majso
|
|
« kedy: 22. Október , 2009, 20:18:22 » |
|
Zdar v skúšobni hrám na Laney TF700 a mám tam aj homemade JCM800, ale u obidvoch sa mi zdá zvuk nekonkrétny a to už pri malom skreslení. Dalo by sa ten zvuk nejak zkonkrétniť a trošku navýškovať nejakým efektom? Rozmýšľal som nad nejakým Tbue Screamerom ako TS9, bola by to dobrá voľba? Dík
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 22. Október , 2009, 21:29:25 » |
|
Zdar v skúšobni hrám na Laney TF700 a mám tam aj homemade JCM800, ale u obidvoch sa mi zdá zvuk nekonkrétny a to už pri malom skreslení. Dalo by sa ten zvuk nejak zkonkrétniť a trošku navýškovať nejakým efektom? Rozmýšľal som nad nejakým Tbue Screamerom ako TS9, bola by to dobrá voľba? Dík
Boss SD1,OD3,Ibanez TS9,Marshall BB2,Maxon SD9 ... je ich vela
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 22. Október , 2009, 22:14:10 » |
|
tubedrive :-D ten od gerhata ten tube 1 či ako sa to vola.... tu som vyskušal na mojom starom tf700 a bola to mašina metalova
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 23. Október , 2009, 00:19:46 » |
|
mozno by stacil aj normalny EQ. Bossacky, co mam odskusane, pekne nakopava.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 23. Október , 2009, 01:01:46 » |
|
Ak ta trapi nekonkretny zvuk, tak nakopavatko ti ten problem nevyriesi, to skor dajaky distortion efekt do clean kanalu, pripadne hladaj problem v aparate/gitare.
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 23. Október , 2009, 07:17:47 » |
|
Ak ta trapi nekonkretny zvuk, tak nakopavatko ti ten problem nevyriesi, to skor dajaky distortion efekt do clean kanalu, pripadne hladaj problem v aparate/gitare.
No,ked aparatu "nakopavatkom" prikuriš 20 db,tak by si sa čudoval,aky bude pekne konkretny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 23. Október , 2009, 08:42:48 » |
|
No,ked aparatu "nakopavatkom" prikuriš 20 db,tak by si sa čudoval,aky bude pekne konkretny. presne tak :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 23. Október , 2009, 09:28:59 » |
|
treble booster alebo TS9. Boss OD ma prilis vela basov na hybrid amp - bude to robit vacii bordel - blato. Skus este cleen boost a ak potrebujes solo boost (uz nebudes mat headroom na dirty chanel) daj falosny jack ci ako sa povie do FX loop (in a out), a potom day fx rsend/eturn level na max. a mas 4 chanel amp.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 23. Október , 2009, 10:56:53 » |
|
nemas zlu bednu iba ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 27. Október , 2009, 09:26:56 » |
|
mozno by stacil aj normalny EQ. Bossacky, co mam odskusane, pekne nakopava.
vrele mozem odporucit.... mozes nakopnut len tie spravne frekvencie aby sa zvuk stal lepsie citatelnym... a mozes to urobit bez toho aby si skreslil signal
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 27. Október , 2009, 09:30:02 » |
|
hmm nepoznam sice ten amp ako taky, ale u mna napriklad moje peavey uplne ozilo, ked som si dal urobit linear power boost (cize vlastne zdvih hlasitosti) a dal som hodo efektovej slucky, pekne vypapava len koncak, cize mozem mat post gain na 2ke a hra to ovela ovela cistejsie a zivsie ako kedy predtym.. co vlastne znamena ze aj ten EQ by mohol v slucke spravit dost ze vela ale neviem ci to ma lampovy koniec henta sranda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jaymz77
nováčik
Príspevkov: 45
Play it loud or you too old?
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 05. November , 2009, 12:16:39 » |
|
ja by som odporucal jacka hammera od marshallu, ked to prepnes na overdrive, tak dostanes z toho pekne ostry zvuk, viac vysok a da sa z toho dostat poriadne skreslenie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 05. November , 2009, 12:25:48 » |
|
to je ten co pouziva aj hetfield?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jaymz77
nováčik
Príspevkov: 45
Play it loud or you too old?
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 05. November , 2009, 12:48:58 » |
|
o tom pochybujem, ked si moze dovolit to najlepsie z najlepsieho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 05. November , 2009, 12:51:51 » |
|
o tom pochybujem, ked si moze dovolit to najlepsie z najlepsieho A na com hraje potom ? Lebo chcem jeho zvuk Alebo, co by si mi vedel odporucit na RnB ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|