|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 25. Január , 2011, 18:32:17 » |
|
dik, ta pena je ozaj kusok drahsia ako som cakal, ale potrebujem hlavne klasicke stojany, nie tie co sa vrtaju do steny a neviem najst nejaky obchod kde by to tu mali..ked tak poriesim ten thomann
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 25. Január , 2011, 18:48:56 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 25. Január , 2011, 19:36:53 » |
|
to by sa dalo, ale 224e za dva kusy pekna palka na mieru vyrobene by ma vysli 55e jeden kus, ale chcem este kupovat rozne bedne, preto chcem nieco unoverzalne a vyskovo nastavitelne - tak hladam nejake lacnejsie seriovky asi vezmem nieco do 100e z thomannu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 12. Február , 2011, 19:47:16 » |
|
Takze KRK Rokit 6 g2 objednane. Bol som u kamosa popocuvat, ako hraju tie 5 g2 a hrali velmi velmi slusne. Ma ich v skusobni a semtam nieco natocia, pustal mi samostatne nastroje a znie to bravurne ! Velmi pekny bass maju tie repraky. Nato, ake su male by som absolutne nepovedal, ze tak cisto a pekne dokazu hrat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 12. Február , 2011, 20:00:40 » |
|
hraju pekne az pokym si nepustis ozajstne monitory :D
ale inak na bezne pucuvanie hudby, pripadne nejake editovacky mozu byt fajn
|
|
« Posledná zmena: 12. Február , 2011, 20:18:37 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 12. Február , 2011, 20:47:04 » |
|
od rastisa som zobral krky rockit 6, este prva edicia a som s nimi tiez velmi spokojny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 12. Február , 2011, 21:33:32 » |
|
Mam RP5G2. Urcite sa na tom da spravit dobry zvuk, ked clovek vie co a ako. Problem je ten, ze som si na tom spravi mix, co sa mi uplne pacil, ale ked som to pustil na reprakoch za 100 korun, tak to znelo dost zle, akoby som to robil na drogoch. Odhliadnuc od mojich skusenosti, mozno predajlen nie su az taka spolahlia referencia. V studiach, ked maju aj daleko lepsie bedne, niekedy pouzivaju tuto triedu low-end monitorov ako referenciu beznych hifi reprakov, namiesto beznej hifi veze (ze ako asi ta nahravka bude zniet na beznych consumer repracikoch), takze aj to o nieco zvedci zrejme. No dobre, jeden taky pripad som videl na jednom ceskom fore Na inom fore som zachytil, ze tieto Krky kupuju taky ti narocnejsi PC pouzivatelia, co sa na tom hraju hry a kukaju filmy a chcu dobry zvuk.
|
|
« Posledná zmena: 12. Február , 2011, 21:34:54 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 12. Február , 2011, 23:18:17 » |
|
hraju pekne az pokym si nepustis ozajstne monitory :D
ale inak na bezne pucuvanie hudby, pripadne nejake editovacky mozu byt fajn
Genelec su v studiu, na doma mi budu urcite stacit. ... k axe
|
|
« Posledná zmena: 12. Február , 2011, 23:21:01 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Spago
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 13. Február , 2011, 00:42:13 » |
|
V studiach, ked maju aj daleko lepsie bedne, niekedy pouzivaju tuto triedu low-end monitorov ako referenciu
Alebo NS10
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
METALHAMMER
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 13. Február , 2011, 00:49:30 » |
|
hlavne nestraste.... ja to neobhajujem mam ine..ale pocul som tie krky.. a hra to v pohode..... (urcite tie yamahy hraju horsie a kolko bolo na tom hitov urobenych)...ide o to ze to clovek musi mat napocuvane ako na tom zneju ine nehravky (uz som videl blaznov co vedeli spravi poloprofesionalny mix na sluchatkach ked ich mali 5 rokov napocuvane...) ak chce niekto na cekovanie mixu na slabsich reprakoch...tak okrem autotestu je toto celkom lacna alternativa (link nizsie). hlavne ako to bude zniet v televizii a podobne http://www.behringer.com/EN/Products/C50A.aspxtoto je trieda low end na ktorej to treba pocut aby si vedel ako to pojde inde.... lebo ak si povies ze krk su low end ktore kopiruju domace hi fi..tak to zel namixujes a neskusi si to moc....lebo aj ked maju bump v basoch tak su to monitory.... to je potom lepsie si to pustit na dakych 2+1 geniusoch alebo tak...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 13. Február , 2011, 00:50:05 » |
|
budu urcite stacit. ... k axe A k tomu novemu kobercu co si kupil potom hod nejake fotky ci?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 13. Február , 2011, 00:54:13 » |
|
A k tomu novemu kobercu co si kupil potom hod nejake fotky ci? co uz kupil aj ten fotak?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 13. Február , 2011, 00:54:54 » |
|
A k tomu novemu kobercu co si kupil potom hod nejake fotky ci? parkety mam nove, hodim fotky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|