mne sa to paci, straight narez, ziaden nonsense a kudrlinky okolo. Jedine ma vyrusuje slovensky, trochu nasprostasty text (rovnako vela ich je aj v EN, ale tie nie native speakera az tak nerusia) Pripomina mi to BLS, aj solo sa hodi, pohoda. Co sa tyka zvuku je to final, alebo len "pracovna" verzia ?
Texty si riesi spevak sam, hudobne napady prevazne ja. Navzajom si do toho velmi nekecame, aj ked samozrejme konstruktivna kritika je na mieste. Prvykrat ked som ten text cital mi to pripadal trochu detinsky, ale s odstupom casu sa mi snad aj paci. Ja som zastanca toho, ze na Slovensku po Slovensky, aj ked pesniky v AJ/SJ mame 50/50.
Zvukovo ide na 99 percent o finalnu verziu - mastrovali sme to asi 3 krat a posledny raz s odstupom cca 1 mesica, viac sa z toho asi uz dostat neda aj ked niektore pasaze som mal chut prehrat znovu. To ze to pripomina BLs beriem ako obrovsky kompliment. Co sa sola tyka - myslim ze nic svetoborne...
paci sa mi zvuk uplne vazne.. dokonca sa mi to paci zvukovo viac nez napr everyelse alebo r2d co tu je..(nehcem porovnavat ani vypichovat detaily, len to tak na mna posobi to je cele) neni to take zastrete a vsetko je zive, transparentne, prijemne surove.. ppci
Vdaka, Karol. S r2d sa to asi porovnavat neda, my sme vpodstate amateri co sa skusenosti tyka. Snazili sme sa.
Opat sa asi opakujem, ale ten spevak je na slovenske pomery EXTRALIGA. Hudobne je to moja salka kavy, parada.
Vdaka aj za spevaka, budeme si ho zubami nechtami drzat. Zvlastne, ze takuto - nazvem tvrdsiu hudbu - zacal robit az s nami.