rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 10. August , 2012, 17:45:38 » |
|
dievča nemôže vedieť hrať na basu? a vies preco je tomu tak ? lebo nema ftaka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 10. August , 2012, 17:56:13 » |
|
a vies preco je tomu tak ? lebo nema ftaka vieš Ty vôbec, že na basu sá hrá rukami?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 10. August , 2012, 17:57:58 » |
|
dievča nemôže vedieť hrať na basu? Dobre nie, tak ako zena nemoze byt dobra vedkyna, myslitelka, nevie komponovat vaznu hudbu, slabsie sa orientuju v priestore atd. Nebyt nas, tak mozno teraz by zeny akurat vynasli koleso.
|
|
« Posledná zmena: 10. August , 2012, 18:03:08 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 10. August , 2012, 18:03:00 » |
|
vitame vas pri sledovani zabavnosutaznej relacie Kosostvorec Stastia.. na tahu je pani Jarmila z Vrutok, chytte sa kosostvorca a roztocte to najsilnejsie ako viete..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 10. August , 2012, 18:16:07 » |
|
vieš Ty vôbec, že na basu sá hrá rukami? este povedz, ze bare na gitare tiez chytas rukou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 10. August , 2012, 21:39:45 » |
|
este povedz, ze bare na gitare tiez chytas rukou Nie, na to používam vlasy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 11. August , 2012, 09:12:34 » |
|
fender aj gibson narobili paradnych gitar na 1000 rokov dopredu, dnes nemaju co ponuknut, tak recykluju donemoty to iste. co je OK. Zrutil sa mi svet. A ja ze vsetci kopiruju a recykluju podla Fenderu a Gibsonu. Ak chces kupit super Fender, tak chod do Customu, ak normalny Mexiko. Co tam chces riesit?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 11. August , 2012, 10:06:04 » |
|
Ak chces kupit super Fender, tak chod do Customu, ak normalny Mexiko. Co tam chces riesit?
vdaka za radu. napisal som nieco ine ? ... lenze ak chces, aby Ti ponukli serioznu kvalitu hodnu ich mena, tak vyplaznes hovadsky majlant, neporovnatelny s dobovou hodnotou ich povodnej produkcie. alebo ti ponuknu za normalny peniaz ausus, co v tej cene kupis od hocijakej menej renomovanej firmy lepsiu kvalitu. ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 11. August , 2012, 10:28:43 » |
|
Rastik, prednedávnom sa tu písalo o Stratoch Classic vibe, kolegovia z fóra so za pár stovák kúpili výborné nástroje. To je akože aušus?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 11. August , 2012, 10:38:22 » |
|
Rastik, prednedávnom sa tu písalo o Stratoch Classic vibe, kolegovia z fóra so za pár stovák kúpili výborné nástroje. To je akože aušus? Nie je, su to super nastroje, co sa tyka pomeru cena/vykon. Ja som mal aj jeden taky Tele aj mexicky Baja Tele a boli to fajn gitary, len ani jedna bohuzial nerezonovala tak ako by som od dobreho Tele chcel. Take nejake tuhe boli, predsa len asi to drevo nie je nejake extra.
|
|
« Posledná zmena: 11. August , 2012, 10:38:44 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 11. August , 2012, 10:40:26 » |
|
Rastik, prednedávnom sa tu písalo o Stratoch Classic vibe, kolegovia z fóra so za pár stovák kúpili výborné nástroje. To je akože aušus? je super, ze v Azii su schopni spravit kvalitne nastroje za ludove ceny, nebolo to tak vzdy. a je fajn, ze Fender neni az taky lakomy, aby si nedal capnut logo na najvacsie kokotiny - tiez tomu tak nebolo vzdy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 11. August , 2012, 11:25:44 » |
|
Ja som mal aj jeden taky Tele aj mexicky Baja Tele a boli to fajn gitary, len ani jedna bohuzial nerezonovala tak ako by som od dobreho Tele chcel. Malo pijes. Zvys davky a bude aj rezonancia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku