Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 07:50:48
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Switch 2 ampov na 1 bedni  (Prečítané 7921 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #45 kedy: 11. September , 2010, 11:53:08 »

Ale takto sa nemusis tahat s 2 bednami a keby si mal aj 2. bednu, tak si musis kupit drahy switcher(a aj ked mas kvalitny, tak ten zvuk sa trochu zmeni-nemyslim k horsiemu, ale zmeni sa).

Ja velky rozdiel medzi tahanim 2 hlav a 1 bedne oproti 2 hlavam a 2 bendiam nevidim. Nechapem ako sa Ti zmeni zvuk. Ak sa ti paci zvuk napr. Recto bedne, tak si kupis aj druhu Recto a mas.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #46 kedy: 11. September , 2010, 12:01:28 »

Je v tom zvukový rozdiel..chvíľu som hral s dvomi JCM900 do jednáho boxu...ten bol oveľa viac "nakŕmenejší", hral lepšie ako keď do neho púšťaš "len 100W", ďalšia vec je, že šetríš miesto v aute na turné pre ďalšie veci....

Prepínače používam dlhodobo len od firmy LEHLE a nemám dôvod to meniť  Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #47 kedy: 11. September , 2010, 12:43:57 »

od zaciatku temy si hryzem do jazyka a nedalo mi to az teraz napisat, ze ci fakt nebude vacsi fun ist s dvoma hlavami do jedneho boxu, zapojeneho do sterea a vstupy hlav prepinat jednoduchym A/B/AB boxom, jak si kvoli tomu kupovat hentakusrandu za 350 dolarov.

tiez ma napadlo s tymi 2boxami, vsak nemusia to by hned 4x12 stacili by dve 2x12 a aj by to bolo skladne.

ale celkom by ma zaujimalo kto tu realne riesi hranie s dvoma hlavami naraz (pre spyrosa live, nie doma Bavím sa skvele)
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #48 kedy: 11. September , 2010, 12:47:05 »

Je v tom zvukový rozdiel..chvíľu som hral s dvomi JCM900 do jednáho boxu...ten bol oveľa viac "nakŕmenejší", hral lepšie ako keď do neho púšťaš "len 100W", ďalšia vec je, že šetríš miesto v aute na turné pre ďalšie veci....

Prepínače používam dlhodobo len od firmy LEHLE a nemám dôvod to meniť  Na zdravie!

nechapem... akoze ked si mal iba jednu JCM napriamo do boxu, tak to hralo menej nakrmene, ako ked si ich medzi sebou prepinal ?  Bavím sa skvele ten switch, tam akoze pridava vykon ?  :)
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #49 kedy: 11. September , 2010, 12:50:45 »

Ja som zil v tom, ze tema je o tom, ze v jednom momente hra do jednej bedne len jedna hlava.
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #50 kedy: 11. September , 2010, 12:53:17 »

Samozrejme išli obidve hlavy naraz......

« Posledná zmena: 11. September , 2010, 12:55:37 od RobG » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #51 kedy: 11. September , 2010, 13:06:24 »

Samozrejme išli obidve hlavy naraz......

ale tema je o niecom inom... posom si musel mat nejaku stereo bednu alebo co...dva aparaty do jednej bedne a naraz pustene si neviem predstavit
Zaznamenané

exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #52 kedy: 11. September , 2010, 13:42:15 »

tento headbone switch asi zvuk nemeni(neviem este som neskusal), ja som pisal o A/B/Y boxe, ked chcel spyros 2 hlavy a 2 boxy, tam sa ten zvuk(tak ako ho clovek pozna ked hra cez aparat bez switchu) trochu meni, mal som switchbone od radialu...bola to super vec (aj ked ten zvuk bol trosilinku iny), ale je tu ten problem s 2 bednami(2 zosiky a bednu odnesiem sam na 2 krat v rukach, ale 2 bedne a 2 zosiky uz nie, nehovoriac o mieste v aute)
Zaznamenané

WEIRD THRASH
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #53 kedy: 11. September , 2010, 13:48:42 »

ale kedze tam by bol procesor, tak sa da vsetko odkontrolovat, hlavne je aby nezlyhali load rezistory. mal som taky navrh uz v hlave, aby to bolo skutocne bezpecne, a ked budem mat cas, tak sa do toho pustim a ponuknem. zas prepnutie dvoch lamp ak sa dodrzia urcite sekvencne podmienky musi byt bezproblemove a ta cena, co si pytaju za hento je podla mna nehorazna.

sak to sprav tak aby to fungovalo ako ten radial(myslim pre uzivatela) so vsetkymi moznostami co to ma a ked to bude fungovat tak ti to zaplatim, 70€ nie je az tak vela ked to bude ok
Zaznamenané

WEIRD THRASH
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #54 kedy: 11. September , 2010, 17:13:17 »

2 zosiky a bednu odnesiem sam na 2 krat v rukach

Tak to si iny kulturista. Pravdupovediac si neviem predstavit ako niekto ide napr. na poschodie po schodoch a v kazdej ruke ma 25kg hlavu.

nehovoriac o mieste v aute

Treba mat mikrobus a nie tie male srandovne vany a kombicka.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #55 kedy: 11. September , 2010, 18:05:49 »

Tak to si iny kulturista. Pravdupovediac si neviem predstavit ako niekto ide napr. na poschodie po schodoch a v kazdej ruke ma 25kg hlavu.
mozem ti nazorne predviest, ked pridem zas do tatier...za maly priplatok  aj zatancujem  Bavím sa skvele
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #56 kedy: 11. September , 2010, 18:41:34 »

mozem ti nazorne predviest, ked pridem zas do tatier...za maly priplatok  aj zatancujem  Bavím sa skvele

Parada, dones si 2 hlavy. Trasa zacne na parkovisku cez vchod, v hlae bude 2 minutovy tancek a potom po schodoch na poschodie. Zoberiem aj kameru a chipsy.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #57 kedy: 11. September , 2010, 18:59:37 »

Zoberiem aj kameru a chipsy.
poprosim si aj vychladit jednu 12-tku k tym cipsom..dakujem  Cmuk chlapci
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #58 kedy: 11. September , 2010, 21:05:35 »

Parada, dones si 2 hlavy. Trasa zacne na parkovisku cez vchod, v hlae bude 2 minutovy tancek a potom po schodoch na poschodie. Zoberiem aj kameru a chipsy.

kedy je odhadovany termin jesennej akcie?
Zaznamenané

o-yep sro
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #59 kedy: 11. September , 2010, 21:33:20 »

kedy je odhadovany termin jesennej akcie?

Co viem, tak 3. alebo 4. novembrovy vikend. Ked sa zadari, tak aj lyze dones.
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 22 otázok.