Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 23:38:51
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 17 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nakopávatko  (Prečítané 63433 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #60 kedy: 05. November , 2009, 14:00:23 »

Nic v zlom ale trosku ma prekvapuju tie vyjadrenia o Jackhammer, mal som to a uz to nemam, takze to asi velmi dobre nebolo. Ani si nepamatam ze by z toho isiel "Metallica sound".
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #61 kedy: 05. November , 2009, 14:11:00 »

jak mozes dostat z marshall krabicky mesa zvuk?  ?§!. a keby ste mali dobre usi, tak by ste vedeli, ze hetfild pouziva metalzone do mixu  Na zdravie! Zdravíčko

toto je inak pravda.. na jednom songu na tom tak nahravali nejake solo  Bavím sa skvele alebo ds-1
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #62 kedy: 05. November , 2009, 14:15:57 »

toto je inak pravda.. na jednom songu na tom tak nahravali nejake solo  Bavím sa skvele alebo ds-1
mxr distortion, the god that failed na black albume, to kvazi intro, ktore sa semtam mihne aj pocas songu
Zaznamenané
Jaymz77
nováčik
*
Príspevkov: 45

Play it loud or you too old?

« Odpoveď #63 kedy: 05. November , 2009, 14:36:33 »

Nic v zlom ale trosku ma prekvapuju tie vyjadrenia o Jackhammer, mal som to a uz to nemam, takze to asi velmi dobre nebolo. Ani si nepamatam ze by z toho isiel "Metallica sound".

to je aj vec vkusu, podla mna to nieje az taky zly efekt, ja som s nim docela spokojny, a co sa tyka metallici zvuku to prave chcem dnes zistit   Žmurk
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #64 kedy: 05. November , 2009, 14:42:02 »

to je aj vec vkusu, podla mna to nieje az taky zly efekt, ja som s nim docela spokojny, a co sa tyka metallici zvuku to prave chcem dnes zistit   Žmurk
krabicka je to dobra..co sa tyka zvuku, tak z met zvukom to bude mat spolocne akurat to, ze to bude robit dz dz dz
« Posledná zmena: 05. November , 2009, 14:49:59 od styrioci » Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #65 kedy: 05. November , 2009, 14:48:29 »

Jackhammer je naj naj distortion v cenovej relácii akej je,ba aj viac. :)
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #66 kedy: 05. November , 2009, 15:06:16 »

Jackhammer nekupovat! Radšej prepit. Na zdravie!
Zaznamenané
Jaymz77
nováčik
*

« Odpoveď #67 kedy: 05. November , 2009, 15:39:15 »

Jackhammer nekupovat! Radšej prepit. Na zdravie!

a co navrhujes ked jacka zavrhujes  :)
Zaznamenané
Jaymz77
nováčik
*

« Odpoveď #68 kedy: 06. November , 2009, 11:25:08 »

No skusal som to nastavenie, ale bolo to  ?§!. vsetko ine ale od metallici hodne daleko.
Inak to dost zavisi od aparatu a od nastavenia cleanu. Na metallicu zvuk by bolo asi vhodnejsie mat nejaky fajny multak od bossu alebo MESA BOGIE Som frajer
Takze som nahravku ani nerobil lebo to stalo zaprd :) , mne to nastavenie absolutne divne znelo... Bleee
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #69 kedy: 06. November , 2009, 11:26:17 »

jj ked neni fajn multak od bossu aj mesa boogie je dobra..  :)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #70 kedy: 06. November , 2009, 11:41:54 »

hmm..ktovie, kde je chyba?  Popiskujem si
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #71 kedy: 06. November , 2009, 13:22:22 »

No skusal som to nastavenie, ale bolo to  ?§!. vsetko ine ale od metallici hodne daleko.
Inak to dost zavisi od aparatu a od nastavenia cleanu. Na metallicu zvuk by bolo asi vhodnejsie mat nejaky fajny multak od bossu alebo MESA BOGIE Som frajer
Takze som nahravku ani nerobil lebo to stalo zaprd :) , mne to nastavenie absolutne divne znelo... Bleee

uplne zle cele - si tu z Teba robili prdel...

samozrejme ze ked chces mat zvuk podobny Metallice, tak musis mat nejake Mesa Boogie alebo nieco podobnej urovne, inak to nejde.

hentake bustre nikto nepouziva v skutocnosti a ked hej, tak s nimi hra do vaznych aparatov.

na fajne multaky od Bossu tiez zabudni, to je zase len taka sranda nahrazka, nie seriozna cesta k profi zvuku...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #72 kedy: 06. November , 2009, 14:18:15 »

uplne zle cele - si tu z Teba robili prdel...

samozrejme ze ked chces mat zvuk podobny Metallice, tak musis mat nejake Mesa Boogie alebo nieco podobnej urovne, inak to nejde.

hentake bustre nikto nepouziva v skutocnosti a ked hej, tak s nimi hra do vaznych aparatov.

na fajne multaky od Bossu tiez zabudni, to je zase len taka sranda nahrazka, nie seriozna cesta k profi zvuku...
Momentalne sa zabavam na Tvojom prispevku, ze vsetko hned dojebes.. Druhy krat by si si robil picu az do nebies...  Bleee ?§!.
 Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #73 kedy: 06. November , 2009, 16:04:17 »

ale hovno  Bleee ?§!.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #74 kedy: 29. Január , 2011, 01:17:50 »

Snad vhodna tema. Vcera som si na tom hral do Twinu a do Plexi. Vola sa to Rangemaster a vraj to funguje na niecom germaniovom a vraj to pouzivali take hviezdy ako Blackmore alebo Galagher.

Mne sa to vcelku pacilo, je to az VELMI zavisle na potaku na gitare a celkovo na dynamike.

Poznate to niekto ? Progy ?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 17 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.