Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 00:18:24
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SPOCK´S BEARD - 28 sept. 2010 BA, Majestic Club  (Prečítané 2931 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« kedy: 08. Júl , 2010, 12:32:29 »

koncert absolutne skvelej kapely z LA. ucast vsetkych progrockerov nutna ! :-) rozhodne nebudem chybat

mrknite, vypocujte

www.myspace.com/spocksbeard

Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 08. Júl , 2010, 12:49:26 »

kua YEEES!!!!!!
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #2 kedy: 08. Júl , 2010, 12:52:57 »

hohoho !

Neverim, po Londyne a Viedni si ich dam doma, to by som nepovedal v pripade Spocks :)
Inak stari znami, mozno vybavim pre forum aj nejaky postgig zur  ha ha ha
« Posledná zmena: 08. Júl , 2010, 12:53:25 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 08. Júl , 2010, 13:02:27 »

hohoho !

Neverim, po Londyne a Viedni si ich dam doma, to by som nepovedal v pripade Spocks :)

hej mozme ist do ocka :D::D:D:D:D alebo randalu  Bavím sa skvele budu mat postgig zazitok,mimotelovy..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #4 kedy: 08. Júl , 2010, 15:22:01 »

kua YEEES!!!!!!
YES ?  Vsak SPOCK´S BEARD, nie ?
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #5 kedy: 08. Júl , 2010, 20:06:09 »

SUPEER! Budem tam!
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 09. Júl , 2010, 08:53:42 »

hohoho !

to by si mohol ! zatial mam len foto s Ryom a Jimmym z Viedne, chce to aj rest of the band ! :-)
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 30. September , 2010, 07:08:26 »

len kratka sumarizacia z koncertu:

Spocks Beard mastili hlavne veci z novej dosky (prvou vecou odtial aj otvorili) z vynimkou jednej aj zahrali vsetky myslim. v zaverecnej casti koncertu dali On A Perfect Day z predosleho cd a niekolko starsich kusov z Nealovej ery - Thoughts, The Door (alebo You Are The Doorway ?) a este asi nieco, nie som si isty :-).... aha jasne, June na zaver hmmm, so spievajucimi nami.

kapela bola skvele naladena, nenechala na sebe poznat ze hra pre cca 200 (opravte ma) ludi a zahrala s chutou radostou a pocetnymi srandickami pomedzi skladbami. Pozitivne na mna zaposobilo, ako im ich podavac pred koncertom rozmiestnil plechovky kozla po podiu - chcem len demostrovat uvolnenu atmosferu, ktora panovala veceru.

Je samozrejme aj viac a podrobnejsie o com hovorit, ale to pripadne ak sa niekto chytite na udicu :-).

Takze celkovo z mojej strany spockojnost. Nas favorit sice cestou do BA pri Z.Moravciach pohrozil rozpadom, ale nakoniec statocne vydrzal a stastne nas navratil do domovov. Moj osobny highlight vecera - sklvely Jimmy Keegan na bicie.   Zdravíčko
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #8 kedy: 30. September , 2010, 07:19:48 »

kludne pis dalej, mna to zaujima.. nakoniec som nesiel, co trochu lutujem, ale zas tak ich napocuvanych nemam.. akurat to posledne DVD som si par razy pozrel..
inak ak sa niekto chystate na POS/beardfish tak vela stastia.. pred tyzdnom som bol v ticketportali a ze - listky su vypredane.. potom som volal jednemu znamemu co je v priamom kotakte s ludmi okolo MMC a povedal ze to je blbost ze neni sanca aby boli vypredane, tak som zvedavy ako to nakonice dopadne cele  :) nie ze ticketportal povie ze su vypredane a na koncerte bude ako aj v tomto pripade do 200 ludi
« Posledná zmena: 30. September , 2010, 07:21:12 od kaolko » Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #9 kedy: 30. September , 2010, 10:06:50 »

neda mi v plnom rozsahu nepodpisat yesfanov prispevok: bol to popici koncert a kazdy, kto zvazoval, ze pojde a nakoniec nesiel moze obrovsky lutovat. videl som uz par koncertov a toto sa u mna zapisalo ako jeden z naj. ozaj kapela vytvorila uzasnu atmosferu, o hracskych schopnostiach, kvalite samotnych skladieb a zvuku vobec netreba hovorit, vsetko bolo 100%...

siel som tam vahavy s tym, ze mam napocuvany jeden album + som videl posledne DVD, takze som naozaj vacsinu skladieb nepoznal, no moj zazitok to vobec neochudobnilo. bol som aj s frajerkou, ktora ich nepoznala vobec a tiez si pochvalovala, ze bol koncert skvely.
« Posledná zmena: 30. September , 2010, 10:08:25 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #10 kedy: 30. September , 2010, 10:24:35 »

siel som tam vahavy s tym, ze mam napocuvany jeden album + som videl posledne DVD, takze som naozaj vacsinu skladieb nepoznal, no moj zazitok to vobec neochudobnilo
Tak teraz mi to trosku vrta v hlave, ze som asi spravil chybu, ked som nesiel.... eeee.  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 30. September , 2010, 12:58:14 »

takze este nejake zaujimavosti...

part 1 :-)

gitarista Alan Morse, brat slovutneho progoveho kazatela :-) (a byvaleho clena) Neala hra na fendra so snimacmi Sustainiac - umoznujucimi nekonecny sustain, co pekne vyuzival na tvorbu hvizdavych tonov. celkovo jeho gitarova hra je znacne nestandardna a pri tom uvolnena. koncert si uzival a casto sa jeho ruky ocitali vo vzdychu a gitara "jela na volnobeh". podobne sa nepara so solami, kde sice dolezite melodicke linky ponechava, ale ostatne hra tak ako momentalne citi. osobne preferujem takyto najazzly pristup ku koncertom - znie to vzdy trochu inak. inak jeho zaluba v tom sustaine pochadza pravdepodobne z lasky k zaujimavemu hudobnemu nastroju - thereminu, na ktory tiez hra (na niektorych cd)

Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #12 kedy: 30. September , 2010, 15:25:11 »

Tak teraz mi to trosku vrta v hlave, ze som asi spravil chybu, ked som nesiel.... eeee.  Nechajte ma vydýchať
jasne, ze spravil. ale ty robis chyby furt, takze sa to strati  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #13 kedy: 30. September , 2010, 15:29:56 »

Pripajam sa, bol to vyborny koncert. Kapela si to na podiu uzivala a ako spontanne v prestavkach zahrali Stairway to heaven, ci Highway to hell boli skvele momenty :)

Tak isto som vacsinu skladieb nepoznal a vobec mi to nevadilo, hrali a spievali fantasticky.
Podotykam, ze ich set trval cca 2 a stvrt hodiny Si píš!!!

Odvazim sa tvrdit, ze to bolo lepsie ako ten Shadow Gallery na ktori sa vsetci tak tesia.

A tu su nejake fotky:
http://www.flickr.com/photos/imbus/sets/72157624938009535/detail/
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #14 kedy: 30. September , 2010, 15:36:11 »

shadow gallery uz bol ci?
Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 23 otázok.