Zuzka
|
|
« kedy: 28. August , 2009, 18:49:25 » |
|
Americká rocková skupina ZZ Top na jeseň prvý raz zavíta na Slovensko. Legendárne trio predvedie 14. októbra v bratislavskej Sibamac Aréne koncert v rámci celosvetového turné 'ZZ Top Double Down Live'. Kapela v zložení Billy Gibbons, Dusty Hill a Frank Beard vznikla pred 40 rokmi v texaskom Houstone. V roku 2004 ich uviedli do Rock 'n' rollovej siene slávy, hudobná televízna stanica VH1 ich zaradila do prvej päťdesiatky najlepších umelcov hard-rocku. Slovenskí fanúšikovia sa môžu tešiť na povestné dlhé brady a slnečné okuliare Gibbonsa a Hilla. Podľa informácií od organizátora bratislavský koncert ZZ Top poteší fanúšikov aj hitmi ako 'Legs', 'Gimme All Your Lovin', 'Sleeping Bag' alebo 'Rough Boy'. Vstupenky budú v predaji už onedlho. zdroj: http://www.hudba.sk/spravy/2009-07-25-v-oktobri-sa-v-bratislave-predstavia-legendarni-zz-topVstupenky uz v predaju su: http://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?id=11956 . Na statie 25e, na bocnu tribunu 40e a na zadnu 45e. Cena sa asi bude zvysovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 28. August , 2009, 21:34:11 » |
|
Videl som ich tento rok v Prahe a už mám vstupenky aj na BA..vrelo odporúčam...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 29. August , 2009, 07:36:45 » |
|
nezapasil basak s nejakymi vaznymi chorobami ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 29. August , 2009, 09:29:43 » |
|
nezapasil basak s nejakymi vaznymi chorobami ?
ked mas dost penazi dneska ani choroba nic nezmoze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 29. August , 2009, 15:56:40 » |
|
ked mas dost penazi dneska ani choroba nic nezmoze s tym sa da nesuhlasit.. -myslim ze raka ma basak...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 29. August , 2009, 17:38:48 » |
|
ked mas dost penazi dneska ani choroba nic nezmoze Kiezby to tak bolo.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 29. August , 2009, 21:26:34 » |
|
no jedine stastie ma ze hra koncert v bratislave a nelieci sa v bratislave to by uz davno hral v kapele s jacksonom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 29. August , 2009, 21:59:36 » |
|
no jedine stastie ma ze hra koncert v bratislave a nelieci sa v bratislave to by uz davno hral v kapele s jacksonom.
ty vies napisat niekedy aj nieco k veci? Vyzera to fajnovo, este musim prehodnotit rozpocet a mozno si dam darcek k meninam.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 29. August , 2009, 22:35:22 » |
|
Bubeník mal ťažkú diagnózu, minulý rok kôli tomu prerušili turné. Dúfam že sa z toho dostal. Ale na jeho mieste by som tiež radšej skončil na pódiu ako niekde na kapačkách...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 03. September , 2009, 13:18:02 » |
|
Ide niekto na koncert autom a pojde okolo LM? Pridal by som sa ak by bolo miesto...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 03. September , 2009, 14:54:20 » |
|
Ze by som isiel ? Perd par rokmi som ich videl a nejak som bol sklamany s tych half playbackov Bubny a ostatne zvuky slapali jak s CDcka a podla mna ,keby bubenik odpadol ,tak hraju dalej ...neviem,ale v tedy som bol trochen sklamany ,ale dnes uz viem do coho idem ,tak si asi dam repete. 25e .... no co aspon nebudem zase sedzet nekde u Chlemtaka f senku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 01. Október , 2009, 20:15:11 » |
|
Idete niekto ? dáme pivko.....ja už mám lístky..videl som ich v Prahe a idem aj sem, je to bomba...čistá muzika až na kosť...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 01. Október , 2009, 20:17:17 » |