Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 06:34:17
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Blackmachine guitars  (Prečítané 25646 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #120 kedy: 13. Január , 2011, 16:27:15 »

Posli mu mail, ze nech to nahra na Marshall, pripadne s tvojou gitarou...
aký má mail ?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #121 kedy: 13. Január , 2011, 16:28:02 »

aký má mail ?
nolly@redseasfire.co.uk

Potom posli feedback.  Žmurk
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #122 kedy: 13. Január , 2011, 16:34:28 »

Ten quilt hra o nieco vyskovejsie (dirty). Cisty je podla mna uplne v pohodke na tej Burl. Ja by som si to sice nastavil trosku inak. Bohvie, ako ma vysku snimacov (dost podstatne), nastavenie ampu, atd...

podla mna byt objektivny a kriticky nie je uplne najhorsia vlastnost - ja tiez niekedy priznam a uznam, ze nieco hra naprd aj napriek mojim ocakavaniam a velkym zvastom okolo toho. Mal som x boutique sialenych pedalov, ktore mi proste dobre s mojim setupom nehrali a nepresviedcal som sa, ze je to o nejakom nastaveni, alebo preferenciach. Tie cleany mu hraju proste napicu, ziadne on to ma tak rad a podobne. No a ten dirty, z toho som sa tiez neposadil. Rig za take sialene peniaze nemoze tak hrat. Videl som kedysi aj jeho videa, co coveroval nejaky necrophagist, alebo blotted science, ci ci to bolo a to mu hralo dobre.
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #123 kedy: 13. Január , 2011, 16:35:25 »

ale ne uplne vazne.. kebyze si mam vybrat ci si chcem objednat tu gitaru a pocujem tieto 4 ukazky tak nad tym ani nerozmyslam a hladam inde.. to je fakt.. znie to ujacane, uskriekane, fakt ze sa mi nepaci ziaden aspekt toho zvuku
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #124 kedy: 13. Január , 2011, 16:38:17 »

podla mna byt objektivny a kriticky nie je uplne najhorsia vlastnost - ja tiez niekedy priznam a uznam, ze nieco hra naprd aj napriek mojim ocakavaniam a velkym zvastom okolo toho. Mal som x boutique sialenych pedalov, ktore mi proste dobre s mojim setupom nehrali a nepresviedcal som sa, ze je to o nejakom nastaveni, alebo preferenciach. Tie cleany mu hraju proste napicu, ziadne on to ma tak rad a podobne. No a ten dirty, z toho som sa tiez neposadil. Rig za take sialene peniaze nemoze tak hrat. Videl som kedysi aj jeho videa, co coveroval nejaky necrophagist, alebo blotted science, ci ci to bolo a to mu hralo dobre.
No vies, zrejme si musis uvedomit, ze to, co sa tebe paci sa nemusi pacit mne a naopak. Nehovorim, ze sa mi to nejak extra paci (je to OK podla mna), Nollyho zvuk v globale velmi nemusim. Asi tolko k tomu. A dalsia vec - ani to nemusi byt gitarou jak ampom, kedze nedavno som tu dal ukazku s BM a vacsina z vas reagovala, ze to bude aparatom. :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #125 kedy: 13. Január , 2011, 16:39:19 »

ale ne uplne vazne.. kebyze si mam vybrat ci si chcem objednat tu gitaru a pocujem tieto 4 ukazky tak nad tym ani nerozmyslam a hladam inde.. to je fakt.. znie to ujacane, uskriekane, fakt ze sa mi nepaci ziaden aspekt toho zvuku
Tak bol by si chuj, ak by si si urobil na zaklade nejakych 4 ukazok nazor na gitaru. A v podstate na hocico, co je ukazane tak na 20 % mozno. 
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #126 kedy: 13. Január , 2011, 16:41:15 »

Tak bol by si chuj, ak by si si urobil na zaklade nejakych 4 ukazok nazor na gitaru. A v podstate na hocico, co je ukazane tak na 20 % mozno. 

to je pravda.. fakt je ze vizualne su pekne..  mam ale pocit ze tie tenke tela s tymi silnymi snimacmi sa fakt podpisuju pod ten tenucky zvucik co z toho lezie.. leob fakt mi to pride velmi uzke jak to cele hra a to predpokladam ze to neam v standardnom ladeni dokonca :)
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #127 kedy: 13. Január , 2011, 16:42:05 »

Hrá to otrasne, to je fakt neviem čo obchádzate horúcu kašu. Ale nevem som počul aj iné ukážky tých gitár a tam som sadol na zadok, že presne toto by som bral. Ale za tú cenu si dám spraviť 3 gitary u slovenského gitarára a snáĎ jedna bude fajn.  Na zdravie!
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #128 kedy: 13. Január , 2011, 16:43:07 »

tie ukazky co zneju popici su ale cele o tom ako vie kto mixovat, nahravat, mastrovat.. produkcia.. aranze.. o nicom inom..  fakt je ten ze to zneje uzucko
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #129 kedy: 13. Január , 2011, 16:43:38 »

to je pravda.. fakt je ze vizualne su pekne..  mam ale pocit ze tie tenke tela s tymi silnymi snimacmi sa fakt podpisuju pod ten tenucky zvucik co z toho lezie.. leob fakt mi to pride velmi uzke jak to cele hra a to predpokladam ze to neam v standardnom ladeni dokonca :)
Ten drive je tenky, to je pravda. Hovorim, ze je to zvuk nastaveny podla neho. Ja by som si to nastavil inak. Tazko pochybovat o tom, ze problem je v gitare. A to hovorim uplne objektivne.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #130 kedy: 13. Január , 2011, 16:46:13 »

Ten drive je tenky, to je pravda. Hovorim, ze je to zvuk nastaveny podla neho. Ja by som si to nastavil inak. Tazko pochybovat o tom, ze problem je v gitare. A to hovorim uplne objektivne.
to suhlasim..zrejme to bude v nejakom digitalnom zariadeni co simuluje lampove zosiky a stoji tiez 2300e
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #131 kedy: 13. Január , 2011, 16:46:32 »

ťažko pochybovať, že problém nebude aj v gitare.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #132 kedy: 13. Január , 2011, 16:47:29 »

jj v gitare to nebude treba dat totiz pred amp este kili kompresor maxon ts a jebnut to do ultrakomprimatora invaderu  Bavím sa skvele potom to hra vyborne :)
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #133 kedy: 13. Január , 2011, 16:49:30 »

ale vies co, to vobec nie je o drive, alebo o ampe. Ked hra raz gitara tucno, tak hra tucno aj na cleane a nie to na crunchi. pamatas na to tele co si sem daval s bkp singlom, to bol tucny zvuk, bezohladu na mnozstvo gainu bolo jasne, ze ta gitara mala zvuk. tieto drive zvuky zneju tak ako tie gitary vyzeraju - tenucke, ziadna hmota. zober si LP, alebo take McCarty, ved tie maju monstrozne tela, hrube ako ulomene z dobovej skrine, zvuk ako vino .. na zvalenie steny
« Posledná zmena: 13. Január , 2011, 16:50:26 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #134 kedy: 13. Január , 2011, 18:55:37 »

http://dl.dropbox.com/u/790683/Blackmachine%20Comparisons/Quilt%20B2%20full%20mix.mp3

http://dl.dropbox.com/u/790683/Blackmachine%20Comparisons/Burl%20B2%20full%20mix.mp3

Ale full mixy su uz lepsie. Ci ?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 23 otázok.