presne,ten Joyo sa z ukazky sprava tak,ze tam ledka iba preblikuje co je podla mna nedostatocne.Tie nove chromaticke ladicky ako TU-3 ci TC polytune maju sice ledky,ale zase tie ledky zvysuju a znizuju intenzitu jasu co zvysuje presnost naladenia (skoro ako analog).
Tieto dva maju navyse aj funkciu STROBE,ktora rotuje.Pouziva ju najma znacka Peterson.
Co sa tyka ceny a kvality,tak za facku ma prekvapil Behringer TU-300.Je to sice plast,ale ma taky chromatic tuner,ze ledka blika.Cim presnejsie ladenie tym rychlejsie blika (takze ledka len tupo nesvieti a neukazuje len jeden stav)
TC kupis novy za 69e
https://www.thomann.de/cz/tc_electronic_polytune_2.htmtc polytune sú velké , mini verziu by som bral len 90€ je momentálne moc ,
behringer neni truebypass , a strobo ladenie s a mi moc nepáči
Nemam s tym skusenost, ale za 50 EUR kupis pouzitu TU-2 alebo TU-3, co je overena ladicka ktoru ma v pedalboarde kazdy druhy profik.
prvú ladičku som mal fender a potom už len TC electronic mini noir aj 2 , ale ked, že mi ukradli bord chcel som si kupiť znova takú a zdá sa mi , že volakedy stáli tie ladičky okolo 70-60e a nie 90 :D :D
nároky na ladičku mám aby bola truebypass čiže boss nie, a menšie rozmery ako klasika ,
zohnal som tú yojo za 25€ v akcii tak uvidíme , hádam poslúži chvílku , neodolal som a kúpil som ju
tú som našiel porovnávačku , komentárom žial nerozumiem ,