Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 13:56:02
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Znovuotvorenie klubu Babylon - po novom Majestic Music Club  (Prečítané 21133 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #45 kedy: 24. December , 2009, 11:18:47 »

Hej kaolko..naposledy som tam hral s GnR revivalom čo bolo cca mesác dozadu, pri vstupnom 4e sa len na nás predalo cez 300 lístkov...
o pár týždňov z tej akcie bude DVD
hej keď som VOLAKEDY dávno hrával v agharte tak to nebolo nič moc ale aspon som sa o niečo snažil...ty si nahrávaš na bandzone trápne desatsekundové ukážky a stále hladáš muzikantov...
všetko záleží od uhlu pohladu :-)
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #46 kedy: 24. December , 2009, 11:34:37 »

Hej kaolko..naposledy som tam hral s GnR revivalom čo bolo cca mesác dozadu, pri vstupnom 4e sa len na nás predalo cez 300 lístkov...
o pár týždňov z tej akcie bude DVD
hej keď som VOLAKEDY dávno hrával v agharte tak to nebolo nič moc ale aspon som sa o niečo snažil...ty si nahrávaš na bandzone trápne desatsekundové ukážky a stále hladáš muzikantov...
všetko záleží od uhlu pohladu :-)

paci sa mi ze beries zasluhy za nieco, na com sa podielas posledny rok akurat mozno..  Bavím sa skvele to je fajn, paci sa mi to a urcite si kupim DVDcko guns and roses revival ak sa nahodou stane ze v tescu uz nebudu mat ten ozajstny guns ktory som si planoval kupit :D .. a radsej si budem nahravat a hrat vlastne veci aj ked su podla teba trapne 10 sekundovky, nez hrat covery z 90tych rokov a pseudoagroprogrock :D:D: . a ked sa zamyslis preco hladam hudobnikov a nikoho som tu zatial nenasiel, takpokial mas iq vyssie nez 85 tak na to prides aj sam  Žmurk  ale vcelku som sa v tebe nemylil a som spokojny ze som ta odhadol hned na prvy pohlad tak nech sa ti dari v hrani s tymi hudobnikmi ktori su teda vraj tebe dostacujuci (ale ktori s tebou zial nejak nevedia vychadzat.. smutne ze? mame viac spolocnych znamych a mozno by ta zaujimala reflexia z ich strany aj na tvoju osobu ked uz sa pustas do mna)

jo a este edit.. ja hram sice len 5 rokov pre radost :) tvoji spoluhraci hraju ale 15 rokov pre peniaze..
jo a edit 2.. myslim, ze si tu urobili vsetci nazor o tebe uz len na zaklade toho prveho prispevku, ktorym si na mna reagoval.. tu su trocha ine esa ako som ja alebo ty na tomto fore,  ale nikdy som ich nevidel reagovat na niekoho kto sa hudbou nezivi a ani neplanuje v style: ty si chudak, chod si lestit gitaru, si trapny s tvojimi 10 sekundovymi nahravkami (pritom tato tema nebola o mojich 10 sekundovych ukazkach na ne mas moznost reagovat v mojej teme)  a presne k takym ludom ako si ty nikto nikdy vzhliadat nebude.. cize do Nove roka ti zelam viac pokory  Zdravíčko
« Posledná zmena: 24. December , 2009, 11:40:56 od kaolko » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #47 kedy: 24. December , 2009, 11:36:44 »

uz se perou, uz se perou  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #48 kedy: 24. December , 2009, 11:37:06 »

uz se perou, uz se perou  Bavím sa skvele

tak sa natri gelom a pridaj sa medzi nas
Zaznamenané

killo
stály hosť

« Odpoveď #49 kedy: 24. December , 2009, 12:04:13 »

