Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 09:45:40
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Revival night v Piane  (Prečítané 1244 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
pejso
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 139

« kedy: 01. Október , 2009, 09:57:45 »

Piatok 2.10.09,
20:00: Oravia ako Deep Purple
21:30: Queenmania ako Queen
23:00: Intrepid ako Metallica
enter: 4,-€ predpredaj 5,-€ na mieste
www.pianoclub.sk
Na zdravie!
Zaznamenané

Gibson Les Paul 1995, Fender Stratocaster z r. 79, Fender Jazz bass z r 72, Precision z r. 78 ... , Marshall 1987 Plexi, VOX AC-30 orig. r.v. 1964, Fender Blues Junior, VOX AC-15 handwired Herritage, 1936 Marshall box s Greenback, Marshall Class 5 ...
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337

...

« Odpoveď #1 kedy: 03. Október , 2009, 17:44:54 »

vyborne, queenmania bola skvela, dobre ste zahrali  Na zdravie!
Zaznamenané

katocaster, Zdenek Vavruša strat, Dowina DE111 LE --> JTamps 808 screamer, TC Nova repeater, TC Polytune, Cry baby --> Koch Studiotone
GUITAR CABLE SHOOTOUT - http://www.youtube.com/playlist?list=PL241AB3DB5E7B1074
Test tubescreamerov - http://youtu.be/h-ssot8PSRI
pejso
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 139

« Odpoveď #2 kedy: 03. Október , 2009, 22:24:46 »

vyborne, queenmania bola skvela, dobre ste zahrali  Na zdravie!

uz su aj foto na www.pianoclub.sk  Som frajer
Zaznamenané

Gibson Les Paul 1995, Fender Stratocaster z r. 79, Fender Jazz bass z r 72, Precision z r. 78 ... , Marshall 1987 Plexi, VOX AC-30 orig. r.v. 1964, Fender Blues Junior, VOX AC-15 handwired Herritage, 1936 Marshall box s Greenback, Marshall Class 5 ...
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337

...

« Odpoveď #3 kedy: 20. Január , 2011, 13:28:40 »

zajtra akcoška v piane  Na zdravie!
21.1.2011
KISS revival Praha
Pink Floyd rev. Meander:
Iron Works ako Iron Maiden
Start: 19:00
Enter: 4,- / 5,- €

MeanderBand – Pink Floyd Revival ponúka show á la Pulse ktorú, dúfajme, ocenia nielen fajnšmekri a milovníci dobrej živej hudby, ale aj všetci ostatní, pre ktorých názov Pink Floyd doteraz znamenal len „ ...hey teacher Si píš!!!... “.
www.meanderband.com
Zaznamenané

katocaster, Zdenek Vavruša strat, Dowina DE111 LE --> JTamps 808 screamer, TC Nova repeater, TC Polytune, Cry baby --> Koch Studiotone
GUITAR CABLE SHOOTOUT - http://www.youtube.com/playlist?list=PL241AB3DB5E7B1074
Test tubescreamerov - http://youtu.be/h-ssot8PSRI
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #4 kedy: 24. Január , 2011, 10:30:18 »

Meander - zvuk bol vyborny. Ak by som zatvoril oci, tak pri Shine on...som si mohol kludne mysliet, ze som na koncerte Pink Floyd. Napriek tomu, o aky zaner sa jedna, koncert mal gule a dynamiku. Skoda trocha zvukarovej prace, zboristky boli spociatku dost utopene. Nerozmyslali ste nacvicit a zaradit aj Great Gig in the sky? Jedinu vytku mam ku kvazi saxofonovemu solu (boli dve). Najprv som myslel, ze ho hra klavesak, potom som zistil ze druhy gitarista... bolo dost poslabsie oproti originalu, to druhe (neviem si spomenut, v akej skladbe to bolo) postradalo vyvoj, napatie a vyvrcholenie v zavere, tak ako by si ziadalo. Inac dojem velmi velmi dobry, musi byt za tym kus poctivej prace.

Iron Works patri uz k zabehanym dubnickym kapelam a hraju vyborne - zase skoda toho zbytocne vyhuleneho zvuku, z vyhravok a sol sa dalo zachytit ledva par tonov, (keby som Iron Maiden nepoznal, tak moc z takeho koncertu nemam),a keby nemal basak taky silny hlasovy fond, tak by sa v tom rambajze uplne stratil. Este aj bicie boli dost vzadu oproti gitaram, hlavne rytmicak. V dubnickom Dutafe mali zvuk vzdy lepsi. Myslim, ze vacsina zvukarov trpi po tolkych rokoch zvucenia uz polovicnou hluchotou a je to potom aj na ozvuceni vidno.

Kiss Revival - ked nastupili v tych 30cm topankach, tak basak (najvyssi z nich) tam vyzeral ako King-Kong. Mal "krasne vyrezavanu" basgitaru na sposob ludovej umeleckej tvorby :) A samozrejme basu-sekeru.
Zaznamenané
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #5 kedy: 24. Január , 2011, 11:16:15 »

TRIBUTE

NIE REVIVAL. PLEASE.

Prave som mal strasne dlhy telefonat s agenturou z anglicka, aby som vysvetlil ze v istej kapele nie su povodne clenovia kapaly a nerobia maly revival comeback tour, a ze slovaci nevedia po anglicky a pouzivaju vyraz 'revival' furt ked to je ABSOLUTNE NESPRAVNE. PROSIM - je to tribute night, nie revival night. Prave hladam kapeli na eventoch suvisiacych s IH world cup, a chcu tribute acts, ale nasli iba par na slovensku, lebo cez google nikto nebude hladat 'revival' band (zahranicny klienty aspon)

Uz som to pisal tu par krat, a vidim ze par kapiel zmenili band namey aby nevyzerali ako idioty, ale este stale su par ktore to este stale nepochopili.  Na zdravie!

Nechcem Trollovat ale uz ked su 'revival' eventy, mame problem.
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6 kedy: 24. Január , 2011, 11:20:42 »

mozno bude lahsie napisat tym originalnym kapelam aby sa rozpadli  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 23 otázok.