sisterhood je smakovka najvacsia!! snad sa vam to podari udrzat v chode.. skoda ze tam live neni aj gitara mne to tam trochu chybalo ked som to videl, priznam sa.. a tiez skoda ze tam uz nie su tie povodne starsie songy na tom bandzone.. daydreaming ak si dobre pamatam? a este nieco tam bolo predtym navyse.. nieco guitar..
Hehe no funguje to už cez štyri roky s bilanciou dva koncerty za rok takže každý v kapele vie na čom sme - že tridsať koncertov za rok s touto hudbou nikdy nebude a všetci sme s tým zmierení :-D :-D a výhoda je aj, že mám super spoluhráčov jak po ľudskej tak po inštrumentálnej stránke (napríklad truhel - bubeník hrá dovedna asi rok na bicích, pôvodom je vynikajúci gitarista), robíme to pre zábavu a myslím, že to ešte pár rôčkov vydrží.
Myslis "Dayvision / Nightvision" - ten stále hrávame aj na živo, a to druhé s gitarou bol randomize, no tie staršie songy (vlastne päť pesničkové demo) mám doma ti pošlem ak chceš :-D ale keď sme nahrali toto promo - sausage party, už v štúdiu a s určitým zvukom tak sme tam chceli nechať len to promo aby tie staré veci pri tom nezneli ako z magneťáku a staré veci ešte neboli na takej inštrumentálnej a kompozičnej úrovni ako sú tieto.
Hej no ja som najprv gitaru veľmi chcel, ale potom už nechcel, lebo zohnať schopného gitaristu po všetkych stránkach (vzdialenosť, aparát, ľudsky v pohode, a ešte aj že robíme to pre zábavu) je trochen problém, a mali sme pocit, že s gitarou sa to začína veľmi blížiť progresívne metalovým kapelám, čo sme zas tak úplne nechceli :-D