Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 09:35:38
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: DarchaiC  (Prečítané 75021 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #120 kedy: 08. Marec , 2012, 10:30:52 »

Tak som si vypocul "Diogenesis": http://bandzone.cz/darchaic

Je tam jeden/dva akordy, ktore tam nesedia, ale inak je to uplne ok. Ake rozladene gitary? O com sa tu vlastne bavite? Je tam nieco take hrozne, ze to treba dojebat? Pustam si na striedacku par kapiel z nemenovaneho studia na juznom Slovensku, hra im to lepsie, no a co.

miso_kolo, "je to poriadne evil, zle jak cert, tazko by bolo spravit nieco horsie." ??
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #121 kedy: 08. Marec , 2012, 10:39:42 »

martin ty si fakt hluchy alebo sa tu len hras na dobreho?

hned od zaciatky su tie oktavove vyhravy rozladene. tiez su velmi zle zahrate, je tam strasne vela spinavosti, chyb
a tie bicie su neskutocne krive a rovnako uplne nahovno naladene, napr cca 1:50 a dalej, ty to nepocujes? vsake je to extremne zle, amaterske.

a o tom, ze to chrci jak vcelin, nemusim vraviet nie?
Zaznamenané

stoka!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #122 kedy: 08. Marec , 2012, 10:41:20 »

len v rychlosti som si to vypocul... podla mna by tomu pomohlo nechat premixovat, hlavne bubny su nie najlepsie a aj gitary mohli byt lepsie. neviem, ci je na vine absencia normalnych aparatov (ak som spravne pochopil, pouzivali sa nejake alternativne zariadenia ? ) alebo to tiez chce len lepsie pomixovat.

hudba neviem, dal som zatial naozaj len par sekund...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #123 kedy: 08. Marec , 2012, 10:49:37 »

martin ty si fakt hluchy alebo sa tu len hras na dobreho?

hned od zaciatky su tie oktavove vyhravy rozladene. tiez su velmi zle zahrate, je tam strasne vela spinavosti, chyb
a tie bicie su neskutocne krive a rovnako uplne nahovno naladene, napr cca 1:50 a dalej, ty to nepocujes? vsake je to extremne zle, amaterske.

a o tom, ze to chrci jak vcelin, nemusim vraviet nie?
No este si to skusim pustit v klude doma :) Ja mam rad kritiku, len mi to pride divne, ze preco je vsetka tu. Ale pocuvat vsetky kapely a vsetky kritizovat ta nikto nutit nebude, je tvoja slobobna volba, kde nieco napises, za to pardon Žmurk
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #124 kedy: 08. Marec , 2012, 10:53:38 »

tej druhej polke prispevku celkom nerozumiem.

ja som si to pustil sam, bez donutenia a napisal som svoj nazor. pardon teda.
a to ze podobny nazor tu ma viac ludi, za to ja nemozem  Smútim
Zaznamenané

stoka!
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #125 kedy: 08. Marec , 2012, 11:00:07 »

Urcite som nechcel by na teba zly, ze si niekoho kritizoval :)

Len je tu vela inych kapiel, kde by som cakal podobnu kritiku, lenze tam nikto ani nepipne. K tomu sa vztahuje moja druha cast prispevku, ze je tvoja vec, kde sa vyjadris.

Alebo jednoducho - kazdy to pocuje inak, co tebe vadi, mne pride ako uplna blbost. Ja ked pocuvam kapelu, tak ma skor zvykne nudit, ako by som riesil zvuk.

Takze kuna, neber si to tak!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #126 kedy: 08. Marec , 2012, 11:05:16 »

ja som na tom podobne, lebo ked je tu kopec divadla okolo niecoho tak potom to pritiahne pozornost lebo clovek si chce vypocut ze co to teda je ze to je take hell a evil..
a ono clovek zrazu zisti ze dani ludia nie su schopni ani len rovno to nahrat a to sa tu nebavime o hudobnom zanri ala black dahlia murder ale o vypustanych kileckach toto neni nejak komplikovana muzika ze by si clovek nemohol v klude sadnu a porozmyslat preco mu neladi harmonia s melodiou..
proste preco niekto chce prezentovat nieco co je v prvom rade nie uplne dobre remeselne zvladnute?u mnohych kapiel sa nad takymto niecim nemusim pozastavit lebo su dobre zvladnute a zahrate, takze tam potom uz riesim uplne ine veci a to feel, zvuk atd.. ale tu sa to neda
a preco sa mam tvarit ked si to vypocujem ze je to v kvalitne, ked neni? ak ma byt argumentom ze to je punkova spina a hra to od srdiecka tak ok..
a ano slovenska hudba je tam kde je hlavne preto ze kapely sa pytaju na nazor vzdy len kamaratov a ocakavaju len kladnu reakciu.. preto sme tam, lebo si kokoty mazeme majzenou a ked nas kamarat poklepe po ramene ze Jozkoooo, je to popici, pritom to tak neni, tak koho to ma kam posunut?
« Posledná zmena: 08. Marec , 2012, 11:08:32 od kaolko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #127 kedy: 08. Marec , 2012, 11:06:54 »

Len je tu vela inych kapiel, kde by som cakal podobnu kritiku, lenze tam nikto ani nepipne.

