Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 20:46:41
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Notebook + extra Monitor  (Prečítané 3787 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
yeah
Hosť
« kedy: 25. Marec , 2010, 15:11:52 »

Nazdar, prosim vas, ten kto ma skusenost - ako je to s prepajanim notebooku na klasicky CRT monitor? Pouzivam HP-cko. Kupene pred rokom aj nieco.

Problem: pri praci ma uz nie prilis bavi preklikavat cez rewired programy ked mam otvorene Nuendo, Ableton, pripadne FL studio. Viem, ze sa da klasicky CRT napojit miesto displaya na notebooku, ale skusal to niekto aj synchronne? Pripadne s akym vysledkom?

Dakujem za radu.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #1 kedy: 25. Marec , 2010, 15:14:19 »

cely kancel okolo mna to tak ma - HP nb+dalsi monitor iba ja mam desktop (beeebeee som chudak).
doma som tak zapojeny nb + monitor a super prehladnost - na ploche prave tlacitko, properties, settings a nejaka hlaska o extendovani plochy na dalsi monitor  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
zakky
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: 25. Marec , 2010, 15:14:28 »

malo by to ist uplne normalne pokial ma notebook normalny vga port
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 25. Marec , 2010, 15:16:45 »

cely kancel okolo mna to tak ma - HP nb+dalsi monitor iba ja mam desktop (beeebeee som chudak).
doma som tak zapojeny nb + monitor a super prehladnost - na ploche prave tlacitko, properties, settings a nejaka hlaska o extendovani plochy na dalsi monitor  Na zdravie!
malo by to ist uplne normalne pokial ma notebook normalny vga port
Yes  :) Nikdy som to neskusal ani som tak este nb nevidel zapojeny, takze sa tesim  Žmurk Pojdem do toho. Ked ma este nieco napadne alebo narazim na nejaku otazku, tak napisem. Dik hosi.
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 25. Marec , 2010, 16:08:36 »

Aaaa, masaker  Na zdravie! uz to je, tak, konecne mozem bez debilneho preklikavania sledovat realtime co sa mi deje v aplikaciach  Bavím sa skvele Bravooo
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #5 kedy: 25. Marec , 2010, 16:29:32 »

Vidis... mohol si to uz davno vediet, kebyze dojdes ku mne pozerat filmy z booku cez projektor.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 25. Marec , 2010, 17:47:49 »

Vidis... mohol si to uz davno vediet, kebyze dojdes ku mne pozerat filmy z booku cez projektor.  Bavím sa skvele
Neuveris, ale predchvilou som si robil reviziu okolo pc, usporiadaval som si flek na pracu a nahravanie a ked som tak vysaval ma tak napadlo, ze ked sa tu prihlasim tak tu bude nieco od teba v tom zmysle, ze ty to uz davno praktizujes a ze mi stacilo prist sa ta opytat  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Chvalabohu uz som spaseny  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 25. Marec , 2010, 17:50:18 »

a nastastie si nemusel ani navstivit brankovu jurtu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #8 kedy: 25. Marec , 2010, 19:45:25 »

daj fotku...nech za zasmejem..nieze by to bolo netradicne, teda nb + ext monitor..ale takovej rizek, ehm crt monitor+notebook, to je neco  Bavím sa skvele
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #9 kedy: 25. Marec , 2010, 21:43:35 »

daj fotku...nech za zasmejem..nieze by to bolo netradicne, teda nb + ext monitor..ale takovej rizek, ehm crt monitor+notebook, to je neco  Bavím sa skvele
Co je na tom cudne?  Bavím sa skvele

Screen :
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #10 kedy: 25. Marec , 2010, 21:53:02 »

Bavím sa skvele made my day takto na vecer  ha ha ha
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 23. Máj , 2010, 13:12:03 »

Pani mam otazocku. Ked mam zapojeny NB na LCD TV a pustim cez GOM pleyer nieco, tak to na TV nefunguje, ostatny obraz mi normalne ide ale to co je pustene v prehravaci tak nie.  Viete mi niekto povedat co treba nastavit? Dakujem.
« Posledná zmena: 23. Máj , 2010, 14:37:56 od MMM » Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #12 kedy: 23. Máj , 2010, 13:16:33 »

Pani mam otazocku. Ked mam zapojeny NB na LCD TV a pustim cez GOM pleyer nieco, tak to na TV nefunguje, ostatny obraz mi normalne ide ale to co je pustene v prehravaci tak nie. Cez media player to funguje. Viete mi niekto povedat co treba nastavit? Dakujem.

mal som podobny problem ked som tahal z IBM laptopu obraz cez projektor, dodnes som to nevyriesil; ale spominali, ze to moze byt problem v rozdielnej grafike, alebo nieco podobne. Mozno trepem, v IT nie som doma
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
MMM
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 23. Máj , 2010, 13:18:41 »

mal som podobny problem ked som tahal z IBM laptopu obraz cez projektor, dodnes som to nevyriesil; ale spominali, ze to moze byt problem v rozdielnej grafike, alebo nieco podobne. Mozno trepem, v IT nie som doma

Aha, no tak to asi nevyriesim, som na tom podobne v IT  Je mi do plaču
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #14 kedy: 23. Máj , 2010, 14:38:22 »

Nikto nic?
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.117 sekund, 23 otázok.