutu seriovku, tak radsej domaci handmade, ako nejaky iny, a nie preto, ze si myslim, zeby to bolo lacnejsie...
Jasne, aj ja chcem podporit slov. trh, a prave aj tym, ze si kupim tuzemsku gitaru. Lenze netajim sa tym, ak by boli prachy, zeby som si nekupil original. To asi kazdy z nas.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|