Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 15:17:00
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 25 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tablet iPad  (Prečítané 89800 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #255 kedy: 11. Jún , 2010, 17:32:37 »

A co konkretne? Mne sa zda akurat, ze dobehli konkurenciu. Tiez som bol najprv nadseny, halvne z IPS LCD na mobile, ale potom som si uvedomil, ze amoled moze byt aj lepsie a na nejaku superretina ci co ma nenamotaju, lebo ved co uz len s mobilom budem robit? Sice som zvedavy, ako to vyzera nazivo, ale to aj amoled. A CPU maju aj pomalsi ako konkurencia, tak neviem.

A co je teda momentalne nejaky fakt spickovy telefon? Pytam sa vazne, lebo si chcem nieco nove kupit, len mam podmienku ze to musi zvladat synchronizaciu s Exchange serverom.
Ja by som mal byt ten posledny kto tu chvali iPhone, a napriek tomu som sa nechal namotat na ten Apple hype a vazne nad tym telefonom uvazujem. Momentalne mam HTC touch HD s Windows mobile 6.1.
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #256 kedy: 11. Jún , 2010, 17:37:48 »

Co tam po amoled a ips, dnes cez obed idem vonku volat a horko tazko po pamati som tam nieco vytocil, nastastie som sa trafil. Zlate ciernobiele lcd..
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
lenivy
pravidelný návštevník

lenivy cvicit

« Odpoveď #257 kedy: 11. Jún , 2010, 17:47:04 »

A co je teda momentalne nejaky fakt spickovy telefon? Pytam sa vazne, lebo si chcem nieco nove kupit, len mam podmienku ze to musi zvladat synchronizaciu s Exchange serverom.
Ja by som mal byt ten posledny kto tu chvali iPhone, a napriek tomu som sa nechal namotat na ten Apple hype a vazne nad tym telefonom uvazujem. Momentalne mam HTC touch HD s Windows mobile 6.1.
Zavisi od toho, za koho kopes :). Asi ti neporadim, ale mne sa pacia androidy, synchro s exchange myslim uz maju nejaku dobu. Ale skor som narazal na to, ze tie funkcie su prevratne snad len v porovnani s predoslym iphonom.
Inak pozri si touch hd2, na moj vkus moc velka tehla, ale nazivo je to parada :).
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #258 kedy: 11. Jún , 2010, 17:49:39 »

Zavisi od toho, za koho kopes :). Asi ti neporadim, ale mne sa pacia androidy, synchro s exchange myslim uz maju nejaku dobu. Ale skor som narazal na to, ze tie funkcie su prevratne snad len v porovnani s predoslym iphonom.
Inak pozri si touch hd2, na moj vkus moc velka tehla, ale nazivo je to parada :).

touch hd2 maju aspon desiati moji kolegovia a nejako z toho neodpadavam.
Ja chcem nieco co vydrzi na jedno nabitie baterky aspon den mojho extremneho pouzivania, cize telefonovie nonstop tak 3 hodiny denne, stale zapnuty bluetooth a vacsinu casu aj wifi. Ked mam mierne narocnejsi den v praci a musim vela telefonovat, tak ten HD skape uz tak okolo stvrtej poobede :). Cize odporucas napr. HTC Desire?
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník

lenivy cvicit

« Odpoveď #259 kedy: 11. Jún , 2010, 18:00:03 »

No mne sa to HD2 paci, ale skor ako pda a nie ako mobil. Ako mobil su najlepsie stare nokie...
Ale inak ti radsej nic neodporucam, lebo fakt neviem, viem akurat co maju bezne dnesne smartphony a ten vtip so starym iphonom a tehlou neni len tak..
Akurat to co si vypisal rychlo stavi baterku snad na vsetkom. Androidy myslim moc dlho nevydrzia. Skus sa opytat na mobilmanii, tam sa najdu ludia co maju realne skusenosti (a tiez kopec dojmologov..). Ked si myslis, ze iphone4 splna tvoje poziadavky, tak neni co riesit (mimochodom to priamo z usa? nemaju oni inu siet?).
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #260 kedy: 11. Jún , 2010, 18:04:23 »

