Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 19:08:14
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Stastne a Vesele Vianoce  (Prečítané 20813 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #60 kedy: 23. December , 2009, 16:19:25 »

z Barbie domceku ?

žiaľ, z naozajstného  Nechajte ma vydýchať  Smútim
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #61 kedy: 23. December , 2009, 16:19:31 »

alebo aspoň prežitie, keď to tu už máme dnes také depresívne  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

No co nam uz ostava, ako ich nejako bez psychickej ujmy prezit.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #62 kedy: 23. December , 2009, 16:26:25 »

Napriek tomu, ako je tato tema zahltena uvahami o Jezisovi a gramatike, by som Vam vsetkym chcel popriat vsetko naj na Vianoce aj do noveho roku, nech sa Vam splni co si zelate. Na zdravie!
A nech forum este nejaky ten rok vydrzi.  Zdravíčko
P.s. od tej chaty sa uz definitivne upustilo?
Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #63 kedy: 23. December , 2009, 16:28:21 »

no ja neviem, je to velmi divne ak nenavidim vianoce a najradsej by som ich stravil v objati samoty opity a zdrogovany v nejakej jaskyni v temnom lese?

myslim si, ze tvoj postoj vychadza bud z negativneho zazitku spojeneho s Vianocami, ktory ti sposobil takuto traumu, alebo priapadne nie tak uplne idealnym vztahom rodic-dieta.. sme tu pomerne anonymne forum, kludne sa mozme o tom bavit a zistit kde je problem..  Zdravíčko
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #64 kedy: 23. December , 2009, 16:44:56 »

no ja neviem, je to velmi divne ak nenavidim vianoce a najradsej by som ich stravil v objati samoty opity a zdrogovany v nejakej jaskyni v temnom lese?
Ty mas uz dlhsie dusevne problemy, ze ?  Smútim
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #65 kedy: 23. December , 2009, 16:45:33 »

neverim, ze Ta fakt nikto na tomto svete nema rad  Je to frajer
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #66 kedy: 23. December , 2009, 16:55:53 »

tiez pochybujem ze sa nenajde nikto..
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #67 kedy: 23. December , 2009, 16:56:48 »

to som povedal?  ja sa len nerad spravam podla nejakych spolocenskych noriem, nemam zaujem sa pretvarovat ze mam rad ludi ktorych zvysok roka nemam rad, nemam zaujem byt obdarovany preto lebo sa to patri a nemam zaujem o vsetky tie krestanske vianocne obrady preto lebo sa pred stomilionmi rokov narodil niekto v nejakej vyjebanej mastali a nemam zaujem sa divat na symbol "skrotenia prirody" vrchol  ohavnosti a nevkusu - vianocny stromcek  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #68 kedy: 23. December , 2009, 16:58:48 »

to som povedal?  ja sa len nerad spravam podla nejakych spolocenskych noriem, nemam zaujem sa pretvarovat ze mam rad ludi ktorych zvysok roka nemam rad, nemam zaujem byt obdarovany preto lebo sa to patri a nemam zaujem o vsetky tie krestanske vianocne obrady preto lebo sa pred stomilionmi rokov narodil niekto v nejakej vyjebanej mastali a nemam zaujem sa divat na symbol "skrotenia prirody" vrchol  ohavnosti a nevkusu - vianocny stromcek  Na zdravie!

to je v poriadku. ja sa spravam celorocne rovnako ku vsetkym ludom. darceky ma kupovat nebavi, skorej ma to otravuje. ale dostavam ich rad. a stromcek popicacky vonia v izbe. nevidim na tom nic zle.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #69 kedy: 23. December , 2009, 17:02:05 »

nie nie nie.. podstata vianoc nie je pretvarovat sa, to nikto od teba nechce a ked sa tak ostatni spravaju k tebe, potom je to ubohe od nich.. podstata je v tom, ze mas stravit tych par dni v roku s tymi, ktorym na tebe zalezi a na ktorych zalezi tebe samemu.. tych mas obdarovat uz len svojou pritomnostou a pozornostou a az v druhom rade nejakymi darmi..   
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #70 kedy: 23. December , 2009, 17:09:50 »

kaolko, podstata vianoc je slavit narodenie j.k., tato tvoja podstata je len akysi novodoby hybrid a omylna interpretacia.. a co to je za podstata ak som stimi ludmi 365 dni v roku s ktorymi aj na vianoce?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #71 kedy: 23. December , 2009, 17:13:36 »

to vobec nie je pravda, Vianoce sa slavili uz davno predtym ako si to krestania privlastnili oslavoval sa slnovrat, palili sa ohne a zdobil sa strom.. to je pohansky sviatok jak vysity, cize nejakeho JFK mi to ani nespominaj Žmurk
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #72 kedy: 23. December , 2009, 17:15:33 »

to vobec nie je pravda, Vianoce sa slavili uz davno predtym ako si to krestania privlastnili oslavoval sa slnovrat, palili sa ohne a zdobil sa strom.. to je pohansky sviatok jak vysity, cize nejakeho JFK mi to ani nespominaj Žmurk
Dokaz mi to.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #73 kedy: 23. December , 2009, 17:19:07 »

http://vargad.net/vianoce/vianoce.html a zvysok casu pisania o tejto kktine stravim skrabkanim sa ach slastneee
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #74 kedy: 23. December , 2009, 17:22:52 »

http://vargad.net/vianoce/vianoce.html a zvysok casu pisania o tejto kktine stravim skrabkanim sa ach slastneee

ten web posoby dost pochybne  Bavím sa skvele podobny dizajn ako vesmirny lide
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 23 otázok.