Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 15:42:32
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: NIECO NA KRESLENIE:)  (Prečítané 8534 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384

LEBO JA SOM koko*t

« kedy: 11. November , 2009, 19:10:32 »

Zdravim.Chcel by som sa spytat ludi co maju skusenosti s malovanim/kreslenim na gitaru.Chcem si totiz na gitarku sam nieco pokreslit a zaujima ma ci existuje nejaka farba /okrem spreju alebo original laku/ ktora zostane poriadne drzat na gitare.napriklad taky hendrix si sam pomaloval gitarku a zostalo mu to tam stale a teraz neviem ci to bola obycajna fixka:)))alebo nejaka farba a maloval si to so stetcom..no proste dajte nejake rady...poprosim adminov aby tuto temu hned nemazali chcem aspom nieco vedet..diky
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 11. November , 2009, 19:22:31 »

... ser na malovanie, natlč tam vrchnaky od piva, zlisovane pivove plechovky, pripadne viečka od zavaranín... Bavím sa skvele   ... zisti aky tam maš lak a tunak daky gitarár ti poradi aku farbu najlepšie použit... Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #2 kedy: 11. November , 2009, 20:04:03 »

Zdravim.Chcel by som sa spytat ludi co maju skusenosti s malovanim/kreslenim na gitaru.Chcem si totiz na gitarku sam nieco pokreslit a zaujima ma ci existuje nejaka farba /okrem spreju alebo original laku/ ktora zostane poriadne drzat na gitare.napriklad taky hendrix si sam pomaloval gitarku a zostalo mu to tam stale a teraz neviem ci to bola obycajna fixka:)))alebo nejaka farba a maloval si to so stetcom..no proste dajte nejake rady...poprosim adminov aby tuto temu hned nemazali chcem aspom nieco vedet..diky
spytaj sa sancheza alebo joe-a. mala, kreativna dcera + modra centrofixa = zaruceny uspech  Bavím sa skvele
Zaznamenané
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384

LEBO JA SOM koko*t

« Odpoveď #3 kedy: 12. November , 2009, 18:39:45 »

no lenze ked sa obtrem spotenou rukou a centrofixku tak neviem kolko dnova namaha bude nahle prec ;Dpotrebujem nieco co bude stale drzat na tele...
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #4 kedy: 12. November , 2009, 18:48:08 »

http://airbrush-slavka.wbl.sk/My_Tutorial__Moje_postupy_.html
Zaznamenané
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #5 kedy: 07. December , 2009, 15:56:33 »

ja som to vyriesil takto. cez ploter som si vyrezal navrh na foliu co sa lepia na rozne reklamy auta atd. je to reflexna takze ked na nu zasvietie tak odraza svetlo.Da sa to dat hocikedy dole a podla mna to vyzera dobre hh tak som si spravil custom model svojej cortky.A hlavne je ze to dobre dri ziadny problem neodliepa sa to.

nenasvietena

nasvietena

Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314

\m/

« Odpoveď #6 kedy: 07. December , 2009, 22:12:27 »

ja som to vyriesil takto. cez ploter som si vyrezal navrh na foliu co sa lepia na rozne reklamy auta atd. je to reflexna takze ked na nu zasvietie tak odraza svetlo.Da sa to dat hocikedy dole a podla mna to vyzera dobre hh tak som si spravil custom model svojej cortky.A hlavne je ze to dobre dri ziadny problem neodliepa sa to.

nenasvietena

nasvietena

nice :) I like that :)
Zaznamenané

Primarne basak.

Prog is Love, Prog is Life.

Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #7 kedy: 07. December , 2009, 22:21:47 »

pekne. ale co to znamena 'know way'?
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #8 kedy: 07. December , 2009, 22:23:44 »

to je kapela
Zaznamenané
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 07. December , 2009, 22:26:59 »

Aha. A nie ma to byt 'know the way', alebo 'no way', neexistuje 'know way'. Ja som myslel ze to je klasicky omyl, ze artist zabudol nieco tam davat.,,,, Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 07. December , 2009, 22:36:19 od jaywalker » Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #10 kedy: 07. December , 2009, 22:44:17 »

Aha. A nie ma to byt 'know the way', alebo 'no way', neexistuje 'know way'. Ja som myslel ze to je klasicky omyl, ze artist zabudol nieco tam davat.,,,, Bavím sa skvele

mozno len ide o nejaky hlbsi zmysel, resp slovnu hracku s tym ze vyznam ma byt ako 'no way' ale chcelo to byt alternativne
Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 07. December , 2009, 22:47:36 »

mozno len ide o nejaky hlbsi zmysel, resp slovnu hracku s tym ze vyznam ma byt ako 'no way' ale chcelo to byt alternativne

Asi nie, je to chyba. Wordplay funguje na gramaticke principy, A a The su nevyhnutne suciastky wordplayu.

Ale da sa tam nalepit"THE". je tam priestor.
  Na zdravie!
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #12 kedy: 07. December , 2009, 22:58:25 »

Asi nie, je to chyba. Wordplay funguje na gramaticke principy, A a The su nevyhnutne suciastky wordplayu.

Ale da sa tam nalepit"THE". je tam priestor.
  Na zdravie!

kapela uz moze mat chybny nazov popisany aj tam kde nie je priestor na opravu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314

\m/

« Odpoveď #13 kedy: 07. December , 2009, 23:12:47 »

BTW kde si kupil tu foliu? :)
Zaznamenané

Primarne basak.

Prog is Love, Prog is Life.

Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #14 kedy: 07. December , 2009, 23:35:44 »

je to moja kapela a volame sa know way aj ked vieme ze to nie je uplne spisovne spravne. bandzone.cz/knowway nas homepage kludne si mozte vypocut
malo to byt no way ale dali sme potom kNOw Way a preto aj NO piseme velkym  Na zdravie!
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 23 otázok.