johnzo
|
|
« kedy: 14. Október , 2009, 14:19:52 » |
|
prepáčte za zbytočnú tému, ktorá tu asi je... ale veď, sme ľudia vyzerá to tak, že sa mi rozpadne kapela, resp. ma z nej pomaly odstraňujú, lebo (asi) gitarista nemôže prekúsnuť pravdu povedanú do očí . ako podpriemerný gitarista si kapelu tak skoro nenájdem, basákov je mega málo. keby som basák mám väčšiu šancu sa niekam dostať a HRAŤ a basa bola vždy bližšie k môjmu srdcu ako gitara, ale okolnosti to zariadili inak koniec prvej časti.takže: chcem/budem chcieť basu. chcem nejaký klasický tvar JB napr. môj cenový limit je študentský(okolo 400€). akou značkou nič nepokazím? starý japonec? aký? basám sa takmer vôbec nerozumiem.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 14. Október , 2009, 14:28:20 » |
|
To si robíš srandu alebo opakuješ? Keby si chcel new tak možme spolu pobehat nejake shopy v BA skôr som rozmýšlal nad bazárom, máme krízu, nikto nemá peniaze a aj ceny sú lepšie. a nerobím si srandu, ani neopakujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 14. Október , 2009, 14:42:10 » |
|
ja som si nedavno kupil Squier Classic Vibe Jazz Bass a som s nou nadmieru spokojny... fakt vyborna basa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 14. Október , 2009, 14:55:19 » |
|
skôr som rozmýšlal nad bazárom, máme krízu, nikto nemá peniaze a aj ceny sú lepšie. a nerobím si srandu, ani neopakujem. Kúp môj Squier P Bass a máš vystarané,hrá naozaj dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 14. Október , 2009, 15:02:47 » |
|
ti musi jebat Janci.. fakt pockaj idem na ICQ si mrtvy..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 14. Október , 2009, 15:06:13 » |
|
Kúp môj Squier P Bass a máš vystarané,hrá naozaj dobre a nepocitas s rizikom, ze to bude chciet poslat postou, co by sa mohlo stat neprekonatelnou prekazkou?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 14. Október , 2009, 15:07:03 » |
|
a nepocitas s rizikom, ze to bude chciet poslat postou, co by sa mohlo stat neprekonatelnou prekazkou?
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 14. Október , 2009, 15:08:05 » |
|
spevakov je menej ako basgitaristov zacni spievat mikrofon vyjde aj lacnejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 14. Október , 2009, 15:31:27 » |
|
spevakov je menej ako basgitaristov zacni spievat mikrofon vyjde aj lacnejsie
vieš koľko pluginov by bolo treba na to, aby som mohol robiť len uooooooooooooooooooo-o v pozadí?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 16. Október , 2009, 09:16:02 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
basman181
nováčik
Príspevkov: 9
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 22. Október , 2009, 12:47:34 » |
|
NA zaciatok ti staci SX bud P. alebo J ...ak by si mal zaujem o niecom lepsom tak Sx vyraba aj music man...ale ja to naozaj len na zaciatok ako väcsina basgitar v tejto cene
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 22. Október , 2009, 12:54:35 » |
|
tak to si velku radu dal hned na zaciatok, lebo SX vobec ze nestoji za prd a za tu cenu sa vobec neda zohnat slusna bazarova gitara ne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ramon
nováčik
Príspevkov: 58
|