|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 22. November , 2009, 19:24:03 » |
|
akurát to skúšam a som prekvapený naozaj to hrá parádne.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 22. November , 2009, 19:30:52 » |
|
Ta ukazka mi ODTRHLA GULE
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 22. November , 2009, 19:37:29 » |
|
Ten origoš preamp je fajn, mal som ho chvíľu. Do silného konca to hrá super, aj priamo do linky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 22. November , 2009, 19:42:23 » |
|
Ten origoš preamp je fajn, mal som ho chvíľu. Do silného konca to hrá super, aj priamo do linky...
Nema to daleko od Marshall soundu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 22. November , 2009, 19:46:10 » |
|
Vadil mi na ňom dosť vysoký šum..inak "to hrá samo"... mám rád ten klasický mohutný CRUNCH...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 22. November , 2009, 21:22:00 » |
|
ma to neskutocne gainu, co som nahral tu ukazku, dal som len na polku, ale asi stacilo aj menej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 22. November , 2009, 21:52:57 » |
|
Nahral som kúsok pesničky, keď som sa s tým už začal hrať, celkom popiči zvuk to má imho. http://www.edisk.sk/stahni/54594/englvst.mp3_6.85MB.html
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 25. November , 2009, 12:12:50 » |
|
Skusali ste aj ten le456? Da sa k tomu doklikat z tej stranky. Normalne som prvykrat spokojny so zvukom, aj na cistom aj skreslenom, mozno uz konecne zacnem cvicit . Speaker sim mam nebulu s mesa boxom (da sa najst len 1 free program na to..) a za tym este nebula reverb niektory z tych free pribalenych.
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 25. November , 2009, 12:32:46 » |
|
zase ogg naco ? preco ? zaco ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 25. November , 2009, 12:45:07 » |
|
(da sa najst len 1 free program na to..)
na co ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 25. November , 2009, 13:01:19 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 25. November , 2009, 13:18:57 » |
|
na co ?
No na mesu box. Samozrejme impulzov su tony, tak sa daju pouzit aj tie.. Inak tento tse x30 mi nejako pukal alebo co, budem sa musiet s tym este pohrat (buffer som mal uz na 512). Ale myslim, ze tieto free verzie (soloc, x30, le456, este nieco tam je..) sa vyrovnaju tym komercnym, mozno ich predcia. Na ultimatemetal dal niekto ukazku kde striedal pravy engl so simulaciou a teda ja som tam rozdiel nepocul. (keby sa niekto cudoval preco ich hadzem dokopy, tak preto ze to robi spriatelena skupinka ludi z guitarampmodeling fora, aj ked samostatne)
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 25. November , 2009, 13:22:34 » |
|
Nahral som kúsok pesničky, keď som sa s tým už začal hrať, celkom popiči zvuk to má imho.
je to perfektne, ake nastavenie si pouzil? nejaku simulaciu boxu k tomu? este som to netahal, tak neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|