kaolko
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 23. December , 2009, 17:24:07 » |
|
ten web posoby dost pochybne podobny dizajn ako vesmirny lide podobny diziajn ako link co sem dal Branko o 90% veriacich ludoch na tomto svete
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 23. December , 2009, 21:59:16 » |
|
prajem vam vsetkym aby vam rockenrol rockoval hardovne, a aby ste mali zulovu gradujucu cicinu ktora vam bude stat foreva and eva
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 23. December , 2009, 23:29:58 » |
|
nieco na xmas grind notu:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 23. December , 2009, 23:43:04 » |
|
páni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 24. December , 2009, 01:00:05 » |
|
vianoce sú fajn, všetko krásne, olrajt, polka slovenska si zobrala uver aby si mohla vyjebaneho kapra kúpiť, ja si kvôli narodeniu židovského zombíka zajtra cigarety nekúpim, ani chleba, ani koko*t, ani na pifko, ani nikam ísť, lebo ide jeden autobus za deň aj to tam kam ísť nechcem. asi pôjdem dať napiču niekomu(sused je prvý v poradovníku, ale umrel koko*t tak neviem čo teraz, či ho ísť vyhrabať alebo preskočiť na ďalšieho), nech pocíti, že sú vianoce, že sme k sebe krásne úprimn* a dobr*. šťastné a veselé vyjebanoce inak prajem
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 24. December , 2009, 01:01:56 » |
|
vianoce sú fajn, všetko krásne, olrajt, polka slovenska si zobrala uver aby si mohla vyjebaneho kapra kúpiť, ja si kvôli narodeniu židovského zombíka zajtra cigarety nekúpim, ani chleba, ani koko*t, ani na pifko, ani nikam ísť, lebo ide jeden autobus za deň aj to tam kam ísť nechcem. asi pôjdem dať napiču niekomu(sused je prvý v poradovníku, ale umrel koko*t tak neviem čo teraz, či ho ísť vyhrabať alebo preskočiť na ďalšieho), nech pocíti, že sú vianoce, že sme k sebe krásne úprimn* a dobr*. šťastné a veselé vyjebanoce inak prajem Ty si si co slahol???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 24. December , 2009, 01:21:48 » |
|
vianoce sú fajn, všetko krásne, olrajt, polka slovenska si zobrala uver aby si mohla vyjebaneho kapra kúpiť, ja si kvôli narodeniu židovského zombíka zajtra cigarety nekúpim, ani chleba, ani koko*t, ani na pifko, ani nikam ísť, lebo ide jeden autobus za deň aj to tam kam ísť nechcem. asi pôjdem dať napiču niekomu(sused je prvý v poradovníku, ale umrel koko*t tak neviem čo teraz, či ho ísť vyhrabať alebo preskočiť na ďalšieho), nech pocíti, že sú vianoce, že sme k sebe krásne úprimn* a dobr*. šťastné a veselé vyjebanoce inak prajem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 24. December , 2009, 02:49:51 » |
|
Dokaz mi to.
Branko, ty máš asi naozaj málo informácií.. Všetkým Šťastné a Veselé..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 24. December , 2009, 09:39:31 » |
|
Stastne a vesele Vianoce
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 24. December , 2009, 09:45:01 » |
|
Vsetko je len zdanie a vsetko je inak.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 24. December , 2009, 10:14:47 » |
|
Dokaz mi to.
aj v anieloch a demonoch to je tusim spominane. alebo da vinciho kod, teraz si nepamatam tie knihy su v niektorych miestach podobne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 24. December , 2009, 10:24:35 » |
|
aj v anieloch a demonoch to je tusim spominane. alebo da vinciho kod, teraz si nepamatam tie knihy su v niektorych miestach podobne S tymito knizkami na dovolenkove "lahke" citanie please neargumentuj (cital som sice tie knizky vsetky ale je to fakt len tak na dovolenku, proste oddychove citanie). Ak si chce niekto precitat na tuto temu nieco co sa tvari serioznejsie (nejdem nikoho presviedcat o tej serioznosti, to dopredu radsej upozornujem ) tak potom radsej knizky ako "Svata krv, svaty gral" a podobne (je tych knih viac, kludne mozem v pripade zaujmu napisat dalsie). A inak : Vsetkym vam prajem krasne a nicim nerusene sviatky, uzite si tych par dni volna
|
|
« Posledná zmena: 24. December , 2009, 10:25:36 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 24. December , 2009, 10:47:10 » |
|
S tymito knizkami na dovolenkove "lahke" citanie please neargumentuj (cital som sice tie knizky vsetky ale je to fakt len tak na dovolenku, proste oddychove citanie). su tie nazory na vianoce v tej knizke snad ine, ako sa tu povedali ? ja si myslim, ze nie a nevidim dovod niektorym informacam tam neverit, sak preco klamat vo veciach ktore sa daju overit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|