Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 13:26:33
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: univerzalna elektricka gitara okolo 100Eur  (Prečítané 10975 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #30 kedy: 17. December , 2011, 17:06:10 »

naco sa inych pytas ked nechces pocuvat?
kup si co sa ti bude pacit a hotovo  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #31 kedy: 17. December , 2011, 17:33:37 »

Nechcem používanú gitaru z dvoch dóvodov:
1.) z princípu
2.) tej gitare už niečo móže byť, čo ti predávajúci samozrejme nepovie, ináč by si dobre sral do huby; samozrejme aj nemusí, nepopieram

Ja viem čo mi chcete povedať, že použitá gitara je už odskúšaná, atď. atď. Už som to tu nékde čítal.

Ale šak to kombo stijí 260 éček a to je velice velký rozdiel od Maršala za +/- 100

Ináč, na Jútubu som našiel video kde má presne tú gitaru PSD:

Neviem jaké kombo použil, ale mne sa ten zvuk zdá v pohode a pre mna jako neprofesionála by to stačilo aj do dalekej budúcnosti. :)

Potom ked budem zarábat tašké penáze si kúpim Džibsona alebo custom Fendera E.C. Som frajer

inak nedava to logiku lebo.. za prve ked kupis gitaru z obchodu stylom ze objednam z netu alebo dojdes na predajnu tak nezistis ci ma nejake vady pokial do toho fakt nevidis.. za druhe pri gitare za 90evri je asi tak 95% sanca ze tam bude bud napicu HW, nebude to ladit, nebude to mat sustain, bude to mrtve alebo podobne.. tych zvysnych 5% volam aspon ja ze 'stastna nahoda'.
este stale si myslim ze by si si mal kupit radsej nieco z druhej ruky pretoze sekac ide lacnejsie a mas sancu kupit si nieco co by som nenazval lajnom..  vacsina tychto lacakov po ktorych tak pozeras totiz lajno je..
a ak si myslis ze v obchode ti povedia ze - tuto gitaru nekupujte ma vadu tak si na omyle :).. ak niekto predava nieco z druhej ruky vacsinou je to preto lebo potrebuje prachy na kupu niecoho ineho a vo vacsine pripadoch tomu nastroju nic okrem nejakych par malych kozemtickych vad nie je.. inak na to kolko prachov sa chystas usetrit to vychytavas jak keby si kupoval private stock PRS  Bavím sa skvele
a za tretie.. ak to clovek mysli aspon trochu vazne s hranim tak pri troche sudnosti vie, ze tento nastroj mu vydrzi tak rok a bude hladat nieco dalsie, pretoze naozaj v tychto kategoriach ide o hrozny brak..
ked kupis takuto gitaru z druhej ruky tak je dost realna sanca ze ten clovek ked to kupoval to riesil rovnako jak ty.. ze chcel kupit co najlepsie takze vyberali asi spolu viaceri ludia.. takze ti ulahcil svojim sposobom vyber.. Žmurk
« Posledná zmena: 17. December , 2011, 17:34:46 od kaolko » Zaznamenané

sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #32 kedy: 17. December , 2011, 17:40:22 »

2.) tej gitare už niečo móže byť, čo ti predávajúci samozrejme nepovie, ináč by si dobre sral do huby; samozrejme aj nemusí, nepopieram

Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #33 kedy: 17. December , 2011, 18:50:25 »

kaolko ti to úplne výstižne vysvetli
ja som kúpil jediný raz gitaru novú a to som si dal vyrobiť a tých kusov čo som mal, nikdy som sa nepopálil
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
motorman
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #34 kedy: 17. December , 2011, 19:27:48 »

Nechcem používanú gitaru z dvoch dóvodov:
1.) z princípu

Ja viem čo mi chcete povedať, že použitá gitara je už odskúšaná, atď. atď. Už som to tu nékde čítal.