neviem co si myslel tym pesudoagroprogrockom :-D
neviem akých známych máme spoločných a je mi to zhola jedno, ja ťa nepoznám a ani to nepotrebujem.
a nemyslím si, že hrajú moji spoluhráči pre peniaze, skôr za peniaze, pretože každý z nich má svoje regulérne zamestnanie.
Ja beriem GnR ako zábavu, z ktorej keď aj dačo kápne tak je to fajn.
Okrem toho mám svoju kapelu, kde si hrám svoju hudbu, a s tým, že si dodnes za tých pet rokov nenasiel muzikantov ktorý by ti stačili buď hovorí o tom, že nikto s tebou nechce hrať z hudobných alebo ľudských dôvodov, alebo by sa zišla tá pokora tebe...
A nepotrebujem aby niekto ku mne vzhliadal, ja si hrám hudbu lebo ma baví.
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
killo
stály hosť

« Odpoveď #50 kedy: 24. December , 2009, 12:16:11 »

Len aby bolo jasne pre zhrnutie a aby sa nezachadzalo do zbytocnych detailov..mne je jedno kto si co si ako a co hras, jedine co ma nasralo je ze tu vypravas o plesnivych nizkorozpoctovych koncertoch jak velky macho a pritom si sam houby urobil...trocha som to predtym prehnal a to je vsetko co som chcel napisat...howk
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #51 kedy: 24. December , 2009, 12:17:48 »

Len aby bolo jasne pre zhrnutie a aby sa nezachadzalo do zbytocnych detailov..mne je jedno kto si co si ako a co hras, jedine co ma nasralo je ze tu vypravas o plesnivych nizkorozpoctovych koncertoch jak velky macho a pritom si sam houby urobil...trocha som to predtym prehnal a to je vsetko co som chcel napisat...howk
Ty si vlastne kto ? Nemam o Tebe ani sajn Ty velkorozpoctovy koncert.  Bavím sa skvele Daj nejaku ukazku, alebo nieco, co ma/nas presvedci o Tvojich kvalitach.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #52 kedy: 24. December , 2009, 12:22:23 »

neviem co si myslel tym pesudoagroprogrockom :-D
neviem akých známych máme spoločných a je mi to zhola jedno, ja ťa nepoznám a ani to nepotrebujem.
a nemyslím si, že hrajú moji spoluhráči pre peniaze, skôr za peniaze, pretože každý z nich má svoje regulérne zamestnanie.
Ja beriem GnR ako zábavu, z ktorej keď aj dačo kápne tak je to fajn.
Okrem toho mám svoju kapelu, kde si hrám svoju hudbu, a s tým, že si dodnes za tých pet rokov nenasiel muzikantov ktorý by ti stačili buď hovorí o tom, že nikto s tebou nechce hrať z hudobných alebo ľudských dôvodov, alebo by sa zišla tá pokora tebe...
A nepotrebujem aby niekto ku mne vzhliadal, ja si hrám hudbu lebo ma baví.

Branko.. killo je super klavesak, o tom potom..
killo: na volnej nohe som 2 roky.. preco? lebo ma nebavi hrat 80s heavy speed, trash a ani moderny hopsavy beztvary deathmetal kde je jedna kapela jak druha.. mas pocit ze by tu v BA okrem toho nieco ine este bolo?  pretoze sa nemam cas zadrbavat v niecom (projekt/kapela) co ma proste nebavi ani uz len pocuvat na koncerte nie to este hrat tam;) cize neboj nie je pravda ze som nikde nehral.. a ver mi ze som posledny clovek ktoremu by ta pokora chybala, uplne bez srandy Žmurk
« Posledná zmena: 24. December , 2009, 12:23:13 od kaolko » Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #53 kedy: 24. December , 2009, 12:25:14 »

Branko.. killo je super klavesak, o tom potom..
...
Nezaujimaju ma hudobnici, ktori si o sebe cosi myslia. Vsetci sme ludia a je mi to jedno, kto to je. :)

