Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 00:30:59
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Stastne a Vesele Vianoce  (Prečítané 20831 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #75 kedy: 23. December , 2009, 17:24:07 »

ten web posoby dost pochybne  Bavím sa skvele podobny dizajn ako vesmirny lide

podobny diziajn ako link co sem dal Branko o 90% veriacich ludoch na tomto svete Bavím sa skvele
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #76 kedy: 23. December , 2009, 21:59:16 »

prajem vam vsetkym aby vam rockenrol rockoval hardovne, a aby ste mali zulovu gradujucu cicinu ktora vam bude stat foreva and eva  Bavím sa skvele
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #77 kedy: 23. December , 2009, 23:29:58 »

nieco na xmas grind notu:

Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #78 kedy: 23. December , 2009, 23:43:04 »

páni  Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #79 kedy: 23. December , 2009, 23:49:41 »

nieco na xmas grind notu:

ha ha ha Bavím sa skvele
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #80 kedy: 24. December , 2009, 01:00:05 »

vianoce sú fajn, všetko krásne, olrajt, polka slovenska si zobrala uver aby si mohla vyjebaneho kapra kúpiť, ja si kvôli narodeniu židovského zombíka zajtra cigarety nekúpim, ani chleba, ani koko*t, ani na pifko, ani nikam ísť, lebo ide jeden autobus za deň aj to tam kam ísť nechcem. asi pôjdem dať napiču niekomu(sused je prvý v poradovníku, ale umrel koko*t tak neviem čo teraz, či ho ísť vyhrabať alebo preskočiť na ďalšieho), nech pocíti, že sú vianoce, že sme k sebe krásne úprimn* a dobr*.

šťastné a veselé vyjebanoce inak prajem  Na zdravie!
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
MMM
Hosť
« Odpoveď #81 kedy: 24. December , 2009, 01:01:56 »

vianoce sú fajn, všetko krásne, olrajt, polka slovenska si zobrala uver aby si mohla vyjebaneho kapra kúpiť, ja si kvôli narodeniu židovského zombíka zajtra cigarety nekúpim, ani chleba, ani koko*t, ani na pifko, ani nikam ísť, lebo ide jeden autobus za deň aj to tam kam ísť nechcem. asi pôjdem dať napiču niekomu(sused je prvý v poradovníku, ale umrel koko*t tak neviem čo teraz, či ho ísť vyhrabať alebo preskočiť na ďalšieho), nech pocíti, že sú vianoce, že sme k sebe krásne úprimn* a dobr*.

Ty si si co slahol???
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #82 kedy: 24. December , 2009, 01:21:48 »

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #83 kedy: 24. December , 2009, 02:49:51 »

Dokaz mi to.

Branko, ty máš asi naozaj málo informácií.. Žmurk

Všetkým Šťastné a Veselé..  Na zdravie!
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #84 kedy: 24. December , 2009, 07:18:12 »

Všetkým šťastné veselé a nech pod stromčekom nájdu vytúžené stratokástre. gibsny,maršaly a buginy, ale hlavne nech si vychutnajú sviatky v spoločnosti blízkych, pokiaľ ich tu majú..... Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
igork
pravidelný návštevník
Príspevkov: 191

« Odpoveď #85 kedy: 24. December , 2009, 09:39:31 »

Stastne a vesele Vianoce  :)

* xmas.jpg (354.21 KB, 1181x886 - prehliadnuté 210 krát.)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #86 kedy: 24. December , 2009, 09:45:01 »

Vsetko je len zdanie a vsetko je inak.  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #87 kedy: 24. December , 2009, 10:14:47 »

Dokaz mi to.

aj v anieloch a demonoch to je tusim spominane. alebo da vinciho kod, teraz si nepamatam tie knihy su v niektorych miestach podobne  Zdravíčko
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #88 kedy: 24. December , 2009, 10:24:35 »

aj v anieloch a demonoch to je tusim spominane. alebo da vinciho kod, teraz si nepamatam tie knihy su v niektorych miestach podobne  Zdravíčko

S tymito knizkami na dovolenkove "lahke" citanie please neargumentuj :) (cital som sice tie knizky vsetky ale je to fakt len tak na dovolenku, proste oddychove citanie).

Ak si chce niekto precitat na tuto temu nieco co sa tvari serioznejsie (nejdem nikoho presviedcat o tej serioznosti, to dopredu radsej upozornujem :) ) tak potom radsej knizky ako "Svata krv, svaty gral" a podobne (je tych knih viac, kludne mozem v pripade zaujmu napisat dalsie).

A inak :

Vsetkym vam prajem krasne a nicim nerusene sviatky, uzite si tych par dni volna  Na zdravie!
« Posledná zmena: 24. December , 2009, 10:25:36 od Semish » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #89 kedy: 24. December , 2009, 10:47:10 »

S tymito knizkami na dovolenkove "lahke" citanie please neargumentuj :) (cital som sice tie knizky vsetky ale je to fakt len tak na dovolenku, proste oddychove citanie).

su tie nazory na vianoce v tej knizke snad ine, ako sa tu povedali ? ja si myslim, ze nie a nevidim dovod niektorym informacam tam neverit, sak preco klamat vo veciach ktore sa daju overit.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.034 sekund, 22 otázok.