Yaro
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 15. Marec , 2010, 15:52:07 » |
|
Nedavno som mal podobny problem. Disk (tiez Toshiba) zrazu prestal fungovat,nenasiel ho windows, tak som tu krabicku otvoril a vo vnutri bol IDE konektor disku vypojeny z dosky. Stacilo ho pripojit a znova fungoval. Tak si si vydychol Ja som to dal na reklamaciu kedze to je este v zaruke. Pohrozil som im sudnou dohrou za stratene data, tak mi to tam radsej asi tiez pripoja ten IDE konektor. ...hadam mi tie P-cka zachrania :D
|
|
« Posledná zmena: 15. Marec , 2010, 15:54:12 od Yaro »
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 25. Marec , 2010, 13:53:49 » |
|
Reklamacia bola vybavena, namiesto 500 GB mi dali novy 640 GB na zalepenie oci lebo samozrejme data su v prd@li. Ten novy je este podivnejsi ako stary, v polovici prenosu sa na desat sekund zastavi, niekedy aj viac... uz len cakam kedy sa znova nerozbehne. Takze znacka Toshiba sa mi moc neosvecila, darmo maju najlepsiu cenu.
|
|
« Posledná zmena: 25. Marec , 2010, 13:54:33 od Yaro »
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 23. Júl , 2010, 12:41:26 » |
|
da sa na externy HDD nainstalovat SW a normalne to pouzivat s pc? Lebo ma napadla taka vec, ze by sa na externy hdd nainstalovali nelegalne SW a tym padom by bol PC cisty, alebo je to chujovina?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 23. Júl , 2010, 12:47:48 » |
|
ciste to nebude ani nahodou lebo ak ti pride nejaka akoze kontrola (ak ti o to ide) tak ti zhabu vsetky datove nosice.. cize aj externy HDD czie z tohto dovodu mi to pride ako zbytocnost
|
|
« Posledná zmena: 23. Júl , 2010, 12:49:29 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 23. Júl , 2010, 12:50:06 » |
|
ciste to nebude ani nahodou lebo ak ti pride nejaka akoze kontrola (ak ti o to ide) tak ti zhabu vsetky datove nosice.. cize aj externy HDD czie z tohto dovodu mi to pride ako zbytocnost no vsak prave, ze ak by to fungovalo tak by som HDD pekne odkladal do suflika
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 23. Júl , 2010, 13:10:31 » |
|
teoreticky by to malo fungovať, ale neskúšal som to, ale pozor na prenosovú rýchlosť, záleží imho aj od toho koľko potrebuje pristupovať ten program an ten disk
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 23. Júl , 2010, 13:12:25 » |
|
nelegalny soft bude vyuzivat tak ci tak, cize to je take, ze ukradnem auto a budem nim jazdit iba v noci aby ma nahodou niekto nevidel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 23. Júl , 2010, 16:26:49 » |
|
da sa na externy HDD nainstalovat SW a normalne to pouzivat s pc? Lebo ma napadla taka vec, ze by sa na externy hdd nainstalovali nelegalne SW a tym padom by bol PC cisty, alebo je to chujovina?
Da sa to, ale je to hovadina, kedze registre v ktorych je zaznamenane vsetko co mas nainstalovane su na systemovom disku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 23. Júl , 2010, 16:33:18 » |
|
To je pravda darmo to vytiahneš stále to bude figurovať medzi naištalovanými a tak, podstate to je hovadina takto riešiť.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 23. Júl , 2010, 17:04:39 » |
|
nainstaloval by si dalsi system na externy HDD a keby si ho pouzival dal by si bootovat z neho a tam by si tiez instaloval chceny soft... a ked by prisla kontrola zobral by si len kladivko a spravil klop klop samozrejme, ze by si nemohol mat ani ziadne nosice v sufliku, vsetko len v image :D na hdd alebo je dalsia moznost kryptovanie dat.... ....nuz ale bezny uzivatel sa na tolko zbytocnej roboty asi z vysoka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 23. Júl , 2010, 17:11:51 » |
|
nainstaloval by si dalsi system na externy HDD
myslis operacny system na HDD?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 23. Júl , 2010, 17:34:56 » |
|
myslis operacny system na HDD?
ano pretoze ako uz semish spominal, aj keby si instaloval soft na externy disk tak by ti zostal v registroch systemoveho disku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 23. Júl , 2010, 17:47:27 » |
|
tolko namahy kvoli legalnosti? Nebolo by jedoduchsie si ten sw normalne kupit, alebo pouzivat legalny volne dostupny sw?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 23. Júl , 2010, 17:47:52 » |
|
neviem ci by to nebolo dost pomale na spravovanie toho audia. keby pride softverova policia a hrozi vysoka pokuta, tak schovam disk... hadam nevykopavaju dvere. a ak sa bojis, tak si daj HDD do vytahovacieho slotu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 23. Júl , 2010, 18:22:17 » |
|
Ja sa ani necudujem ze vam nejdu tie Toshiby Vsak som ich vyrabal aj ja. Robia sa v Rimavskej Sobote a pristup k ludom na pase je taky ze sa cudujem ze vam vobec idu.
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
|