myso
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 27. Apríl , 2010, 10:48:43 » |
|
K comu sa viaze ta 15tka?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 27. Apríl , 2010, 10:50:37 » |
|
15 rokov existenice, aj z textu sa to da pochopit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 27. Apríl , 2010, 11:00:09 » |
|
sranda ze tu po nich skoro pes nestekne a v cechach si ich deti jebu do jukeboxov bezne asi nerozumeju jake maju infantilne texty takze ich to neuraza jak nas daj nejaky vas text len tak pre srandu
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 27. Apríl , 2010, 11:08:30 » |
|
daj nejaky vas text len tak pre srandu tak zase pri vsetkej ucte a nostalgii nemusime sa tvarit, ze tie texty su ich najsilnejsou strankou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 27. Apríl , 2010, 11:14:01 » |
|
tak zase pri vsetkej ucte a nostalgii nemusime sa tvarit, ze tie texty su ich najsilnejsou strankou boze, ak uz je IK predmetom ucty a nostalgie, tak to sme sa dopracovali Neviem, ci vobec maju nejaku "silnu stranku", texty hrozne, uz len cisto z technickeho hladiska (nespravne prizvuky na nespravnych slabikach, rymy a pod.), "spev" na hranici falosnosti...hroza...ale v podstate, mozno ma byt punk prave o tom a ja im krivdim:) Na druhej strane, co si pamatam, tak to bol punk "obuty" v bielych golieroch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 27. Apríl , 2010, 11:14:17 » |
|
tak tak pankova legenda topori maju lepsie texty kedy spravime ten revival?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 27. Apríl , 2010, 11:21:49 » |
|
daj nejaky vas text len tak pre srandu neni moc dobry ale hodi sa text pre pankáča pistu58, ktorý si rád priplatí za kvalituáno, ty si ťažko v poriadku budeš mať prácu dom ženu a dieťa pred domom záhradku spokojný sám, spokojný so sebou pripravený preberať záväzky v zhode s firemnou kultúrou z lásky, my budeme žiť z lásky my budeme žiť naivní, ekonomický život pasívny dnes je to už lepšie naplno dlho žiť ešteže máš schopnosti ktoré sa dajú výborne speňažiť nám nie je lepšie a nechcem tu takto zhniť prečo mám mať schopnosti ktoré sa dajú výborne speňažiť?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 27. Apríl , 2010, 11:27:07 » |
|
tak zase pri vsetkej ucte a nostalgii nemusime sa tvarit, ze tie texty su ich najsilnejsou strankou tak zase pri vsetkej ucte a nostalgii nemusime sa tvarit, ze tie texty su ich najsilnejsou strankou sak ved v poriadku, ale pride mi smiesne nieco taketo vobec riesit pri kapele co sa nikdy nehrala na intelektualov a umelcov. ich texty nikdy neboli nic extra, ale hlavne ani nemali ambiciu byt nieco extra - lahko zapametatelne spevave jednoduchosti po ktorych neboli hlava. mne sa na tom vsetkom paci to, ze tuna su experti na vsetko co vedia ako sa to ma robit a potom vratko odstavi lietadlo do hangaru a vypreda halu v prahe. neviem kde sa stala chyba.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 27. Apríl , 2010, 11:28:31 » |
|
a potom vratko odstavi lietadlo do hangaru a vypreda halu v prahe. neviem kde sa stala chyba.
Ved to, len mu zavidia, loozri.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 27. Apríl , 2010, 11:29:50 » |
|
neni moc dobry ale hodi sa text pre pankáča pistu58, ktorý si rád priplatí za kvalituáno, ty si ťažko v poriadku budeš mať prácu dom ženu a dieťa pred domom záhradku spokojný sám, spokojný so sebou pripravený preberať záväzky v zhode s firemnou kultúrou z lásky, my budeme žiť z lásky my budeme žiť naivní, ekonomický život pasívny dnes je to už lepšie naplno dlho žiť ešteže máš schopnosti ktoré sa dajú výborne speňažiť nám nie je lepšie a nechcem tu takto zhniť prečo mám mať schopnosti ktoré sa dajú výborne speňažiť? dik
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 27. Apríl , 2010, 11:34:01 » |
|
...a 80% ľudí tu z fóra by si polámalo nohy, keby ich Vraťo zobral hrať tú "blbú" muziku..vlastne by ich zostalo menej, lebo polovica ani to nepohrá....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 27. Apríl , 2010, 11:34:31 » |
|
zamyslat sa nad textami je blbost.. para je tiez otras.. hex detto.. IK je aspon mile a nehra sa na pofi hudbu ked uz nic
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 27. Apríl , 2010, 11:36:18 » |
|
sak ved v poriadku, ale pride mi smiesne nieco taketo vobec riesit pri kapele co sa nikdy nehrala na intelektualov a umelcov. ich texty nikdy neboli nic extra, ale hlavne ani nemali ambiciu byt nieco extra - lahko zapametatelne spevave jednoduchosti po ktorych neboli hlava. mne sa na tom vsetkom paci to, ze tuna su experti na vsetko co vedia ako sa to ma robit a potom vratko odstavi lietadlo do hangaru a vypreda halu v prahe. neviem kde sa stala chyba.
to ze vypreda hangar je vysledkom toho ze ho tych mrte ludi v hangari hodnoti pozitivne, to ze ho niekto nehodnoti pozitivne je celkom normalne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 27. Apríl , 2010, 11:38:27 » |
|
zamyslat sa nad textami je blbost.. para je tiez otras.. hex detto.. IK je aspon mile a nehra sa na pofi hudbu ked uz nic Hex ma mile texty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 27. Apríl , 2010, 11:39:30 » |
|
to ze vypreda hangar je vysledkom toho ze ho tych mrte ludi v hangari hodnoti pozitivne, to ze ho niekto nehodnoti pozitivne je celkom normalne
V hangari len odstavi lietadlo, poplietol si to!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|