No mne sa to HD2 paci, ale skor ako pda a nie ako mobil. Ako mobil su najlepsie stare nokie...
Ale inak ti radsej nic neodporucam, lebo fakt neviem, viem akurat co maju bezne dnesne smartphony a ten vtip so starym iphonom a tehlou neni len tak..
Akurat to co si vypisal rychlo stavi baterku snad na vsetkom. Androidy myslim moc dlho nevydrzia. Skus sa opytat na mobilmanii, tam sa najdu ludia co maju realne skusenosti (a tiez kopec dojmologov..). Ked si myslis, ze iphone4 splna tvoje poziadavky, tak neni co riesit (mimochodom to priamo z usa? nemaju oni inu siet?).

iPhonu a vlastne vsetkym modernych telefonom je jedno aka siet, vsetko su to triband telefony (je to uz samozrejmost, cize to uz nikto neuvadza).
Mne sa iPhone zapacil preto, lebo je na to mnozstvo aplikacii (a kedze dlhu dobu pouzivam iPod touch, tak uz mam tych aplikacii nakupenych hodne velke mnozstvo) a aj tie technologicke vychytavky ktore dali do novej verzie (aj vydrz baterky, aj design, atd.). Aj ked teraz neviem neviem, lebo nas najvyssi (ten plesaty pan znamy z videi ako skakajucu a vrieskajuca postavicka :), inak uplne v pohode chlapik) sa zastrajal ze vo firme zrusime moznost sychronizacie iPhonov s Exchange (ale pochybujem ze k tomu dojde :) ).
Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #261 kedy: 11. Jún , 2010, 18:42:57 »

Mam htc desire, na jedno nabitie mi vydrzi cca pracovny den, exchange sync je super. Co ma hneva je ze na android market sa zo Slovenska nedaju kupovat aplikacie, rovnako ako out of the box navigacia na slovensku nefunguje. A skype este stale neuvolnil klient
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #262 kedy: 18. Jún , 2010, 08:40:33 »

iPhone nestíhaju vyrabat  http://www.aktuality.sk/clanok/166149/prerusili-predaj-novych-iphonov/?i9=95c611122e16  Na zdravie!
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #263 kedy: 24. Jún , 2010, 13:45:30 »

Zdá sa že sa nám z nového ajfonu vyklubáva obrovský nepodarok  Na zdravie!
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #264 kedy: 24. Jún , 2010, 13:52:13 »

Zdá sa že sa nám z nového ajfonu vyklubáva obrovský nepodarok  Na zdravie!

preco?
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #265 kedy: 24. Jún , 2010, 13:59:33 »

čítal som o veľkých problémoch so stratou signálu akonáhle držíš mobil v ruke (pravdepodobne na ľavej strane) /pravdepodobne HW chyba/, žlté flaky na displeji /SW chyba/, a taktieť som dačo zachytil niečo o škriabaní...
« Posledná zmena: 24. Jún , 2010, 14:00:13 od pelko » Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #266 kedy: 24. Jún , 2010, 14:01:50 »

ale ved to je len na machrovanie tak to nevadi ze to nefunguje  Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
zakky
Hosť
« Odpoveď #267 kedy: 24. Jún , 2010, 14:08:46 »

ale ved to je len na machrovanie tak to nevadi ze to nefunguje  Na zdravie!

presne apple je pre buzikov  Bavím sa skvele
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #268 kedy: 24. Jún , 2010, 14:19:31 »

presne apple je pre buzikov  Bavím sa skvele

iDildo a iButt :D

Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #269 kedy: 24. Jún , 2010, 14:27:25 »

kto chce aby mu to fungovalo si kupi 386ku a da linux  ha ha ha
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 25 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.065 sekund, 22 otázok.