Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 07:53:14
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: DarchaiC  (Prečítané 75164 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #165 kedy: 09. Marec , 2012, 19:39:26 »

4oci:  ten mix je objektivne napicu, nic tam spolu nefunguje, snad s prizmurenymi ocami mozno gitary. Ten Darchaic je urcite lepsi uz ked taketo extremi sa maju porovnavat, nehovoriac o tom, ze keby si mal este miesat zly naber zo zivych nastrojov + vokal ako v Darchaicu tak to by ti znelo uz uplne zle.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #166 kedy: 10. Marec , 2012, 09:54:20 »

podla teba v tom klipe je neaka zvukovka? Pista Vandal vam pisal tex nie? oni tiez tam chodia nahravat

Ta "zvukovka" bola predsa k niecomu inemu.

Nemam nic proti studiu Shaark a jasne ze viem ze novy Cad tam bol nahravany, s Pistom sme riesili aj to ze kam ist nahravat, pocul som aj surovu nahravku (zial nebolo to moc dobre) a ako isto dobre vies , ten album bol mixovany niekde uplne inde a nakoniec to dopadlo nastastie dost dobre.

Skuste sa s tou vasou nahravkou este trosku pohrat ak sa da, ja ti to rozhodne nejdem dojebavat, len som vyjadril svoj nazor.
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #167 kedy: 10. Marec , 2012, 15:12:01 »

a naco vlastne radite co zlepsit...ved kuna to ma take ake to chcel, akurat sa tu deju hadky, "toto by sa malo zlepsit" s "hovno sa tomu rozumiete nic ste nedokazali" divim sa ze to este uzivatelov bavi :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
killo
stály hosť

« Odpoveď #168 kedy: 10. Marec , 2012, 15:15:27 »

a kto ti drzal pistol pri hlave aby si to pocuval?dal som link nic vic. a este ze mame take kapely ktore drzia slovensky standart vysoko ako tvoja kde vo svete o vas vedia ha? v jednej veci ale mas pravdu kazdy si moze robit co chce a to som spravil aj ja a ze sa to niekomu nepaci ho neopravnuje to kurvit jedna radost, a druha vec je o to smutnejsia ze sa vlastne nikto nepozastavil nad hudbou ako takou, akurat karol svojou dementnou pripomienkou oCranberies alebo kerej to pici, ale predpokladam ze to tu nalezite vysvetlite ze aj to je uplne na picu a vlastne zas sa skonci pri tom ze vy tu drzite standart

Kuna aby som bol presny...ja som to nepocuval  :D reagoval som len na jednu tvoju vetu ktora ma dokonale nasiera ak ju niekto vytahuje. Teda vlastne pustil som si asi 20 sekund po ktorych som to vypol...
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
kuna
pravidelný návštevník
Príspevkov: 398

« Odpoveď #169 kedy: 10. Marec , 2012, 16:15:26 »

Kuna aby som bol presny...ja som to nepocuval  :D reagoval som len na jednu tvoju vetu ktora ma dokonale nasiera ak ju niekto vytahuje. Teda vlastne pustil som si asi 20 sekund po ktorych som to vypol...
Hm aby som bol presny mna dokonale nasiera ked sa tu niekto pasuje do role pana boha a bonmoty typu znizuje sa kredit slovenska, alebo mal bi si prestat hrat, nutis na s to pocuvat, co su to za picoviny,neak& curak sem napise ze dogma je lepsia?Huh! si to kua vypocujte cele cele sa to nahravalo bez kliku plave to jak blazen a nikto to neriesil tu zrazu citam ze vse je dojebane ogrcane, ze predchodzia nahravka je lepsia? trt makovy ved to bolo na trandak a je to cele zahuhlane tak isto to cele plave a ani to nikto neriesi,v ze si vydrzal to pocuvat 20sekund? sak kua od metalu mas tak daleko jak ja moskvu naco riesis nieco co nehravas co nepocuvas kcomu nemas vztah, tak isto ako som si tu precital kritiku boli inde pozitivne ohlasy tak by som sa mal na to vyjebat lebo mi tu mi 5 ludi vypicovalo? ktori ani jeden znich nepocuva ortodoxne metal, jedinu normalnu kritiku tu pisal rastis a semish lebo ta aspon mala hlavu a patu, neaky 4oci mi tu napise ze to hocijaky curak doma lepsie zmixuje a potom sem da ukazku co je absolutny  grc vid ukazka http://soundcloud.com/4eyes/sranda z timto ma idete porovnavat??
Zaznamenané
kuna
pravidelný návštevník