Aj xyz slov. muzikantov ako napr. Henry, Andrej, Oskar, Marcel, Lipa, Tatar, atd... su vyborni, ale netvaria sa tak dolezito ako tento pan muzikant.  Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #54 kedy: 24. December , 2009, 12:30:35 »

standardne plesnive nizkorozpoctove koncerty lokalnych kapiel su zial holou realitou a nie mojim podpichovanim.. vy ako GNR revival pre vas bude prave vhodnejsi ten majestic club uz len preto ze na vas chodi viac ludi..  o to tu cele predsa ide.. plesnive koncerty pretoze si pozri ten priestor ktory je prakticky uplne dehonestujuci pokial sa tu robi koncert vacsej znamej kapely.. zrejme sme sa len v prvom momente zle pochopili, to nevadi, aspon teraz vieme co kto ako myslel..
hlavne na seba neutocmeeeeeeeeeee omg .. a inak fakt.. ak sa ti nieco nepaci na tych mojich ukazkach, ja som len rad za kritiku, kludne sa vyjadri volne v tej mojej teme to teraz myslim uplne vazne predsa.. na to to tam je
« Posledná zmena: 24. December , 2009, 12:32:09 od kaolko » Zaznamenané

killo
stály hosť

« Odpoveď #55 kedy: 24. December , 2009, 12:42:57 »

kaolko - co sa muziky tyka podla mna sa vzdy vsetko da (mozno som len idealista) treba si dat len dole klapky ci uz technicke alebo mentalne (o co sa samozrejme kazdy musi snazit cely zivot), dufam ze to nikto nepochopi ako urazku zas.

branko- neviem kde si nadobudol dojem ze sa tvarim dolezito. V poslednom prispevku som chcel zhrnut a ukoncit tu hadku, ale zjavne niekomu nefunguje dekoder a usudil z toho ze som pan velkomozny :-D co mi sice lichoti :-D ale ne...este jednoduchsie to napisem:
Nemam pocit ze ten randall ked som v nom naposledy hral s GnR revivalom, bol plesnivy koncert, a aj co sa inych koncertoch tyka napriklad tych prvych s aghartou islo predsa najme o to sa pobavit a neskumat nakolko to bolo plesnive (kde ma kaolko otvorene prekvapilo ze tam aj tych par ludi prislo). A nemam skratka rad take tie cisto teoreticke nazory na urcite objekty/subjekty od prakticky nezainteresovanych ludi (do tych konkretnych subjektov/objektov). To ma vzdy bude srat. to je vsetko

a dufam ze v tom najdete zas nejaku keketinu o dolezitosti :-D

ano kaolko bol by som rad keby sa ukoncila ta hadka lebo bola zjavne vysledkom nedorozumenia
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #56 kedy: 24. December , 2009, 12:49:31 »

...
branko- neviem kde si nadobudol dojem ze sa tvarim dolezito. V poslednom prispevku som chcel zhrnut a ukoncit tu hadku, ale zjavne niekomu nefunguje dekoder a usudil z toho ze som pan velkomozny :-D co mi sice lichoti :-D ale ne...este jednoduchsie to napisem...
...
Mne je jedno, co kto naplni, okrem mojej zeny. Bavím sa skvele Ja som v Randali ani nebol, ani neviem ako tam vyzera ani nic... Jediny Randall co poznam su aparaty a paci sa mi ten, na ktorom hrava Nuno Bettencourt. + este randal, ktory robim dennodenne mojou gitarou. :) Niet nad poriadny fest, kde Ti skacu ludia pred nosom az do nevidenia.  Zdravíčko
« Posledná zmena: 24. December , 2009, 12:50:07 od Branko » Zaznamenané

Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #57 kedy: 28. December , 2009, 15:12:45 »

no uz aby otvorili ten babylon lebo koli tomu randalu sa tu vsetci pohadate. sice potom sa budete hadat kto ako naplni babylon.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #58 kedy: 28. December , 2009, 19:53:24 »

...o tom potom..
Uz ?
Zaznamenané

ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #59 kedy: 02. Január , 2010, 10:39:44 »

potom sa budete hadat kto ako naplni babylon.

karpina a hoten toten :-)
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.