uplne bez srandy jeden z najlepsich koncertov ake som zatial doteraz zazil.. a to myslim co sa zahratia, prevedenia show a komunikacie s publikom tyka.. hrali aj stare aj nove veci.. hlavne musim povedat ze sa mi to pacilo viac ked hral Daniel na telecaster nez na tie majoneeezy, znelo mu to na nom o triedu lepsie
hlavne vsetko pekne odsypalo nacas, aj predkapela - udrelo 20:00 a hrali..
POS ako pridavok dali par coverov kde sa prestriedali v style ze spevak za bicimi, bicman spieval... spravili taku show ze pomoc.. vsetci spievaju tak ze na posratie..
v poslednom songu pred pridavkami ked dali perfect element s tym ze po stranach hore na stene mali bubny v asi 5 metrovej vyske, kazdy z gitaristov vyliezol hore uplne a odtial odohrali a odsipevali cely song a zakoncili s tym ze na konci davali vsetci na bubniky take outro.. safri quarteto
spievali a hrali tak ze si ani nepamatam kedy naposledy boli v tak dobrej forme a to som ich videl teraz asi treti raz.
beardfish- na YT ked som to kukal moc ma to nebavilo, takto nazivo to bolo vyborne, fakt ze super, taky retro prog rock s modernymi prvkami normalne miestami aj growl bol.. miestami az moc uletene, jazzmani by si na tom urcite pochytali vajciska v niektorych pasazach
hlavne som rad ze doslo aj dost ludi, to je dobre znameniel.. dufam ze si tu zahraju opat, myslim ze boli z nas prijemne prekvapeni..
inak vcelku sranda ked bubenik z POS spieva lepsie nez 99% tuzemskych spevakov
dosiel aj marian grexa