ale no tak ved kazda druha kapela co tu ma ukazky tu mala vzdy kritiku ked to bolo na mieste.. zas nehrajme sa ze si tu ulietavame len na darchaicu, to je blbost.. si pamatam ako som xkrat nakladal fakt hocikomu, niekedy aj zbytocne prehnane farebne ale aj to je sposob..
a ak je toho v tejto teme viac, je nutne zamysliet sa preco to tak je.. lebo mne to evokuje take dramaticke panoptikum
« Posledná zmena: 08. Marec , 2012, 11:07:31 od kaolko » Zaznamenané

proton
pravidelný návštevník
Príspevkov: 339

« Odpoveď #128 kedy: 08. Marec , 2012, 11:25:38 »

no napriklad ja na tomto inkriminovanom videu hram a teda by ma konkretne zaujimalo co je na tom podla teba take hanebne a napicu  Som frajer
Zaznamenané

the hourglass is never right side up...
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #129 kedy: 08. Marec , 2012, 11:34:05 »

som si vypocul ten song, tie bicie su fakt tragicke, zvuk gitar nie je uplne super, ale zas ani tragedia to imho nie je. akurat, ze je to vsetko zahrate dost kostrbato a smatlavo..

a to nie, ze si chcem rypnut, ale tak to pocujem
« Posledná zmena: 08. Marec , 2012, 11:42:50 od styrioci » Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #130 kedy: 08. Marec , 2012, 12:26:40 »

uplny suhlas s karolom a ciastocne..ale viacmenej uplne s misom a este k jednej citacii

chlapci  vy sa nezaprete  ked nepomoct tak aspon dojebat preto je tam nasa hudba kde je

ak myslis v globale slovenska hudba, tak ironiou je ze nemoze globalne konkurovat kvoli TAKYM ako si ty. Pretoze sa vobec nezamyslia nad tym ze robia daco zle a zo svojho neuspechu obvinuju vsetkych okolo. Ked sa to globalne nepaci nebudem vsetkych urazat ale zamyslim sa nad tym ze asi nemusim mat patent na pravdu. Ale zijeme v demokratickej spolocnosti, mozes si mysliet ze mas patent na pravdu ale tym padom to nevnucuj ludom pocuvat. tot vsetko.
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #131 kedy: 08. Marec , 2012, 12:34:52 »

...
ak myslis v globale slovenska hudba, tak ironiou je ze nemoze globalne konkurovat kvoli TAKYM ako si ty. .

toto je strasna blbost, aj to co pisal karol. vsade na svete su dobre aj zle aj priemerne kapely. a vzdy je tych dobrych ovela menej, ako tych menej dobrych alebo zlych. a ked nas je tu raz na slovensku 4 a pol miliona, tak statisticky dokazeme vygenerovat 1 dobru kapelu za 50 rokov. to neni o nicom inom, ani o nedostatku sebareflexie, ani o tom, ze sa malo navzajom kritizujeme. je nas malo, tak generujeme aj malo kvality, v akejkolvek oblasti, nie len hudbe.

takze kludne chalanom nalozte, co je na tom napicu, ale reci o tom, ze aj vdaka nim a ich povahe je nasa kultura tam kde je, su absolutne mimo  Popiskujem si
Zaznamenané
killo
stály hosť

« Odpoveď #132 kedy: 08. Marec , 2012, 12:37:50 »

toto je strasna blbost, aj to co pisal karol. vsade na svete su dobre aj zle aj priemerne kapely. a vzdy je tych dobrych ovela menej, ako tych menej dobrych alebo zlych. a ked nas je tu raz na slovensku 4 a pol miliona, tak statisticky dokazeme vygenerovat 1 dobru kapelu za 50 rokov. to neni o nicom inom, ani o nedostatku sebareflexie, ani o tom, ze sa malo navzajom kritizujeme. je nas malo, tak generujeme aj malo kvality, v akejkolvek oblasti, nie len hudbe.

takze kludne chalanom nalozte, co je na tom napicu, ale reci o tom, ze aj vdaka nim a ich povahe je nasa kultura tam kde je, su absolutne mimo  Popiskujem si

a neni to blbost, pretoze aj tie najhorsie popularne kapely z vonka maju slusny remeselny standard (o ktorom som sa tu bavime, nejaku stranku kreativity a takej tej inej dobrosti nechajme radsej tak lebo to je nemeratelny prvok), ktory sa na slovensku tazko hlada a nachadzam ho len asi v dvoch ci troch metalovych slovenskych kapelach zo strasne velkeho poctu existujucich a koncertujucich...pripadne koncertujucich malo stazujucich sa na cely svet
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #133 kedy: 08. Marec , 2012, 12:40:48 »

a neni to blbost, pretoze aj tie najhorsie popularne kapely z vonka maju slusny remeselny standard (o ktorom som sa tu bavime, nejaku stranku kreativity a takej tej inej dobrosti nechajme radsej tak lebo to je nemeratelny prvok), ktory sa na slovensku tazko hlada a nachadzam ho len asi v dvoch ci troch metalovych slovenskych kapelach zo strasne velkeho poctu existujucich a koncertujucich...pripadne koncertujucich malo stazujucich sa na cely svet

najhorsie popularne kapely z vonku su tak popularne, ze ich poznas az ty tu ? ver, ze je tam x dalsich najhorsich, ktore ty tu nepoznas nie su lepsie od nasich. je to naozaj iba statistika  Žmurk
Zaznamenané
killo
stály hosť

« Odpoveď #134 kedy: 08. Marec , 2012, 12:54:11 »

dobre v tomto mas pravdu ale nechal som sa trochu odbocit od temy....podla mna jednoducho remeselne spracovanie nie je ani tak o velkosti talentu ako o pracovitosti ci lenivosti to som chcel hlavne povedat...a pracovitost je vec ktora sa narozdiel od talentu da nadobudnut...cize cisto hypoteticky keby kazdy na sebe makal tak tu mozme mat ovela vyssiu uroven hudby. aj tej zlej hudby.zle kapely by nemali zly zvuk a boli by iba nudnymi...a najviac by ma zaujimalo co by sa stalo s kategoriou tích skutočne najhorších :-D ved si predstav takeho afrodiasa alebo diskomilana keby vedeli hrat, co by ti mohli dokazat :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 23 otázok.