styrioci
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 29. Január , 2011, 17:44:45 » |
|
hm... neviem, ci brdo alebo janko opravovali svoje zosiky. Moze byt, nehadam sa, neviem o tom.
o jankovi viem, screamer aj jednu zo svojich prvych hlav, co mi nedavno spominal. v TSku bol blby prepinac, vyrobna vada a v hlave odisla nejaka picovinka len, tiez suciastka. suciastky su kurvy a nerozlisuju ci sa vytrtkaju v robenaku alebo v znackovom ampe, vsak janko napr by mohol napisat knihu o tom, co za hovadiny opravoval v znackovych ampoch a ako lajdacky su spravene niektore znackove ampy, co sa navonok inac tvaria ako neznicitelne.. a zase ani niektore robenaky hobistov nie su spravene nejak extra poctivo, lebo vacsinov vznikaju ako pokus, ze ci dokazem postavit lampac
|
|
« Posledná zmena: 29. Január , 2011, 17:51:10 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 29. Január , 2011, 17:46:38 » |
|
za posledne dva dni sme sa vlastne dozvedeli, ze paradne aparaty su napicu, lebo sa kazia a seriove gitary maju zas mizerny hw, zlati nasi gitarari a letovaci
Ty tiez vies zajebat jak noz do kravy. Kto pise, ze su napicu tie aparaty, pripadne gitary ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 29. Január , 2011, 18:05:26 » |
|
je uplne fuk co je seriovka co je domace, co stoji dvestolitrov a co 10 proste ked sa tam nieco odjebe tak sa to tam odjebe a moze to letovat aj obama mikropajkou ale proste sa to odjebe.. lebo su to elektronicke veci proste to tak byva.. nic neni 100%ne.. velke drahe znacky sa potom od malych nezaujimavych odlisuju urovnou customer supportu hlavne
|
|
« Posledná zmena: 29. Január , 2011, 18:06:08 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 30. Január , 2011, 16:07:13 » |
|
ten koncert je v Majestic Music Clube a adresu mi to ukazuje tu istu ako Randall, to sa premenovalo alebo ako ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 30. Január , 2011, 16:11:49 » |
|
nie.. su to dva kluby v tom istom baraku s tym ze randal je vlavo dole po schodoch a MMC je ta ista budova YMCA ale vchod je normalne jak keby si siel do budovy YMCY cez sklene dvere
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 30. Január , 2011, 16:12:36 » |
|
aha jasne, diky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 01. Február , 2011, 19:13:32 » |
|
koncert bol paradny a este teraz mi piska v usiach. skoro som chytil aj dodovu palicku, ale chytil ju gitarista s polemicu a ten mu ju hodil naspat aj vratkove brnkatko ale to padlo na zem a ako to s brnkatkami byva, tak sa uz nenaslo. celkom aj mily podnik to bol, ale zvuk nebol bohvie co ( strasne navyskovane ) a hlavne nebolo pocut wayovu gitaru, inac super. Len potom sme cakali 7 hodin na vlak a bola celkom aj zima, tak po tulani mestom sme zakotvili v randali na podiu, kde sme cakali, ze nas odtial 6tivh vyhodia, ale ln sa rozsvietilo svetlo, chlapik sa spytal ci tam chceme ostat a ci ma zhasnut
|
|
« Posledná zmena: 01. Február , 2011, 19:14:54 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 01. Február , 2011, 20:21:19 » |
|
je uplne fuk co je seriovka co je domace, co stoji dvestolitrov a co 10 proste ked sa tam nieco odjebe tak sa to tam odjebe a moze to letovat aj obama mikropajkou ale proste sa to odjebe.. lebo su to elektronicke veci proste to tak byva.. nic neni 100%ne..
a toto sa da eliminovat kvalitnymi sučiastkami,kvalitnou prácou,len škoda,že "svetové značky" na to v dnešnej dobe jebú a "domaci letovači" su zas limitovany rozpočtom,lebo zákazník by chcel kvalitný amp, ale za 5 korún alebo použije oblubenú vetu: " za také prachy si radšej kupim dáky značkový origoš"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 02. Február , 2011, 11:34:08 » |
|
Vcerajsok , po piatku som si povedal že to musim vidieť ešte raz tak som išiel aj včera popiči to bolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 02. Február , 2011, 12:30:50 » |
|
super aj v pondelok to dali rovnako paradicka tiez by som siel este raz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 31. Júl , 2011, 14:01:48 » |
|
Mozno som narocny posluchac, ale kedze Ine Kafe hrali na vedlajsom stagei, zatialco sa DT pripravoval, tak som musel trpiet tento band. Neviem, co je dobre na tej kapele, ale od falosneho spevu po total rozbitu rytmiku tam zrejme bol dobry akurat basak, zaroven clovek, s ktorym sa dalo bez stipky arogancie pokecat. Bubenika Doda poznam, je to dost dobry bubenik, ale hento vystupenie muselo byt to najhorsie, ked som pocul jak hra... Utekal, prechody nepresne... jak amatersky pankac. Druhy gitarista UPLNE zle, hlavne zvukovo to bolo napicu cele. Mna sklamalo cele Ine fake
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 31. Júl , 2011, 14:12:42 » |
|
To mi pripomina situaciu co kamosi boli na nejakom Grind feste kde sa strasne tesili na nejake legendy z Mexika co hraju uz vyse 30 rokov ale taky random bordel ani amateri nehrali co v istom slova zmysle cela podstata takychto kapiel je: "cim dlhsie na scene = vacsi fan base"
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 31. Júl , 2011, 15:32:38 » |
|
branko: dockaj, oni sa to naucia na stare kolena jak offspring ti mali tiez otrasne zivaky, ked boli na spici a ked som ich videl pred 2 rokmi, tak uz to bola normalna profesionalna kapela konecne.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 31. Júl , 2011, 17:42:03 » |
|
branko - chapem
zalozil som tuto temu, som sa tesil, ale co som bol na ich koncerte v BA, tak odvtedy s odstupom casu ma nebavia absolutne. Vratko spieva uplne co ho napadne, vymysla si melodiu spevu. forus ( basak ) co som videl jeden zivak, dva krat sa slusne ojebal za jednu pesnicku, dodo co som videl, siel celkom pohode. show tak striedavo oblacno, 70% ucast mladych bab, co mi az tak na pohlad nevadilo, ale dav bol iba staticky a skor jaciaci. a tento novy album, resp pesnicky co vypustili, no to je cista hroza bez napadu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #164 kedy: 31. Júl , 2011, 20:01:39 » |
|
Videl som ich minulý rok na Topfeste (väčšiu časť setu) a rytmika bola slušná - hlavne Forus to ťahal. Dodo celkom OK...gitary a spev prúser, Forusov vokál to aj tu podľa mňa udržiaval ako tak v norme...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
|