Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 21:21:58
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ine Kafe ohlasili comeback  (Prečítané 37432 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #120 kedy: 23. Január , 2011, 15:24:49 »

Pozeram inak, ze s nimi hra ten bubenik, co na zaciatku. Vraj mal nejake problemy, ci ?

aj wayo, len vtedy hral na basu, teraz hra na gitaru...a neviem ake problemy. tusim sa pohadali s vratkom a odisli do plus minus a spieval tam cibi, co spieval aj na albume vitaj
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #121 kedy: 23. Január , 2011, 15:33:43 »

aj wayo, len vtedy hral na basu, teraz hra na gitaru...a neviem ake problemy. tusim sa pohadali s vratkom a odisli do plus minus a spieval tam cibi, co spieval aj na albume vitaj
Inak tiez som cumel, ze wayo hra s nimi teraz. Na poslednom koncerte Opeth vo Viedni som sa s nim zoznamil  Bavím sa skvele Pred vchodom sme sa nejak dali do reci a ze reku nazdar, tak pekny zazitok z koncertu... a potom kukam na rozpis vlaku na viedenskej stanici a on vedla mna kuka  Bavím sa skvele tak sme cestovali vlakom a v taxane sme zistili, ze ideme na rovnaku ulicu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #122 kedy: 23. Január , 2011, 15:39:31 »

Co chcel basnik povedat?

Tak asi su na tom lepsie KAFE ako 90 percent ludi tu, ked vedia vypredat, ne?

tak su na tom lepsie pre cloveka co sa zufalo snazi prerazit  a nejde mu to a je z toho frustrovany. potom dokaze fandit aj takejto picovinke no. ale to predsa NIE JE nas pripad,  preto si kludne zapicujme na zlu kapelu Na zdravie!
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #123 kedy: 23. Január , 2011, 15:41:51 »

Ja ich nemusim, no to nic nemeni na tom, ze na tom nie su tak zle, kedze vela ludi ich ma rado.
Zaznamenané
matus
pravidelný návštevník
Príspevkov: 323

« Odpoveď #124 kedy: 23. Január , 2011, 15:53:14 »

Starsia generacia dnes kruti hlavou nad ine kafe, som zvedavy co budeme hovorit my za par rokov na take hviezdy ako su dnes patrik z pistan  Popiskujem si  Ked si predstavim, ze my sme na chatach béékali na kafe a slize, co budu robit tito, nadavat si do kkt ? Bavím sa skvele
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #125 kedy: 24. Január , 2011, 23:34:25 »

ide niekto na to kafe teda 31.1. ?  :)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #126 kedy: 28. Január , 2011, 15:13:38 »

Musim povedat ze som necakal az taky osial okolo Inekafe, vcera to v Bratislave bolo ciste sialenstvo, fakt zverina, natrieskane MMC, po koncerte som mal normalne problem pretlacit sa do backstage kvoli tomu ze tam bol dav jaciacich dievcat ktore sa chceli odfotil alebo aspon dotknut niekoho z Inekafe (samozrejme najviac v kurze bol Vratko a sexsymbol Forus :) ).

Ale inak normalne dobry koncert, chalanom to super slapalo a hlavne Dodko je uplny kral za bicimi  Zdravíčko
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #127 kedy: 28. Január , 2011, 15:17:02 »

Skoda ze som si nekupil na nich listok skor, akosi som zavahal, bol som vsak na ich davnejsom Retro turne:

Bavím sa skvele

Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #128 kedy: 28. Január , 2011, 15:20:12 »

Skoda ze som si nekupil na nich listok skor, akosi som zavahal, bol som vsak na ich davnejsom Retro turne:

Bavím sa skvele

to je "vzorka" publika čo chodí na iné kafé ?    ha ha ha
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #129 kedy: 28. Január , 2011, 15:21:37 »

a co si tam cakal ? 40 rocnych fajnsmekrov ?  :) sak jasne ze najviac pubertaci
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #130 kedy: 28. Január , 2011, 15:40:47 »

no ja by som myslel ze pubertaci nebudu pocuvat ine kafe lebo ved ked ine kafe zazilo naj slavu tak vtedajsi pubertaci dnes uz maju tak 30 rokov.. ci to je tak nadcasove ze sa to dotklo 2 generacii? :) mne to nikdy nic nehovorilo, ale to len preto ze k skateackemu punku som nikdy moc nepricuchol, cele mi to prislo viac o teniskach, otom ze niekomu rodicia dovolili piercing a siltovke nez o hudbe.. ale tak uspech zozali a o to ide ze
« Posledná zmena: 28. Január , 2011, 15:41:04 od kaolko » Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #131 kedy: 28. Január , 2011, 23:00:09 »

som nevedel, ze hrali aj na diezle...

Tak ten Diezel je Vratov, uz nehra na Mesu.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #132 kedy: 29. Január , 2011, 16:31:55 »

pekne postupil  :)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #133 kedy: 29. Január , 2011, 16:42:25 »

pekne postupil  :)

Ak si dobre pamatam tak mal nejaky single recto (dokonca som bol pri tom ked si ho kupoval v Musik produktiv, strasne sa z toho tesil vtedy), teraz ma ten Einstein od Mata Turcera.
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #134 kedy: 29. Január , 2011, 16:55:13 »

Diezel kupoval v Klangfarbe...a tento je už druhý..prvý vrátil v rámci reklamácie lebo prestal hrať  Na zdravie!
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 23 otázok.