kaolko
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 09. Marec , 2010, 13:05:16 » |
|
poviem donatellovi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 09. Marec , 2010, 13:09:30 » |
|
poviem donatellovi
To mas zas nejakeho noveho kamosa?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 09. Marec , 2010, 13:14:12 » |
|
To mas zas nejakeho noveho kamosa? nie, tentoraz sa s brankom hraju na ninja korytnacnky a rajcuju sa pokrikmi "natri mi pancier nechtikovou indulonou" a podobne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 09. Marec , 2010, 16:37:42 » |
|
Inak Indulona, origo zlta, nechtikova je FAKT POPICI na topanky Uplne vazne ! každý dorástol do iného penetračného maxima... ale až tak
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 09. Marec , 2010, 17:06:24 » |
|
každý dorástol do iného penetračného maxima... ale až tak Zrejme Ti nerozumiem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 09. Marec , 2010, 17:10:26 » |
|
Zrejme Ti nerozumiem... zrejme preto, ze jeho penetracne maximum je na urovni ceruzky, zatial co ty, so svojimi cinskymi vazami dynastie ming, si uz na topanky ani nepamatas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 09. Marec , 2010, 17:13:13 » |
|
zrejme preto, ze jeho penetracne maximum je na urovni ceruzky, zatial co ty, so svojimi cinskymi vazami dynastie ming, si uz na topanky ani nepamatas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MR
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 26. Júl , 2010, 20:29:20 » |
|
melodie a teplý spev sú pre kokotov. chojte si DT popočúvať a indulonu okolo analu namastiť a hlavne nepičujte do meshuggah! hlavne vy, co mam spev vadí koko*t si akurát ty a po vypočutí jedného albumu tejto tlupy môžem zodpovedne prehlásiť že to bola nehorázna p*čovina, suvix, fuj!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 26. Júl , 2010, 20:34:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 26. Júl , 2010, 22:26:04 » |
|
koko*t si akurát ty a po vypočutí jedného albumu tejto tlupy môžem zodpovedne prehlásiť že to bola nehorázna p*čovina, suvix, fuj!
ja by som im zakazal hrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Racius
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 26. Júl , 2010, 23:51:42 » |
|
Ja som si Meshuggah náhle celkom oblúbil, majú zaujímavé nápady, ale treba mať na to náladu na asymilovanie tejto ťažkej hudby, ale dávam tomu už jednoznačný palec hore
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 27. Júl , 2010, 09:39:00 » |
|
koko*t si akurát ty a po vypočutí jedného albumu tejto tlupy môžem zodpovedne prehlásiť že to bola nehorázna p*čovina, suvix, fuj!
takymto stylom sa tu nebavime, dobre ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 27. Júl , 2010, 10:01:40 » |
|
ja by som im zakazal spievat.. a este viest motorove vozidla do 3.5t..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MR
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 27. Júl , 2010, 10:50:35 » |
|
takymto stylom sa tu nebavime, dobre ? a jeho ste vôbec upozornili? že nás tu všetkých označil za kokotov? ja by som im zakazal hrat ja by som im zakázal hrať akurát to čo hrajú, pretože opakovať 1 riff 400x dokola nie je žiadne umenie ! a ešte na to potrebuju 8 strun chudáčikovia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 27. Júl , 2010, 10:56:54 » |
|
MR to vobec neries.. meshu je pre niektorych ako meditacia.. len v tvrdom metalovom prevedeni, preto tie opakaujuce sa riffy.. to mas ako ked sa cernosski samani uvadzaju do tranzu vobec sa tym nezaoberaj proste ti to nereze a je to:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|