johnzo
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 02. December , 2009, 23:28:52 » |
|
ten koncert mal dve chyby... že bol v stredu a že som na ňom nebol
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 02. December , 2009, 23:39:07 » |
|
ten koncert mal dve chyby... že bol v stredu a že som na ňom nebol A tretia, ze bol v BA a nie na vychodze...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 02. December , 2009, 23:46:02 » |
|
A tretia, ze bol v BA a nie na vychodze...
ale čo tam po kokotovanoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 02. December , 2009, 23:53:20 » |
|
ale čo tam po kokotovanoch. kokotice, ked uz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 03. December , 2009, 00:04:16 » |
|
prijemny koncert, spoznal som opat par ludi, za co som len rad a tymto dakujem uzivatelovi mn za velkorysy odvoz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 03. December , 2009, 00:05:17 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 03. December , 2009, 00:06:02 » |
|
kokotice, ked uz to bolo ako obyvatelia... kokotovan-obyvateľ kokotova
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 03. December , 2009, 00:15:34 » |
|
prekrasny koncert, Richie to ma v sebe. No napriek faktu, ze sa povazujem za nekritickeho hardcore fan-a, musim priznat, ze mu to akosi tentokrat menej chutilo .. casto nestihal spevy, menil texty, keby bol menej sjety mozno. Co sa tyka hry no comment, to ako lahko hra na 11-KACH ! je uz chore. Setlist, je to asi nekompletne, daco mi tam chyba, eventuelne ma doplnte prosim. remember paying dues go faster peace sign fooled again bad things a love divine faith so cold doin what the devil says to do change everything good encore / hendrix 2 karol: Tesilo ma priatelu ! & no worries za odvoz 2 Tom70: sorry za ten neustaly vresko spev, musel si byt zufaly
|
|
« Posledná zmena: 03. December , 2009, 00:27:38 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 03. December , 2009, 00:19:06 » |
|
davnejsie som hodil prispevok do Richie Kotzen temy, ze ma na ceste nove tele. Ruby red na ktorom odohral cely koncert. Hovoril som dnes s Richiem, no povedal, ze sa Fender nechysta tento kus posunut do vyroby, ze sa asi ostane len pri prototype, co je obrovska skoda . (len take info, ak mal niekto v zamere kupovat tento stroj, ako napr ja )
|
|
« Posledná zmena: 03. December , 2009, 00:20:01 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 03. December , 2009, 00:50:41 » |
|
Vo februari som z neho bol viac v prdeli. Dnes som uz vedel presne co mam cakat a to som aj dostal, mozno by som trochu ubral zo sol, lebo ked v kazdej skladbe bolo 8 minutove solo, zdali sa jedna ako druha. Ale jasne, je to o nom a hral a spieval FAMOZNE!
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 03. December , 2009, 12:40:39 » |
|
mna osobne to bavilo ovela viac ako minuli rok...pacilo sa mi vsetko...hranie spev a bavil som sa do poslednej minuty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 03. December , 2009, 13:11:31 » |
|
Neviem, čo bolo počas prvej skladby, ale zvuk bol príšerný, akoby vôbec predtým nezvučili. Zvukár potom makal a všetko za pochodu dával do poriadku. Až sa mu ho do tretej skladby podarilo nastaviť celkom prijateľne.
Richie spieval výborne, takisto aj hral. Vychutnal som si celý koncert, aj keď ma viac bavil, keď som ho videl prvý krát. Na druhej strane teraz aspoň po prídavkoch začala kapela vyzerať, že sú naozaj spolu na pódiu. Škoda, že až na konci, mohlo to byť ešte fajnovejšie. Aj keď dokopy im to hralo dobre po celý čas. Spev bolo viac počuť ako minule, čo je fajn. Prijal by som ale ešte viac spievaných častí na úkor dlhých dosť podobných improvizácií. Celkovo som po koncerte spokojný.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 03. December , 2009, 23:34:40 » |
|
výborný koncert ja som dostal nakladačku jak svina, hlavne jak slapali, bubenik pre mna uplne super, a Kotzenovu hru a spev! no sral som bobky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 04. December , 2009, 14:12:06 » |