« Odpoveď #170 kedy: 10. Marec , 2012, 16:36:14 »

a este jeden kua postreh vsade vo svete sa kapely podporuju pomahaju si ako sa da podporuju ich domace webziny kluby len tu kua je kazdy proti kazdemu pretoze tu kurevsky kazdy kazdemu zavidi.nikdo nevidi kolko kua roboty to da spravit songy dat ich do kopy nahrat sami vydat, kolko to je prachov a casu ktore ked mas rodinu tak im to trhas od huby clovek sa z tim morduje a potom si precita jebnute poznamky cest vynimkam zial o tom to to je  u nas a toto bol moj posledny pojebany prispevok na tomto fore za ktorim si stojim a kludne mi dajte ban no konca mojho pojebaneho zivota Stay dement Kuna
Zaznamenané
killo
stály hosť

« Odpoveď #171 kedy: 10. Marec , 2012, 16:36:45 »

ano prepac ospravedlnujem sa ti..vies ja pocuvam len a vyhradne desmod
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
killo
stály hosť

« Odpoveď #172 kedy: 10. Marec , 2012, 16:39:04 »

ten prechod v 1.53 je pravy metal? :-D :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
killo
stály hosť

« Odpoveď #173 kedy: 10. Marec , 2012, 16:44:52 »

a este jeden kua postreh vsade vo svete sa kapely podporuju pomahaju si ako sa da podporuju ich domace webziny kluby len tu kua je kazdy proti kazdemu pretoze tu kurevsky kazdy kazdemu zavidi.nikdo nevidi kolko kua roboty to da spravit songy dat ich do kopy nahrat sami vydat, kolko to je prachov a casu ktore ked mas rodinu tak im to trhas od huby clovek sa z tim morduje a potom si precita jebnute poznamky cest vynimkam zial o tom to to je  u nas a toto bol moj posledny pojebany prispevok na tomto fore za ktorim si stojim a kludne mi dajte ban no konca mojho pojebaneho zivota Stay dement Kuna

ja vam zavidim vasho bubenika, hlavne ked hra tie pomale dvojkopy nakonci...to zahral uplne uzasne...je mi ta luto..totiz zvysok muzikantskej komunity na slovensku co som pocul su totiz milionari ktori nemaju rodiny a cele dni travia vo svojich sukromnych studiach za miliony korun...nikto tu vobec nevie ake je to nahrat demo a riesit koncerty
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
proton
pravidelný návštevník
Príspevkov: 339

« Odpoveď #174 kedy: 10. Marec , 2012, 17:26:30 »

?§!.
Zaznamenané

the hourglass is never right side up...
pidri
pravidelný návštevník
Príspevkov: 251

« Odpoveď #175 kedy: 11. Marec , 2012, 03:05:27 »

neak& curak sem napise ze dogma je lepsia?Huh!
prepac ale videl som ta v dogma inc. a pocul som aj nahravku a zanechala vo mne daleko lepsie spomienky ako toto co si tu pastol. nic viac a nic menej som tym nechcel povedat
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #176 kedy: 11. Marec , 2012, 08:17:01 »

Aj mne sa Dogma páčila viac. Bol som na to aj naživo.
Malo to charakter a gule.
Zaznamenané
kuna
pravidelný návštevník

« Odpoveď #177 kedy: 21. Marec , 2012, 17:42:41 »

http://www.amtelectronics.com/artisty/ , to je desne napicu zvuk ked nas sem dali, musia byt strasne zufali, iny kraj iny mrav
Zaznamenané
kuna
pravidelný návštevník

« Odpoveď #178 kedy: 21. Marec , 2012, 17:45:44 »

a sorry aj sem pod svoj vyrobok  priamo http://www.amtelectronics.com/products/amt_tube_guitar_preamp_series/guitar_preamp_ss-11/ , hruza to je
Zaznamenané
georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #179 kedy: 21. Marec , 2012, 17:53:14 »

sak ale je. ?§!.
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.