Ale šak to kombo stijí 260 éček a to je velice velký rozdiel od Maršala za +/- 100

to Fender kombo sa da kupit z druhej ruky malo pouzite alebo v dokonca aj nove za 100 - 120 EUR
http://www.ebay.co.uk/itm/Fender-Vibro-Champ-XD-8-Amp-Combo-NEW-/120825499475?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c21c2cf53#ht_943wt_1140

co sa tyka gitar je to tak ako ti pisal kaolko
ak ta to zacne bavyt tak sa lacnej gitary budes chciet zbavyt po roku alebo aj skor no aked ju kupis novu tak natom dobre prerobys lebo po roku to nepredas ani za polovicnu cenu
tak naco to kupovat nove, ked tak velmi chces tu napodobeninu tak to kup od ruky za 80 EUR a nie 200
ta gitara je shit ci je nova alebo pouzita

« Posledná zmena: 17. December , 2011, 19:29:04 od motorman » Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #35 kedy: 17. December , 2011, 19:47:13 »

podla mna je to aj tak ze s pod ruky kupis gitaru ktora sa niekomu pre nieco nepacila. napriklad nevedel nic o gitarach ,tak si kupil podla vyzoru a ceny. teraz sa snazi predat lebo zistil po case ,ze je na prd a chce nieco normalne. slogan ze s pod ruky je lepsia je blbost. a vyber z jedneho kusa ,ked uz sa rozhodne ist daku s pod ruky vyskusat je aj dost na psychiku. proste ju kupi aj keby neviem co. prides do obchodu a ked mas trochu sebavedomia tak opacis aj 10 kusov ked aj pohladom sprvoti. a ked uz sa v obchode rozhodnes daco kupit tak je to proste ok. ak je gitara na prd ,tak je to potom ajtak jedno ,lebo si magor a budes ajtak spokojny. ja som si kupil v obchode squier affinity strat a bola bozska. predal som ju lebo som dva roky nehral a teraz ma to sere...
Zaznamenané
motorman
pravidelný návštevník

« Odpoveď #36 kedy: 17. December , 2011, 20:05:10 »

podla mna je to aj tak ze s pod ruky kupis gitaru ktora sa niekomu pre nieco nepacila. napriklad nevedel nic o gitarach ,tak si kupil podla vyzoru a ceny. teraz sa snazi predat lebo zistil po case ,ze je na prd a chce nieco normalne. slogan ze s pod ruky je lepsia je blbost. a vyber z jedneho kusa ,ked uz sa rozhodne ist daku s pod ruky vyskusat je aj dost na psychiku. proste ju kupi aj keby neviem co. prides do obchodu a ked mas trochu sebavedomia tak opacis aj 10 kusov ked aj pohladom sprvoti. a ked uz sa v obchode rozhodnes daco kupit tak je to proste ok. ak je gitara na prd ,tak je to potom ajtak jedno ,lebo si magor a budes ajtak spokojny. ja som si kupil v obchode squier affinity strat a bola bozska. predal som ju lebo som dva roky nehral a teraz ma to sere...
vobec nie

ja som kupil od ruky us niekolko fenderov a vsetky boly dobre bez vynimky
ties som predal nikolko gitar a ani jednu som nepredal preto ze nebola dobra proste som chcel vyskusat nieco ine
momentalne vsetky gitary co mam boli kupene od ruky a su bez problemov
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #37 kedy: 17. December , 2011, 20:24:58 »

tak ale ty do toho asi vidis...  porad mu daky konkretny inzerat...
Zaznamenané
motorman
pravidelný návštevník

« Odpoveď #38 kedy: 17. December , 2011, 22:26:44 »

tak ale ty do toho asi vidis...  porad mu daky konkretny inzerat...

http://www.ebay.de/itm/Fender-Stratocaster-Mexico-S-W-/260911386564?pt=Gitarren&hash=item3cbf87cfc4#ht_500wt_1288
http://www.ebay.co.uk/itm/Fender-Stratocaster-Electric-Guitar-/290644943814?pt=UK_Musical_Instruments_Guitars_CV&hash=item43abc9e3c6#ht_4210wt_1039
http://www.ebay.co.uk/itm/Fender-Stratocaster-Electric-Guitar-SunBurst-Pro-/220910775041?pt=UK_Musical_Instruments_Guitars_CV&hash=item336f4eeb01#ht_542wt_1272
http://www.ebay.co.uk/itm/Pristine-Mexican-Standard-Fender-Stratocaster-/120828281007?pt=UK_Musical_Instruments_Guitars_CV&hash=item1c21ed40af#ht_721wt_1272
Zaznamenané
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #39 kedy: 18. December , 2011, 00:00:53 »

hento sú všetko dražby a v posledných sekundách to riadne vyskočí
Zaznamenané
motorman
pravidelný návštevník

« Odpoveď #40 kedy: 18. December , 2011, 00:50:01 »

ano
ja som kupil vsetky mim okolo 200 eur alebo 300USD
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 22 otázok.