Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 09:36:00
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gitarova hudba v liturgii  (Prečítané 18426 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #30 kedy: 19. Máj , 2010, 11:24:23 »

tazko povedat, ci vymrie, to by som netvrdil, ale ide to stale dolu vodou, to je uplne zrejme

Iste, uplne nie. Ale verim tomu, ze uz o par generacii ked povies ze si krestan, tak hocikde v zapadnej a strednej Europe to bude pomaly dovod na posmesky. Co uz je casto aj teraz konieckoncov. Tym nechcem povedat, ze tomu uplne fandim...
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #31 kedy: 19. Máj , 2010, 11:47:47 »

tazko povedat, ci vymrie, to by som netvrdil, ale ide to stale dolu vodou, to je uplne zrejme a proste cirkev sa prisposobuje ludom, to je ta najvacsia absurdita, lebo by to malo byt opacne :)

Absurdné bolo skôr to, ako sa cirkev veľmi rýchlo vzdialila ľuďom.
Ale dosť o tom.

Keď už je tu táto téma, môžeme sa pobaviť, prečo gitary áno a prečo nie v liturgii. Mne osobne nevadí žiaden nástroj, som za, samozrejme s istou mierou vkusu.
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #32 kedy: 19. Máj , 2010, 12:06:47 »

Keď už je tu táto téma, môžeme sa pobaviť, prečo gitary áno a prečo nie v liturgii. Mne osobne nevadí žiaden nástroj, som za, samozrejme s istou mierou vkusu.

Hura. Presne tak bola tema myslena, ale cakal som, ze sa to najneskor v tretom prispevku zvrhne na carodejnice, pedofilov a upalovanie.

Kostoly a cirkevne priestory vo vseobecnosti maju vybornu akustiku, takze taka spanielka vie v takomto interieri paradne vyzniet. Pri liturgii to je uz ine, teda myslim take to hlavne slovenske gospelove stado vysmiatych veriacich ako po tretej mariske. To je pre mna nepocuvatelne. Naschval som prehnal.

2PistikMoj: Viem, ze si z neznamych pricin citlivu na tu BA strunu, tak mi nedalo si na nej zashredovat. Naoptri doma sekeru a pozajtra mi to vysvetlis co a ako  Je to frajer
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #33 kedy: 19. Máj , 2010, 12:15:52 »

2PistikMoj: Viem, ze si z neznamych pricin citlivu na tu BA strunu, tak mi nedalo si na nej zashredovat. Naoptri doma sekeru a pozajtra mi to vysvetlis co a ako  Je to frajer

citlivy? ja sa akurat tak zabavam na reakciach ked nieco supnem ale nikdaaa to nevytahujem ako prvy kedze mi to je jedno ha ha ha Na zdravie!

ad sekera - staci mala alebo treba velku? mam tot akurat taku celkom slusnu fiskars, tak ti s nou aj vlasy mozme oholit  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
udry
Hosť
« Odpoveď #34 kedy: 19. Máj , 2010, 12:15:58 »

Kostoly a cirkevne priestory vo vseobecnosti maju vybornu akustiku, takze taka spanielka vie v takomto interieri paradne vyzniet.
No asi si ešte nehral v kostole na španielku,ba asi ani nepočul a ked aj počul,tak z  reprákov. Žmurk
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #35 kedy: 19. Máj , 2010, 12:16:38 »

ja som pocul na strecne spanielku v takej kaplnke.. super to bolo..
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #36 kedy: 19. Máj , 2010, 12:41:00 »

citlivy? ja sa akurat tak zabavam na reakciach ked nieco supnem ale nikdaaa to nevytahujem ako prvy kedze mi to je jedno ha ha ha Na zdravie!

Keby si neriesil, tak neriesis.

ad sekera - staci mala alebo treba velku? mam tot akurat taku celkom slusnu fiskars, tak ti s nou aj vlasy mozme oholit  Bavím sa skvele

Len s kamaratmi si trufas?  Ja som čert.. To je jedno hlavne aby ste stihli vecerne modlitby...

2Udry: V kostole zvycajne byva ticho, takze sa to da.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #37 kedy: 19. Máj , 2010, 13:22:08 »

ten heavy metalovy taliansky tlsty mnich este frci s tou kapelou ?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #38 kedy: 19. Máj , 2010, 13:22:31 »

ten heavy metalovy taliansky tlsty mnich este frci s tou kapelou ?

nie myslis Fratello Metallo ci jak sa to volalo
« Posledná zmena: 19. Máj , 2010, 13:22:47 od kaolko » Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #39 kedy: 19. Máj , 2010, 13:23:27 »

Ako bývalý miništrant a súčastný odborník na religionostiku prehlasujem túto tému za kokotinu-veď je tu väčšina rockerof Na zdravie!.Síce som ju ani nečítal,ale asi to bude tak.Inak ak by niekto potreboval odbaviť krstiny,svatbu,prvé sväté prijímanie alebo birmovku,som k dispozícii,za cirka 50% ceny... Na zdravie! Zdravíčko :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #40 kedy: 19. Máj , 2010, 13:24:47 »

Ako bývalý miništrant a súčastný odborník na religionostiku prehlasujem túto tému za kokotinu-veď je tu väčšina rockerof Na zdravie!.Síce som ju ani nečítal,ale asi to bude tak.Inak ak by niekto potreboval odbaviť krstiny,svatbu,prvé sväté prijímanie alebo birmovku,som k dispozícii,za cirka 50% ceny... Na zdravie! Zdravíčko :)

robis aj pohreby ?
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #41 kedy: 19. Máj , 2010, 13:26:07 »

Keby si neriesil, tak neriesis.

ty to hras tiez na mudreho a scitaneho a napriek tomu si autorom kanalizacnych tem o superstar etc. takze ako je to?  ha ha ha robis si z toho predpokladam srandu vdaka "nadhladu", takze zid zo svojho piedestalu mudra medzi nas plebs a umozni tuto vlastnost pestovat aj inym  ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
ff
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 19. Máj , 2010, 13:27:02 »

No jasné,to mi ušlo.Ak by si potreboval,tak ta aj odmerám a zhotovím schránku pre tvoje telo Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 19. Máj , 2010, 13:31:10 »

No jasné,to mi ušlo.Ak by si potreboval,tak ta aj odmerám a zhotovím schránku pre tvoje telo Na zdravie!

aj vies zabezpecit, nech je dotycny pripraveny na pohreb kedy treba ? dobry biznis - Udry ma detektivnu kancelariu zase, mozte podnikat spolu :)
Zaznamenané
ff
miestny štamgast

« Odpoveď #44 kedy: 19. Máj , 2010, 13:31:29 »

Mimochodom,bol by si asi tretí človek ktorý by chcel  truhlu odo mňa :drink:Fakt kvalitka Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.037 sekund, 22 otázok.